Maaike Kerstens

Opleiding in het energetische genezingssysteem van de 'Symbolen van de Aartsengelen'

Onderaan de tekst kun je op 'klik hier om naar de beschikbare symbolen te gaan' klikken, om de instrumenten van de aartsengelen te zien, waarmee zij werken op het gebied van heelwording.

De 'Symbolen van de Aartsengelen' vormen samen een alternatieve geneeswijze, waarbij gebruik wordt gemaakt van de positieve energie van verschillende aartsengelen. De Goddelijke 'samen één' kracht, ook wel levensenergie genoemd, wordt door hen op verschillende manieren toegepast om mensen in geestelijk en lichamelijk gezond evenwicht te krijgen.

De symbolen maken deel uit van een uniek energetisch genezingssysteem, wat door de aartsengelen is doorgegeven, om met hen samen te werken op het gebied van heelwording. Net zoals bij Reiki hebben de Symbolen van de Aartsengelen de doorstroming van levensenergie als doel, wat leidt tot heelwording, genezing en vernieuwing. Door jezelf met de Kosmische energie te verbinden kan deze ook gebruikt worden om op afstand goed te doen voor anderen hun welzijn.

De Symbolen van de Aartsengelen behandelen tezamen een verscheidenheid aan levensthema's, welke je momenteel dagelijks kunnen bezighouden, waar je vertwijfeld over bent geraakt en wat het Hemelse licht in je leven kan doen afnemen als wolken voor de Zon. De symbolen en de combinaties hiervan tijdens leggingen bieden een mogelijkheid om interactief met de engelenwereld te communiceren, over het verleden, heden en de toekomst, door de aanwijzingen en ingevingen die je ontvangt welke je tevens richting geven over welke aartsengel je het beste kan helpen met zijn of haar instrument en specialiteit. 

Er zijn diverse manieren om met de Symbolen van de Aartsengelen te werken, waarop in de lessen uitgebreid wordt ingegaan. Per les wordt een symbool behandeld en staan diverse manieren van healing op een eenvoudige manier omschreven, zodat iedereen ermee kan werken. Je kunt het toepassen bij jezelf, maar ook bij anderen zoals familie of als therapeut bij je cliënten in de vorm van engelentherapie. Het kan ook gebruikt worden bij kinderen, dieren, planten et cetera. 

Per symbool van de aartsengelen ontvang je ook een inwijding op afstand, waarna je gekwalificeerd bent om het lichtwerk voor anderen en jezelf te kunnen doen. Zo kunnen de aartsengelen ons met een symbool omgeven, wat een herstellend effect heeft op je energetische systeem, het energieveld (aura) en de chakra`s. Door onder andere de aanroeping die vermeld staat in de les bij ieder symbool te gebruiken, ontstaat er meteen een directe verbinding met de betreffende aartsengel, waarna hij of zij de werking van het symbool zal activeren. De Symbolen van de Aartsengelen geven ons een extra verdieping om met de aartsengelen samen te werken, want naast jezelf of anderen te omhullen met hun heilzame, liefdevolle en positieve licht, stellen zij ook de Universele symbolen waarmee zij werken aan ons ter beschikking.

Wanneer je werkt met de symbolen, als energetische instrumenten, van de aartsengelen en door de inwijding die je per les ontvangt zal je bewustzijn zich beginnen te verruimen, wat je ervaart als toenemende macht en controle over je bestaan, omdat je merkt dat je dromen beginnen uit te komen met als sleutel ‘onvoorwaardelijke liefde’ om elke deur naar je Hemelse verlangens te openen. De Symbolen van de Aartsengelen zijn in staat om negatieve energieën om te vormen naar positiviteit, het helpt om tot innerlijke harmonie te komen, waardoor de uiterlijke Wereld om je heen ook positief zal veranderen. Dit komt omdat het leven een projectie is van het innerlijk als houding ten opzichte van onderwerpen en personen, onder het motto zo binnen, zo buiten en zo boven, zo beneden. Hoe minder blokkades er aanwezig zijn tussen Hemel en Aarde hoe leuker en onbezorgder je leven wordt. Daarbij kunnen de aartsengelen je van dienst zijn met raad en daad. Leer om met de engelen samen te werken om je leven en die van anderen in het Hemelse zonnetje te zetten en pak hun ondersteunende en begeleidende hand. 

Je ontvangt persoonlijke begeleiding van mij per e-mail, wat ook mogelijk is via Skype als dat fijner voor je is.