Maaike Kerstens

Opleidingen op locatie

Lesdag ‘Aartsengel Tzafkiël’ Symbool van Ontvankelijkheid

De ‘witte pauwenveer’ is het Symbool van Ontvankelijkheid welke Aartsengel Tzafkiël inzet op ieder gebied wat verstoord is geraakt en met het vrouwelijke principe heeft te maken zodat je door de blokkades in je geest vrij te maken je verlangens op Aarde kunt verwezenlijken.

Op zondag 9 juli 2017 zal Maaike deze lesdag van 10.00 tot 17.00 uur in haar opleidingsruimte aan de Onze Lieve Vrouwestraat 30 in Nederland organiseren, in het plaatsje Ospel, gelegen vlakbij Weert en aan de Belgische grens.

  • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 85.00
Hoeveelheid:

Beschermengel Ontmoetingsdag

Weinig mensen zijn nog bekend met het positieve netwerk van Lichtwezens, achter de schermen van het dagelijkse leven, die ons begeleiden. Op deze 'Beschermengel Ontmoetingsdag' leer je de energie van je beschermengel beter kennen waardoor het leven gemakkelijker en lichter wordt.

Op zaterdag 16 september 2017 van 11.00 tot ongeveer 17.00 uur wordt deze lesdag georganiseerd door Maaike Kerstens in een opleidingsruimte bij haar thuis in het plaatsje Ospel aan de Onze Lieve Vrouwestraat 30, gelegen vlakbij Weert en aan de Belgische grens. Deze ontmoetingsdag biedt je de gelegenheid om op een ontspannende manier kennis te maken met je beschermengelen, inclusief koffie, thee, water en wat lekkers.

  • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 75.00
Hoeveelheid:

Cursus 'Akasha kroniek Therapie'

Op zondag 21 mei 2017 van 12.00 tot ongeveer 18.00 uur zal Maaike Kerstens bij het Station Hotel in Aalst een cursus organiseren waarbij je voor jezelf en anderen leert lezen in de Akasha kroniek.

Tijdens deze cursus ontvang je alle handvatten die nodig zijn om in dit bijzondere levensboek te lezen. Je kunt ermee werken in je privésituatie of toepassen om andere mensen te begeleiden en te helen.

  • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 85.00
Hoeveelheid:

Cursus 'Koffiedik kijken & Theeblaadjes lezen'

Koffiedik kijken is een kunst van het waarzeggen waarvan de oorsprong veel verder teruggaat dan het opkomen van koffie in de Westerse Wereld. Het lezen van koffiedik is waarschijnlijk ontstaan uit het lezen van theeblaadjes. In Azië, China en in het bijzonder Japan worden voor het waarzeggen meestal de theeblaadjes gevraagd.

Beide vormen betreffen een kunst van het duiden van bepaalde natuurlijke elementen in een spontane ordening of harmonie waarbij vormen en beelden ontstaan die vanuit de oudheid een symbolische aanduiding kregen en aan voorspellingen gekoppeld werden.

  • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 85.00
Hoeveelheid:

Opleiding tot Engelenmedium op locatie

Wil jij ook een Engelenexpert worden? Dan is dit je kans om een opleiding op locatie te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen.

Laat de engelen je assisteren om het leven aangenaam te maken en je mooiste dromen te laten uitkomen. Wanneer je zelf in de problemen zit, eenzaam bent of andere mensen graag helpt is er naast het boek en kaartspel 'De geschenken van de Aartsengelen' een opleiding beschikbaar voor mensen die zich verder willen verdiepen in de wonderbaarlijke Wereld van de engelen. Deze opleiding is een verlengstuk van het boek en bevat aanvullende informatie over hoe je met engelen en andere positieve krachten kunt samenwerken om je eigen leven en dat van anderen in het liefdevolle licht te plaatsen.

  • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 85.00
* Betaling:Hoeveelheid:

Opleiding tot Medium

De 3-daagse opleiding tot Medium wordt één keer per maand gegeven, zodat er voldoende tijd is om thuis te oefenen en het geleerde in de praktijk te brengen. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het Mediumschap en wordt gegeven op verschillende locaties in Nederland en België. De opleiding kan ook per lesdag worden betaald, dan wordt er op voorhand bij de aanmelding een aanbetaling gevraagd. Bij je bestelling kun je aangeven naar welke locatie je toe wilt komen om de opleiding te volgen.

  • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 250.00
* Betaling:Hoeveelheid: