Maaike Kerstens

Thuisstudies

Ontmoeting met je Beschermengel

Je bent niet alleen, want er zijn altijd engelen om je heen. God heeft jou op je tocht door de donkere nacht voorzien van persoonlijke helpers welke verschillende taken hebben, zoals het geven van advies en bevestiging, maar ook richting door je te wijzen op een boek of artikel wat interessant voor jou is. Engelen zijn erg handig want je kunt ze werkelijk overal voor inzetten zolang hetgeen je wilt bereiken liefdevol is door zuivere intenties te hebben waardoor elk plan gezegend is en gegarandeerd zal slagen.

 • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 45.00
Hoeveelheid:

Aartsengelen inwijdingen EHBO

Wil je graag in contact komen met een bepaalde aartsengel door zijn of haar kracht bewust bij je te ervaren? Dat kan door middel van een inwijding in de energie van de aartsengel waarmee jij een intenser contact wenst te verkrijgen.

 • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 20.00
Geef hieronder aan met welke aartsengel je in contact wenst te komen door middel van een inwijding:

Hoeveelheid:

Zen Engel Ki inwijding

De Engel Ki inwijding is een inwijding in de energie van de engelen, waarbij de leerling over een regenboog wordt ingewijd, die hem of haar met alle engelen verbindt. 

 • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 20.00
Hoeveelheid:

Leer een healing geven in 'Silent Power' met Aartsengel Rafaël

Deze healing in `Silent Power` is geschikt voor mensen die uit balans zijn geraakt door bijvoorbeeld haast of stress en zich hierdoor vanbinnen onrustig voelen.

 • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 30.00
Hoeveelheid:

Lezen in de Akasha kroniek  

Akasha is een Sanskriet woord, wat 'ether', ‘Hemel’, ‘uitspansel’, alsook 'oersubstantie' betekent.

 • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 25.00
Hoeveelheid:

7 aartsengelen van de Colours of Angels

In deze les zul je de 7 aartsengelen van de ‘Colours of Angels’ gaan ontmoeten, je ontvangt een inwijding in de energie van Aartsengel Chamuël, Aartsengel Gabriël, Aartsengel Jophiël, Aartsengel Michaël, Aartsengel Rafaël, Aartsengel Uriël en Aartsengel Zadkiël, waardoor je hun aanwezigheid bewust ervaart en het in de toekomst makkelijker zal zijn om met hen samen te werken.

 • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 45.00
Hoeveelheid:

Helen met de golven van Aartsengel Metatron

Aartsengel Metatron is de begeleider van de alomvattende vooruitgang als geestelijke evolutie en staat van alle aartsengelen het dichtste bij de Goddelijke bron.

 • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 30.00
Hoeveelheid:

Full Spectrum Healing

Full Spectrum Healing werkt op alle lichtfrequenties, het spierwitte licht, welke het volledige kleurspectrum van de regenboog in zich heeft verenigd. Het systeem bestaat uit 3 graden, waarin je wordt ingewijd, zodat je zelf ook deze healing kunt gaan geven. 

 • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 30.00
Hoeveelheid:

Opleiding in het energetische genezingssysteem van de 'Symbolen van de Aartsengelen'

Onderaan de tekst kun je op 'klik hier om naar de beschikbare symbolen te gaan' klikken, om de instrumenten van de aartsengelen te zien, waarmee zij werken op het gebied van heelwording.

Inwijding Aarden met Aartsengel Sandalphon

Aartsengel Sandalphon staat van alle aartsengelen het dichte bij de Aarde, één van zijn belangrijkste taken is dan ook het helpen aarden van mensen waarvan de energie niet meer gelijkmatig is verdeeld over het lichaam, wat psychische en lichamelijke klachten kan veroorzaken. 

 • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 14.95
Hoeveelheid:

Opleiding tot Engelenmedium

Deze opleiding is speciaal bedoeld voor jou als je je zorgen wilt laten verdwijnen, minder wilt piekeren en twijfelen, meer wilt genieten van het leven, je eigen richting zoekt, meer zelfvertrouwen nodig hebt en ontspannen wilt kunnen zijn in elke situatie.

Het bestaan is soms moeilijk en bevat hindernissen om het ware geluk te bereiken, maar door je te laten leiden door engelen die je pad verlichten zul je merken dat je wonderen gaat meemaken waarvan je blij wordt en kom je terecht in de opwaartse spiraal van geluk. 

 • Prijs is inclusief 21% BTW
 • Prijs per les € 45.- Het wordt aanbevolen om de lessen op volgorde te volgen.
€ 45.00
* Opleiding als Engelenmedium Lessen:

Hoeveelheid:

Het complete opleidingsprogramma niveau 1 & 2

Ama Deus is een krachtig Sjamanistisch genezingssysteem welke kan worden ingezet om jezelf, anderen, dieren, planten en alle levensgebieden waar disbalans is veroorzaakt te herstellen naar de natuurlijke staat van ‘heelheid’. 

 • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 45.00
Hoeveelheid:

Inwijding in ‘Psychic Reiki’

De inwijding in ‘Psychic Reiki’ zal het verborgen potentieel bevorderen en je natuurlijke psychische gave activeren.

Je ontvangt een werkmap van ‘Psychic Reiki’ en een digitaal certificaat dat je bent ingewijd in deze energie, waarna je andere ook zou mogen inwijden om de kanalen van het 6e zintuig te openen. Ook krijg je een document met informatie over een inwijding op afstand, zodat je weet hoe je jezelf het beste op de inwijding kunt voorbereiden. 

 • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 14.95
Hoeveelheid: