Maaike Kerstens

Inwijding in ‘Psychic Reiki’

(8 votes)

De inwijding in ‘Psychic Reiki’ zal het verborgen potentieel bevorderen en je natuurlijke psychische gave activeren.

Je ontvangt een werkmap van ‘Psychic Reiki’ en een digitaal certificaat dat je bent ingewijd in deze energie, waarna je andere ook zou mogen inwijden om de kanalen van het 6e zintuig te openen. Ook krijg je een document met informatie over een inwijding op afstand, zodat je weet hoe je jezelf het beste op de inwijding kunt voorbereiden. 

Psychic Reiki helpt om de natuurlijke talenten van je zintuigen, ofwel je kanalen te ontwikkelen. Sommige mensen hebben een aanwezig vermogen, of al een goed ontwikkeld talent, om te genezen. Anderen beschikken over de begaafdheid om energieën te voelen of om de toekomst intuïtief te voorvoelen. Zijn deze ‘nog verborgen kwaliteiten’ aanwezig, dan kan je deze met Psychic Reiki ontwikkelen.

Hier zijn de kwaliteiten opgenoemd, die zich kunnen openen met deze inwijding:

* Heldervoelen is verbonden aan het tweede chakra, ofwel het heiligbeenchakra en betekent het talent om energieën te voelen. Helderruiken en -proeven behoren ook tot dit kanaal.
* Helderhoren is verbonden aan het vijfde chakra, ofwel het keelchakra en betekent het talent om stemmen te horen die andere niet waarnemen.
* Helderzien wordt gecontroleerd door het zesde chakra, ofwel het voorhoofdchakra en betekent het vermogen om in de toekomst te kijken of in het heden en om andere plaatsen waar te nemen.
* Helderweten is gekoppeld aan het zevende chakra, ofwel het kruinchakra, waarmee inspiratie en ingevingen kunnen worden ontvangen.

Ieder persoon heeft psychische talenten, welk in ieder opzicht in hun intensiteit en kracht van de kwaliteit kunnen variëren. Het hangt er vanaf wat ieders opdracht is binnen dit leven om uit te werken, te creëren en welke levensweg men heeft gekozen.

Heb je de keuze gemaakt om een genezer te worden, dan zal deze inwijding je sterke genezende krachten uitstekend opwekken en verder ontwikkelen. Het is mogelijk dat je daarna visioenen ontvangt over situaties al voordat ze gebeuren, je zult deze herkennen of intuïtief weten.

Heb je gekozen mensen liefdevol te willen overtuigen dat er leven is na de dood en hoop wil geven, dan zal je het talent ontwikkelen om met dierbare, overleden mensen te kunnen communiceren.

Vermeld alsjeblieft bij de aanvraag van de inwijding in ‘Pshychic Reiki’ de dag en het tijdstip wanneer je de inwijding wenst te ontvangen en de bijhorende gegevens zoals je voornaam en achternaam, adres, en geboortedatum.

De inwijding in ‘Psychic Reiki’ maakt onderdeel uit van de opleiding tot Medium.

  • Prijs is inclusief: 21% BTW
€ 14.95
Hoeveelheid: