Maaike Kerstens

Inwijding Aarden met Aartsengel Sandalphon

(9 votes)

Aartsengel Sandalphon staat van alle aartsengelen het dichte bij de Aarde, één van zijn belangrijkste taken is dan ook het helpen aarden van mensen waarvan de energie niet meer gelijkmatig is verdeeld over het lichaam, wat psychische en lichamelijke klachten kan veroorzaken. 

Je ontvangt een E-map over hoe je jezelf en anderen kunt aarden, waarbij je tevens een inwijding in ‘de energie van Aartsengel Sandalphon' ondergaat zodat je bewust zijn aanwezigheid kunt ervaren, waardoor het makkelijker voor je zal zijn om met hem samen te werken, omdat je Aartsengel Sandalphon hebt leren kennen en weet hoe je hem kunt gewaarworden. Ook krijg je een handig document met informatie over een inwijding op afstand, zodat je jezelf goed kunt voorbereiden. 

De inwijding stelt jou in staat om vanaf dat moment op de juiste wijze met Aartsengel Sandalphon te werken, omdat je zelf de betreffende energiefrequentie hebt ervaren. 

Je ontvangt een digitaal certificaat, dat je bent ingewijd en vanaf heden deze inwijding mag doorgeven aan anderen, om beweging te brengen in bepaalde energetische blokkades die in verband staan met aarding. Tevens bekom je een document met informatie over een inwijding op afstand, zodat je jezelf op een goede manier kunt voorbereiden.

Vermeld alsjeblieft bij de aanvraag de dag en het tijdstip wanneer je de inwijding wenst te ontvangen en de bijhorende gegevens zoals je voornaam en achternaam, adres, en geboortedatum, zodat Aartsengel Sandalphon weet om wie het gaat. 

‘Aarden met Aartsengel Sandalphon’ maakt onderdeel uit van de opleiding tot Engelenmedium.

  • Prijs is inclusief: 21% BTW
€ 14.95
Hoeveelheid: