Maaike Kerstens

Super User

Formaat: A5 (14,8 x 21 cm) | Uitvoering: Paperback / Full Colour

Pagina's: 176 | ISBN: 9789492755001

Als je via de website besteld ontvang je een gesigneerd exemplaar.

€ 15.00
Hoeveelheid:

Aartsengel Jophiël stelt de ‘gouden waterval’, het Symbool van Reiniging, aan je ter beschikking om jezelf of anderen te reinigen van onzuiverheden. Het draagt bij om het oude te kunnen loslaten en plaats te maken voor het nieuwe. Wanneer we te lang in stagnerende energie blijven steken dan kan dit onze weerstand doen verzwakken als gevolg dat we vermoeid raken, misselijk zijn, meer stress ervaren of zelfs depressief of ziek worden, zoals een chronische verkoudheid.

€ 30.00
Hoeveelheid:

Aartsengel Zadkiël zijn Symbool van Overvloed is de ‘hoorn des overvloeds’ waarvan hij het licht over je uit kan laten stralen om blokkades in je energetische systeem, die het ontvangen van de dingen die je nodigt hebt tegenhouden, op te lossen. 

€ 30.00
Hoeveelheid:

Het ‘roze hart’ is het Symbool van Onvoorwaardelijke Liefde welke Aartsengel Chamuël toepast om een tekort aan eigenliefde en voorwaardelijk en liefdeloos gedrag te helen en inzet bij alle thema`s aangaande het hart om hier beweging in blokkades te brengen.

€ 30.00
Hoeveelheid:

Het Symbool van Oneindigheid van Aartsengel Raziël is de ‘infinity’, welke het positieve teken vormt van een oneindige vriendschap of liefde, ‘samen één’ in een altijddurende beweging tussen Hemel en Aarde.

€ 30.00
Hoeveelheid:

Als je hulp van Aartsengel Ariël nodig hebt om moedig te zijn in een moeilijke situatie kun je haar aanroepen om jou te laten begeleiden door de ‘leeuw’, het Symbool van Moed, zodat je de nodige geestkracht krijgt om de situatie te doorstaan en wat je zal aanmoedigen om op te komen voor je eigen overtuigingen, ook al zijn andere mensen het onterecht niet met je eens wat op dat moment jouw zelfvertrouwen niet aantast. Aartsengel Ariël haar leeuw zal je beschermen tegen onrecht, zodat het je niet raakt en jij in je eigen kracht blijft staan. 

€ 30.00
Hoeveelheid:

Je bent niet alleen, want er zijn altijd engelen om je heen. God heeft jou op je tocht door de donkere nacht voorzien van persoonlijke helpers welke verschillende taken hebben, zoals het geven van advies en bevestiging, maar ook richting door je te wijzen op een boek of artikel wat interessant voor jou is. Engelen zijn erg handig want je kunt ze werkelijk overal voor inzetten zolang hetgeen je wilt bereiken liefdevol is door zuivere intenties te hebben waardoor elk plan gezegend is en gegarandeerd zal slagen.

€ 45.00
Hoeveelheid:

Weinig mensen zijn nog bekend met het positieve netwerk van Lichtwezens, achter de schermen van het dagelijkse leven, die ons begeleiden. Op deze 'Beschermengel Ontmoetingsdag' leer je de energie van je beschermengel beter kennen waardoor het leven gemakkelijker en lichter wordt.

Op zaterdag 16 september 2017 van 11.00 tot ongeveer 17.00 uur wordt deze lesdag georganiseerd door Maaike Kerstens in een opleidingsruimte bij haar thuis in het plaatsje Ospel aan de Onze Lieve Vrouwestraat 30, gelegen vlakbij Weert en aan de Belgische grens. Deze ontmoetingsdag biedt je de gelegenheid om op een ontspannende manier kennis te maken met je beschermengelen, inclusief koffie, thee, water en wat lekkers.

€ 75.00
Hoeveelheid:

Graag wil ik met jou delen dat ik ben geïnterviewd in het Belgische radioprogramma ‘De Spirituele Wereld’ wat gaat over spiritualiteit, het paranormale, bewustzijnsontwikkeling en alternatieve geneeswijze. Het is een uitzending geworden van 2 uur waarbij we gesproken hebben over de engelen en tussendoor werden door mij uitgekozen Nederlandstalige liedjes met een speciale betekenis gedraaid. Het was een bijzondere ervaring waarbij ik merkte dat bij de goede vragen die er gesteld werden de juiste woorden om te antwoorden in mijn mond werden gelegd door de engelen. Dit programma is te herbeluisteren vanaf 5 februari 2017 via https://www.mixcloud.com/sannefm/interview-maaike-kerstens-de-spirituele-wereld-22-01-2017/.

De ‘merkaba’ als Symbool van Bewustzijnsverruiming is het instrument welke Aartsengel Metatron aan ons ter beschikking stelt om met name energetische trillingen te verhogen, wat een bewustzijnsverruimende werking heeft doordat je verhelderende inzichten verkrijgt en voelt waar je staat op het pad van bewustwording van het prachtige feit dat je in werkelijkheid een Goddelijk wezen bent.

€ 30.00
Hoeveelheid:
Pagina 1 van 17