Maaike Kerstens

Readings

Elfen Bloemreading

Elfen horen bij de natuur, ze hebben liefde voor alles wat op moeder Aarde groeit en bloeit. Ze kennen elke bloem van binnen en van buiten en weten als natuurwezentjes daarover veel te vertellen.

  • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 60.00
Hoeveelheid:

Engelengetallen Reading

Een engel heeft als Goddelijke taak het begeleiden en beschermen van jou en je dierbaren. De engelen willen alleen het allerbeste voor ons en geven op velerlei manieren tekenen door om je te ondersteunen tijdens het bewandelen van je levenspad. Deze worden kenbaar gemaakt als ingevingen, gevoelens en indrukken in woord en beeld.

  • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 60.00
Hoeveelheid:

Engelen Kaartlegging

Tijdens deze reading leg ik via engelen orakelkaarten contact met jouw (bescherm)engelen. De engelenkaarten zijn een uitstekend middel om met de engelen te communiceren. Gedurende het kaartleggen komt er een rechtstreekse verbinding met de engelen tot stand, waarbij ik boodschappen doorkrijg die altijd liefdevol van aard zijn en advies geven inzake persoonlijke kwesties.

  • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 60.00
Hoeveelheid:

Wanneer je liefdevolle wensen hebt en deze graag vervuld ziet dan kun je hierover een mooie brief schrijven aan de engelen. Mensen maken nog te weinig gebruik van hun eigen positieve krachten die je diepste verlangens kunnen verwezenlijken. Door je wensen goed duidelijk te maken zullen deze op een mooie dag worden vervuld.

  • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 20.00
Hoeveelheid:

Tijdens een engelen reading leg ik contact met jouw (bescherm)engelen. Wanneer je ergens mee zit of als er dingen zijn in het leven waar je vragen over hebt, dan kun je van te voren maximaal 3 vragen voorbereiden. Deze vragen stel ik aan jouw engelen en laat de antwoorden naar mij doorkomen. Een engelen reading werkt prima op afstand, op deze manier kan ik een goede verbinding met de engelen maken.

  • Prijs is inclusief 21% BTW
€ 60.00
Hoeveelheid: