Maaike Kerstens

Opleiding tot Engelenmedium

(36 votes)

Deze opleiding is speciaal bedoeld voor jou als je je zorgen wilt laten verdwijnen, minder wilt piekeren en twijfelen, meer wilt genieten van het leven, je eigen richting zoekt, meer zelfvertrouwen nodig hebt en ontspannen wilt kunnen zijn in elke situatie.

Het bestaan is soms moeilijk en bevat hindernissen om het ware geluk te bereiken, maar door je te laten leiden door engelen die je pad verlichten zul je merken dat je wonderen gaat meemaken waarvan je blij wordt en kom je terecht in de opwaartse spiraal van geluk. 

Laat de engelen je helpen om het leven aangenaam te maken en je mooiste dromen te laten uitkomen. Wanneer je zelf in de problemen zit, eenzaam bent of andere mensen graag helpt is er naast het boek en kaartspel 'De geschenken van de Aartsengelen' een opleiding beschikbaar voor mensen die zich verder willen verdiepen in de wonderbaarlijke Wereld van de engelen. Deze opleiding is een verlengstuk van het boek en bevat aanvullende informatie over hoe je met engelen en andere positieve krachten kunt samenwerken om je eigen leven en dat van anderen in het liefdevolle licht te plaatsen.

De studie bestaat uit 7 delen met daarin verschillende thema's per les. Je leert telkens om meer tot de kern van jezelf te komen, zodat je dieper kunt gaan putten uit alle positieve energieën in jou. In de lessen worden ook inwijdingen gegeven in de energie van bepaalde engelen, waarmee je geestkracht direct toeneemt en het geeft je handvatten anderen te helen met verschillende door mijzelf succesvol beproefde technieken. Ook ontvang je een aantal healings die een gezonde uitwerking zullen hebben op je lichaam, zodat bepaalde pijnen of andere ongemakken naar de achtergrond verschuiven, omdat oude stagnerende energieën worden vervangen voor geneeskrachtige en weldadige energieën. 

Ik gun iedereen die interesse heeft in een beter contact met de engelen dezelfde steun en leiding zoals ik deze heb mogen ervaren de laatste jaren. De opleiding is voortgekomen uit waardevol materiaal van onderwijs die ikzelf heb gevolgd en door mij is aangevuld op basis van m'n eigen ervaringen. Per les vind je een aantal nuttige huiswerkvragen, zodat je het geleerde kunt integreren in je bestaan en ik kan zien hoe de vorderingen zijn. Je ontvangt de tweede en daaropvolgende lessen wanneer jij wilt waarvan het voordeel is, zo blijkt uit de ervaringen van mijn cursisten, dat je kunt studeren in je eigen tempo, zodat je voldoende gelegenheid hebt om de liefdevolle ervaringen te verwerken en ongedwongen te werken aan je spirituele ontwikkeling.

Voor deze opleiding kun je alleen maar slagen, omdat alles wat je leert en eruit oppikt ertoe zal bijdragen dat je bestaan positief verandert, zowel in je contacten met anderen als ook het toenemen van het geloof in eigen kunnen, waardoor je het leven naar je liefdevolle hand kunt zetten. 

De inwijdingen dienen er mede voor om bewust contact te maken met de engelen. Op het afgesproken tijdstip van de inwijding zal ik de betreffende engel(en) aanroepen om bij jou te komen, waarna zij jou zullen omhullen met hun positieve energieën. Hierdoor maak je kennis met de subtiele energie van deze engel in een tastbare vorm. Later als je zelf een engel aanroept of wanneer deze bij jou op bezoek komt met een boodschap, zul je meteen de energie van de engel herkennen, omdat je deze al eerder hebt ontmoet. Op deze wijze leer je door deze opleiding en bijbehorende oefeningen ook hoe je engelen kunt aanvoelen en daardoor gemakkelijker met ze kunt gaan communiceren. 

De opleiding is thuis schriftelijk te volgen via de computer, je ontvangt per les een uitgebreide E-map (opgemaakt PDF-document) en op bepaalde samen te overleggen tijdstippen zullen de inwijdingen en healings op afstand worden gegeven. Tijdens de opleiding kun je me altijd om hulp vragen, wordt het huiswerk zorgvuldig nagekeken, telkens voorzien van een uitgebreide reactie en verloopt verdere begeleiding en het contact via e-mail en wanneer gewenst via Skype. Er is een limiet aan het aantal cursisten dat ik kan begeleiden omdat ik alle aandacht wil geven aan de kwaliteit en de effectiviteit van deze opleiding zodat alle deelnemers er zoveel mogelijk baat bij hebben. 

Hieronder in het kort de thema's en activiteiten per les:

1e les:
• In les 1 lees je meer over wat engelen zijn en wat zij specifiek voor je kunnen betekenen. Je leert over afstandsinwijdingen, verschillende subtiele waarnemingen van engelen en de hiërarchie van de engelen. Ook leer je meer over de psychische beschermvlam van Aartsengel Michael en hoe je jezelf en je geliefden hiermee kunt beschermen. Je ontvangt een inwijding in de energie van Aartsengel Sandalphon, waarna je zelf anderen ook mag inwijden en leert jezelf te aarden met zijn energie door middel van een aanroeping.

2e les:
• In les 2 ontvang je van mij een healing in 'Silent Power' met Aartsengel Rafaël en leer ik je hoe je deze ook aan anderen kunt geven. Deze healing draagt bij om in jezelf stil te worden, om zo een goed contact met de engelen te verkrijgen en is geschikt voor mensen die uit balans zijn geraakt, door bijvoorbeeld haast of stress en zich hierdoor vanbinnen onrustig voelen. Verder leer je meer over de engelengroepen, waarvoor en voor wie je ze mag inzetten en doe je een inwijding in ‘Zen Engel Ki’, wat je verbindt met alle engelen uit de engelenhiërarchieën en het contact zal versterken.

3e les:
• In les 3 zal je meer te weten komen over je eigen beschermengelen, onderga je een geleidemeditatie, leer je hoe je een goede engelenbrief voor jezelf of anderen kunt schrijven met daarin je diepste verlangens om te verwezenlijken en doe je een engelenmeditatie om de brief in te wijden.

4e les:
• In les 4 zul je de zeven aartsengelen van de ‘Colours of Angels’ gaan ontmoeten door middel van een inwijding. Tevens ontvang je aanvullende informatie over deze aartsengelen en hoe je hun positieve energie kunt aanwenden. 

5e les:
• In les 5 beoefen je de wijze waarop je verschillende Aartsengelen beschermkringen kunt opzetten en hoe de symbolen behulpzaam kunnen zijn om tot inzicht te komen van emotionele blokkades. Je leert hiermee werken om jezelf en anderen van kracht te voorzien en te helen op afstand. Je kunt het ook gebruiken in situaties van onzekerheid en twijfels, zodat het de spanning wegneemt bij een examen of een operatie. Verder leer je om een eigen engelensteen te maken, die opgeladen is met een bepaalde positieve energie van de engelen, die je dagelijks bij je kunt dragen. Ook doe je een meditatie en een inwijding in de golven van Aartsengel Metatron, waarna je hiermee anderen een healing kunt geven.

6e les:
• In les 6 leer je een engelencirkel trekken, waar magische krachten van uitgaan en je beschermt tegen negatieve invloeden, reinig je je chakra's met engelenenergie via een geleidemeditatie en ontvang je de 'Full Spectrum Healing' en leer je om deze aan anderen te geven. 

7e les:
• In les 7 krijg je inzicht in hoe kaarsenmagie werkt en hoe je dit kunt toepassen als witte kracht met uitgebreide uitleg over gerelateerde getallen, planeten, kleuren, elementen, dieren en planten en alle relevante betekenissen die leiden tot antwoorden op vragen die je hebt voor jezelf of anderen. Ten slotte ontvang je technieken om een Aartsengelen healing voor mens en dier te geven. 

Tijdens de opleiding ontvang je op verschillende momenten 6 aparte digitale certificaten voor inwijdingen, healings en geleerde technieken en bij de voltooiing krijg je een gedrukt certificaat per post opgestuurd dat je door Maaike bent opgeleid als Engelenmedium. 


  • Prijs is inclusief: 21% BTW
  • Prijs per les € 45.-: Het wordt aanbevolen om de lessen op volgorde te volgen.
€ 45.00
* Opleiding als Engelenmedium Lessen:

Hoeveelheid: