Maaike Kerstens

Full Spectrum Healing

(5 votes)

Full Spectrum Healing werkt op alle lichtfrequenties, het spierwitte licht, welke het volledige kleurspectrum van de regenboog in zich heeft verenigd. Het systeem bestaat uit 3 graden, waarin je wordt ingewijd, zodat je zelf ook deze healing kunt gaan geven. 

Full Spectrum Healing functioneert heel sterk samen met de engelen, hogere lichtwezens en opgestegen meesters. Bij het werken met dit systeem zul je doorgaans hun aanwezigheid kunnen voelen.

Full Spectrum Healing werkt uiterst effectief en wordt gebruikt om problemen die in het verleden zijn ontstaan te neutraliseren. Vaak kunnen bestaande blokkades of negatieve emotionele patronen opgelost worden.

De Full Spectrum Healing kan als een onafhankelijk systeem worden gebruikt, maar het kan ook uitstekend in combinatie met andere systemen, zoals bijvoorbeeld Reiki, worden gecombineerd.

In de E-map die je ontvangt staat alles over ‘Full Spectrum Healing’ en hoe je jezelf en anderen ermee behandelt, op locatie alsook op afstand, duidelijk en eenvoudig omschreven waarnaast je tevens een los document met informatie over een inwijding met engelen op afstand ontvangt zodat je jezelf thuis goed erop kunt voorbereiden.

Je bekomt een digitaal certificaat, dat je deze inwijding hebt gedaan en vanaf heden ook anderen mag inwijden in de energie van Full Spectrum en er in de praktijk mee kunt werken om healings te geven.

Vermeld alsjeblieft bij de aanvraag de dag en het tijdstip waarop je de inwijding wenst te ontvangen en de bijhorende gegevens zoals je voornaam en achternaam, je woonplaats en geboortedatum, zodat de engelen weten wie je bent.

‘Full Spectrum Healing’ maakt onderdeel uit van de opleiding tot Engelenmedium.

  • Prijs is inclusief: 21% BTW
€ 30.00
Hoeveelheid: