Maaike Kerstens

Helen met de golven van Aartsengel Metatron

(2 votes)

Aartsengel Metatron is de begeleider van de alomvattende vooruitgang als geestelijke evolutie en staat van alle aartsengelen het dichtste bij de Goddelijke bron.

Zijn energie is het allerhoogst en daardoor voor mensen het moeilijkst te ervaren. Eén van Aartsengel Metatron `s taken is fungeren als transformator, om mensen te helpen hun zogenaamde ‘lichtgewaad’ aan te nemen en te integreren in hun bestaan, wat de opstijging naar het licht mogelijk maakt.

Hij helpt om het ware en reine licht in ons aan de buitenkant te laten stralen, ons lichtlichaam te herschikken en eenieder voor te bereiden voor onze opstijging uit de dualistische Wereld. Ten behoeve van dit transformatiewerk is onder andere Aartsengel Metatron in onze tijd en ons bewustzijn teruggekomen. Hij is de hoeder van de zogeheten ‘golven’ en zorgt ervoor dat geen ziel in het volle licht treedt voordat ieder zielendeel is voorbereid.

In de E-map die je ontvangt staat alles over ‘de golven van Aartsengel Metatron’ en hoe je jezelf en anderen ermee kunt helen op een duidelijke en eenvoudige manier omschreven, waarbij je tevens een los document met informatie over een inwijding met engelen op afstand ontvangt.

Je ondergaat tevens een inwijding in de golven van Aartsengel Metatron, waarbij je een persoonlijke sleutel zult ontvangen waarmee je voortaan het alfa- en omegachakra kunt openen om hier Aartsengel Metatrons energiegolven het energetische lichaam binnen te laten gaan. Hiervoor bekom je een digitaal certificaat dat je deze inwijding hebt gedaan en vanaf heden ook anderen mag inwijden en kunt helen in samenwerking met Aartsengel Metatron.

Vermeld alsjeblieft bij de aanvraag de dag en het tijdstip waarop je de inwijding wenst te ontvangen en de bijhorende gegevens zoals je voornaam en achternaam, je woonplaats en geboortedatum, zodat de engelen precies weten om wie het gaat.

‘Helen met de golven van Aartsengel Metatron’ maakt onderdeel uit van de opleiding tot Engelenmedium.

  • Prijs is inclusief: 21% BTW
€ 30.00
Hoeveelheid: