Maaike Kerstens

Super User

Het Symbool van Oneindigheid van Aartsengel Raziël is de ‘infinity’, welke het positieve teken vormt van een oneindige vriendschap of liefde, ‘samen één’ in een altijddurende beweging tussen Hemel en Aarde.

€ 30.00
Hoeveelheid:

Als je hulp van Aartsengel Ariël nodig hebt om moedig te zijn in een moeilijke situatie kun je haar aanroepen om jou te laten begeleiden door de ‘leeuw’, het Symbool van Moed, zodat je de nodige geestkracht krijgt om de situatie te doorstaan en wat je zal aanmoedigen om op te komen voor je eigen overtuigingen, ook al zijn andere mensen het onterecht niet met je eens wat op dat moment jouw zelfvertrouwen niet aantast. Aartsengel Ariël haar leeuw zal je beschermen tegen onrecht, zodat het je niet raakt en jij in je eigen kracht blijft staan. 

€ 30.00
Hoeveelheid:

Je bent niet alleen, want er zijn altijd engelen om je heen. God heeft jou op je tocht door de donkere nacht voorzien van persoonlijke helpers welke verschillende taken hebben, zoals het geven van advies en bevestiging, maar ook richting door je te wijzen op een boek of artikel wat interessant voor jou is. Engelen zijn erg handig want je kunt ze werkelijk overal voor inzetten zolang hetgeen je wilt bereiken liefdevol is door zuivere intenties te hebben waardoor elk plan gezegend is en gegarandeerd zal slagen.

€ 45.00
Hoeveelheid:

Weinig mensen zijn nog bekend met het positieve netwerk van Lichtwezens, achter de schermen van het dagelijkse leven, die ons begeleiden. Op deze 'Beschermengel Ontmoetingsdag' leer je de energie van je beschermengel beter kennen waardoor het leven gemakkelijker en lichter wordt.

Op zaterdag 16 september 2017 van 11.00 tot ongeveer 17.00 uur wordt deze lesdag georganiseerd door Maaike Kerstens in een opleidingsruimte bij haar thuis in het plaatsje Ospel aan de Onze Lieve Vrouwestraat 30, gelegen vlakbij Weert en aan de Belgische grens. Deze ontmoetingsdag biedt je de gelegenheid om op een ontspannende manier kennis te maken met je beschermengelen, inclusief koffie, thee, water en wat lekkers.

€ 75.00
Hoeveelheid:

Graag wil ik met jou delen dat ik ben geïnterviewd in het Belgische radioprogramma ‘De Spirituele Wereld’ wat gaat over spiritualiteit, het paranormale, bewustzijnsontwikkeling en alternatieve geneeswijze. Het is een uitzending geworden van 2 uur waarbij we gesproken hebben over de engelen en tussendoor werden door mij uitgekozen Nederlandstalige liedjes met een speciale betekenis gedraaid. Het was een bijzondere ervaring waarbij ik merkte dat bij de goede vragen die er gesteld werden de juiste woorden om te antwoorden in mijn mond werden gelegd door de engelen. Dit programma is te herbeluisteren vanaf 5 februari 2017 via https://www.mixcloud.com/sannefm/interview-maaike-kerstens-de-spirituele-wereld-22-01-2017/.

De ‘merkaba’ als Symbool van Bewustzijnsverruiming is het instrument welke Aartsengel Metatron aan ons ter beschikking stelt om met name energetische trillingen te verhogen, wat een bewustzijnsverruimende werking heeft doordat je verhelderende inzichten verkrijgt en voelt waar je staat op het pad van bewustwording van het prachtige feit dat je in werkelijkheid een Goddelijk wezen bent.

€ 30.00
Hoeveelheid:

Op zondag 21 mei 2017 van 12.00 tot ongeveer 18.00 uur zal Maaike Kerstens bij het Station Hotel in Aalst een cursus organiseren waarbij je voor jezelf en anderen leert lezen in de Akasha kroniek.

Tijdens deze cursus ontvang je alle handvatten die nodig zijn om in dit bijzondere levensboek te lezen. Je kunt ermee werken in je privésituatie of toepassen om andere mensen te begeleiden en te helen.

€ 85.00
Hoeveelheid:

De ‘witte pauwenveer’ is het Symbool van Ontvankelijkheid welke Aartsengel Tzafkiël inzet op ieder gebied wat verstoord is geraakt en met het vrouwelijke principe heeft te maken.

€ 30.00
Hoeveelheid:

Koffiedik kijken is een kunst van het waarzeggen waarvan de oorsprong veel verder teruggaat dan het opkomen van koffie in de Westerse Wereld. Het lezen van koffiedik is waarschijnlijk ontstaan uit het lezen van theeblaadjes. In Azië, China en in het bijzonder Japan worden voor het waarzeggen meestal de theeblaadjes gevraagd.

Beide vormen betreffen een kunst van het duiden van bepaalde natuurlijke elementen in een spontane ordening of harmonie waarbij vormen en beelden ontstaan die vanuit de oudheid een symbolische aanduiding kregen en aan voorspellingen gekoppeld werden.

€ 85.00
Hoeveelheid:

De ‘regenboog’ is het Symbool van Realiseren welke je in gedachte kunt opsturen naar de Hemel om hulp te ontvangen vanuit alle engelenhiërarchieën. Tevens zal Aartsengel Raziël met dit instrument helpen om je mannelijke energie in balans te brengen, zodat je een helder zicht op zaken verkrijgt wat bijdraagt aan het realiseren van je zielsverlangens betreffende de volgende te nemen stappen.

€ 30.00
Hoeveelheid:
Pagina 1 van 16