Maaike Kerstens

Cursus 'Akasha kroniek Therapie'

(2 votes)

Op zondag 21 mei 2017 van 12.00 tot ongeveer 18.00 uur zal Maaike Kerstens bij het Station Hotel in Aalst een cursus organiseren waarbij je voor jezelf en anderen leert lezen in de Akasha kroniek.

Tijdens deze cursus ontvang je alle handvatten die nodig zijn om in dit bijzondere levensboek te lezen. Je kunt ermee werken in je privésituatie of toepassen om andere mensen te begeleiden en te helen.

* Je ontvangt informatie over de Akasha kroniek.
* Zintuig oefening om te ervaren bij welk kanaal jouw informatie binnenkomt.
* Contact maken met je intuïtie.
* Je wordt ingewijd in de energie van de Akasha kroniek, zodat je ermee kunt werken om te lezen in het levensboek, wat je tevens in staat stelt om behandelingen vanuit een hogere orde te geven.
* Je gaat een healing leren geven vanuit de Akasha kroniek (regressietherapie + traumaverwerking).
* Er wordt informatie gegeven over de aartsengel van de Akasha kroniek.
* Je leert lezen in jouw levensboek.
* Je gaat leren lezen in het levensboek van een ander, zodat je een consult kunt geven met de informatie die je uit de Akasha kroniek hebt verkregen.
* We gaan een groepsmeditatie doen om met zijn allen tegelijkertijd in de Akasha kroniek te lezen wat als bijzonder kan worden ervaren vanwege de nieuwe inzichten die je erdoor mag ontvangen.

Met certificaat en uitgebreide E-map
Het begrip ‘Akasha kronieken’ komt uit het Oosterse en refereert aan een collectief geheugen, een opslagplaats, waar alle gedachten, emoties en gebeurtenissen van alle tijden op Aarde tot op heden en in de toekomst zijn opgeslagen. Door middel van het ontvangen van een inwijding in de energie van de Akasha kroniek is deze bibliotheek voor iedereen toegankelijk. Het is een waardevolle bron omdat je kan kijken wat voor jou de eigenlijke bedoeling is van dit leven, waarom bepaalde dingen gebeuren of juist niet en wat eraan te doen is, hetgeen bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwe locatie: Station Hotel in Aalst
Op zondag 21 mei 2017 wordt de cursus ‘Akasha kroniek Therapie’ voor het eerst in België bij het Station Hotel in Aalst gegeven, dit bijzonder mooi hotel dateert uit het derde deel van de 19de eeuw waar binnen een echte engelensfeer hangt voor een deugddoend verblijf in barokstijl. Je bent vanaf 11.30 uur welkom, de les zal starten om 12.00 uur.

Openbaar vervoer / ligging:
Het hotel ligt vlakbij het treinstation van Aalst en op wandelafstand (ongeveer vijf minuten) van het gezellige stadscentrum, dat gekenmerkt wordt door vier grote winkelstraten en de Grote Markt.

Adres:
Station Hotel
Albert Lienaertstraat 14
9300 Aalst (B)

  • Prijs is inclusief: 21% BTW
€ 85.00
Hoeveelheid: