Maaike Kerstens

De Geschenken van de Aartsengelen (44 kaarten)

(9 votes)

Formaat: 8,2 x 13,5 cm | Uitvoering: Kaartspel
Pagina's bookletje: ca. 30 | ISBN: 9789075145281

Als je via de website bestelt ontvang je een gesigneerd exemplaar.

Leer samenwerken met de Aartsengelen voor liefde, wijsheid, kracht, 
richting en heling!

 

Aartsengelen zijn trouwe dienaren van God en boodschappers van de liefde. Ze zijn een vraagbaak, maar ook een uitgestoken hand die je kunt pakken, zodat je wordt ondersteund op het vaak hobbelige levenspad. Ze helpen om blokkades te laten verdwijnen, zoals hinderlijke situaties die je meemaakt, maar ook lichamelijke en geestelijke aandoeningen.

Ze zullen je de ogen openen, zodat je steeds duidelijker gaat merken dat je wordt omringd met positieve energieën die graag hun goede werk willen doen om jouw leven aangenamer te maken.

De schilderachtige taferelen op deze kaarten van De Geschenken van de Aartsengelen zijn Hemelse doorkijkjes, met op elke kaart afbeeldingen en symbolen die van toepassing zijn op de betreffende Aartsengel. Je kunt de kaarten gebruiken om rechtstreeks in contact te komen met de Aartsengelen.

Hiervoor hoef je nog geen ervaring te hebben, je zult stap voor stap aan de hand worden geleid om ze te mogen ontmoeten en leren kennen. Je kunt hun kracht en inspiratie gebruiken voor jezelf en anderen.

  • Prijs is inclusief: 21% BTW
€ 17.50
Hoeveelheid:
* Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, worden bestellingen van Nederland vanuit Nederland verzonden en bestellingen van België vanuit België opgestuurd.