Maaike Kerstens

Opleiding in het Sjamanistische genezingssysteem Ama Deus

(15 votes)

Het complete opleidingsprogramma niveau 1 & 2

Ama Deus is een krachtig Sjamanistisch genezingssysteem welke kan worden ingezet om jezelf, anderen, dieren, planten en alle levensgebieden waar disbalans is veroorzaakt te herstellen naar de natuurlijke staat van ‘heelheid’. 

Het brengt de Aarde tevens omhoog in haar spirituele ontwikkeling. De Sjamanen spreken over de God Tupã, de liefde als hoogste vorm van energie, als verbinding met de Kosmos en om de Universele energie door te geven.

De symbolen van Ama Deus zijn veelvoudig te gebruiken, op allerlei gebieden in het leven toepasbaar en hebben ook een speciale betekenis, welke allemaal in de les staan omschreven. Iedereen kan ermee leren werken, je hoeft alleen maar de interesse te hebben om het te gaan doen.

De Pajé of Sjamaan, hoe je wordt genoemd als je met de energie van Ama Deus werkt, maakt gebruik van een bepaalde ademtechniek, visualiseert de betreffende symbolen en geeft de energie vervolgens door via het 3e oog en/of door middel van handoplegging.

De behandelingen kunnen zowel op locatie als afstand worden uitgevoerd. Het systeem is gebaseerd op een energiestroom door een verbinding die tussen de mens en Moeder natuur bestaat. Het bevat 26 energetische symbolen welke bij alle zaken van het leven, overlijden tot vroegere levens kan worden ingezet.

Je ontvangt naast de E-map een inwijding in Ama Deus Niveau 1 (Pajé) en in Ama Deus Niveau 2 (Sjamaan), die gelijktijdig plaatsvindt, waarvan je een digitaal certificaat krijgt. Vanaf dat moment ben je niet alleen bevoegd om op de juiste wijze met de energie van Ama Deus te werken maar je mag ook anderen inwijden als Pajé of Sjamaan. Tevens bekom je een document met informatie over een inwijding op afstand, zodat je weet wat een inwijding inhoudt en hoe je jezelf hier thuis het beste op kunt voorbereiden. 

Vermeld alsjeblieft bij de aanvraag de dag en het tijdstip wanneer je de inwijding in 'Ama Deus' wenst te ontvangen en de bijhorende gegevens zoals je voornaam en achternaam, adres, en geboortedatum.

  • Prijs is inclusief: 21% BTW
€ 45.00
Hoeveelheid: