Maaike Kerstens

Aartsengelen inwijdingen EHBO

(1 Vote)

Wil je graag in contact komen met een bepaalde aartsengel door zijn of haar kracht bewust bij je te ervaren? Dat kan door middel van een inwijding in de energie van de aartsengel waarmee jij een intenser contact wenst te verkrijgen.

Inwijdingen dienen er mede voor om bewust contact te maken met een positieve energie, zoals die van de engelen. Op het tijdstip van de inwijding zal ik de betreffende aartsengel aanroepen om bij jou te komen, waarna je wordt omhuld met zijn of haar energie. Hierdoor maak je kennis met de vermogens van deze aartsengel in een tastbare vorm. Later als je zelf deze aartsengel aanroept of wanneer deze bij jou op bezoek komt met een boodschap, zoals aanwijzingen omtrent het oplossen van een probleem, zul je meteen de subtiele energie van de engel herkennen omdat je deze al eerder hebt ontmoet. Op deze wijze leer je spelenderwijs hoe je engelen kunt aanvoelen en daardoor gemakkelijker met ze kan communiceren.

Naast de inwijding in de energie van de door jouw gekozen aartsengel ontvang je tevens een healing die speciaal op jou is afgestemd, waardoor vastzittende blokkades bij je worden losgemaakt en de levensenergie weer vrijelijk kan gaan doorstromen wat bevorderlijk is voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Je ontvangt een document met meer informatie over hoe een inwijding en healing werkt, zodat je jezelf hier thuis goed op kunt voorbereiden om deze te ondergaan.

De inwijding stelt jou in staat om met de betreffende aartsengel samen te werken, voor jezelf en anderen, zoals op het gebied van heelwording ofwel genezing. Je kunt m’n boek Engelen Hulp Bij Ongemakken gebruiken als lesmateriaal waarin duidelijk staat omschreven welke taken de aartsengelen toebedeeld hebben gekregen, hoe en waarvoor je hen kunt aanroepen en uit welke kleur licht ze bestaan om toe te passen tijdens healings. Alle engelen bestaan uit puur licht waardoor het inzetten hiervan een helende werking heeft op ons energetische lichaam die ook uit licht bestaat welke ervoor zorgt dat geblokkeerde energieën weer in beweging komen wat eraan bijdraagt om ons fysieke lichaam te herstellen en de geest in balans te brengen.

Na de inwijding ontvang je een digitaal certificaat dat je bent ingewijd in de energie van de aartsengel van jouw keuze. Geef bij de aanvraag tevens de dag en het tijdstip door van wanneer je de inwijding wenst te ontvangen met de bijbehorende gegevens zoals je voornaam en achternaam, je woonplaats en geboortedatum, zodat de betreffende aartsengel precies weet om wie het gaat.

 

  • Prijs is inclusief: 21% BTW
€ 20.00
Geef hieronder aan met welke aartsengel je in contact wenst te komen door middel van een inwijding:

Hoeveelheid: