Maaike Kerstens

Zen Engel Ki inwijding

(2 votes)

De Engel Ki inwijding is een inwijding in de energie van de engelen, waarbij de leerling over een regenboog wordt ingewijd, die hem of haar met alle engelen verbindt. 

De regenboog is een verbinding met de engelen die beide kanten op kan worden gebruikt, waardoor jij makkelijker met hen in contact kan treden (zenden) en de engelen ook met jou (ontvangen). De leerling ontvangt bij Zen Engel Ki een inwijding in het gehele spectrum van de engelen uit alle engelhiërarchieën. 

Als je bent ingewijd over de regenboog van de engelen, dan is deze voortaan als toepasbare energie in jouw bewustzijn opgeslagen. Door middel van de regenboog kun je met meerdere engelen, engelgroepen of één specifieke engel of aartsengel in contact treden als jij dit wenst vanaf jouw kant of als de engelen vanuit de andere kant een boodschap voor jou hebben. 

Sommige mensen vragen zich af waarom er eigenlijk een inwijding nodig is, zijn de engelen er niet altijd voor ons om ons te steunen bij alles wat we doen?

Natuurlijk zijn de engelen er altijd en wachten geduldig op jouw verzoek om te kunnen helpen, ook zonder inwijding. Behalve wanneer jou iets staat te gebeuren, terwijl je tijd nog niet is gekomen, dan grijpen de beschermengelen zonder toestemming vooraf in. 

Door de inwijding maak je kennis met de subtiele energieën van de engelen waardoor je goed weet hoe hun nabijheid kan worden aangevoeld. Hierdoor merk je sneller op wanneer zij jou iets willen meedelen en hoe je een bepaalde engel om hulp kunt vragen, wat de communicatie met de engelen verbetert en zodoende ook de samenwerking tussen de engelen en de ingewijde persoon. Het contact leggen verloopt makkelijker en de mogelijkheden zijn uitgebreider dan zonder inwijding. De verbinding is gewoon veel beter geworden.

Je ontvangt een uitgebreide E-map met alle informatie over Zen Engel Ki, hoe een inwijding in zijn werk gaat en op welke wijze je anderen deze inwijding kunt geven. Tevens bekom je een digitaal certificaat, dat je bent ingewijd in het gehele spectrum van de engelen en voortaan anderen mag inwijden. Daarnaast krijg  je een document met informatie over een inwijding op afstand, zodat je jezelf op een goede manier kunt voorbereiden.

Vermeld alsjeblieft bij de aanvraag de dag en het tijdstip wanneer je de inwijding wenst te ontvangen en de bijhorende gegevens zoals je voornaam en achternaam, adres, en geboortedatum, zodat de engelen weten wie je bent. 

De ‘Zen Engel Ki inwijding’ maakt onderdeel uit van de opleiding tot Engelenmedium.

  • Prijs is inclusief: 21% BTW
€ 20.00
Hoeveelheid: