NieuwsTips
Lieve allemaal, 😇


Op de dinsdagen om 20:00 uur kun je wanneer gewenst vrijblijvend inloggen op Zoom om mij te leren kennen, om elkaar weer terug te zien, gelijkgestemde personen te ontmoeten, jouw ervaringen te delen op spiritueel niveau en/of met de ontvangen behandelingen en vragen stellen over bijvoorbeeld artikelen, inwijdingen, healings, consulten, regressietherapie en lessen, waar we ook altijd in contact gaan met een aartsengel om boodschappen te ontvangen met de volgende link:  

https://us02web.zoom.us/j/322616377?pwd=RDRpYUJabFlUVTlTWmdGQ2JKT0RBZz09

De volgende boodschap mocht ik op collectief niveau ontvangen voor de maand Februari 2023 met de kaart ‘Vertrouwen’ van Aartsengel Michaël:

In de maand ‘Februari’ zal Aartsengel Michaël aan je zijde staan om je te helpen meer vertrouwen te krijgen in wie je diep vanbinnen vanuit je hart als ziel werkelijk bent, ook betreffende jouw levensweg die voor jou is bestemd en voor je klaarligt. Zodat je jezelf steeds sneller bewust wordt wanneer je jezelf weer laat afleiden door bepaalde negatief ingestelde personen of vervelende situaties die jouw mooie pure energie verstoren of je zelfs onderuithalen en je hier voortaan boven kunt gaat staan door bij jezelf te blijven en je authentieke zelf te zijn. Zo kun je steeds beter je energie gaan richten op datgene wat echt belangrijk voor je is, zoals nieuwe doelen, goede voornemens en jezelf erop gaan focussen ter voltooiing van je hartenwensen en datgene als Goddelijk doel waarvoor je op Aarde bent gekomen.

Aartsengel Michaël zal je helpen om oude patronen die je niet langer dienen onder ogen te komen, om je angsten te durven aankijken en hiervoor in de plaats nieuwe gedragingen als goede gewoontes neer te zetten en eigen te maken door erin te blijven volharden om het goede te doen wat je de juiste voeding geeft. Dit laat je weer verder klimmen op de ladder in bewustzijn en zul je groeien in je Kracht, waardoor je tevens in een opwaartse spiraal van geluk terecht komt. Weet dat als je in een zwart gat als blokkade bent gevallen en je jezelf hierin gevangen voelt, dat als jij Aartsengel Michaëls uitgestoken hand, maar ook die van jouw beschermengelen en gidsen, durft te pakken door op hem en alle engelen en begeleiders te vertrouwen dat ze je ondersteunen en de goede richting wijzen, je weer een Lichtpuntje zal ontvangen in de vorm van ideeën met nieuwe mogelijkheden. Hierbij is het dan belangrijk om jouw hart hierin te volgen om deze liefdevolle inspiratie op Aards niveau uit te voeren, waarna alles in een snel vaart weer bij je zal gaan doorstromen en je onderweg je levenslessen simpel en gemakkelijk zult leren, omdat je dan met de stroom mee gaat en jezelf er uit koppigheid niet meer tegen verzet en stagneert 🙌

Als je graag extra hulp van Aartsengel Michaël wilt ontvangen bij jouw heelwordingsproces, kun je het 
Symbool van Vertrouwen, de ‘gouden munt’ als inwijding aanvragen die gecombineerd zal worden met een speciaal op jou afgestemde healing: 

Wil jij ook een Engelenexpert worden?

Dan is dit je kans om een opleiding Life via Zoom te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen:

Wil jij ook graag nog meedoen met de inwijding in ‘Chakra Flush Empowerment’, nu inclusief de Online les op Zoom als Aanbieding voor: € 30.00!

 

Een hele fijne nieuwe maand februari toegewenst 💖

​In Licht & Liefde, Maaike 😘

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

14. De ‘gouden munt’ Symbool van Vertrouwen Aartsengel Michaël

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00.

Het Symbool van Vertrouwen is de ‘gouden munt’ waar Aartsengel Michaël mee werkt om blokkades van vertrouwen, die gebaseerd zijn op een angst voor het kwaad door het bestaan van de algoede God te ontkennen en Zijn voorzienigheid te wantrouwen, los te maken zodat de levenslessen die hiermee in verbinding staan worden geactiveerd en je inzicht verkrijgt in je negatieve geesteshouding naar jezelf en anderen toe. Hierdoor kom je erachter dat bepaalde negatieve gedachtes over iets of iemand door jouzelf worden veroorzaakt, omdat je nog niet vertrouwt en nog niet gelooft dat wanneer jij goede bedoelingen en liefdevolle intenties hebt dat God en Zijn engelen voor jou zullen zorgen.

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Opleiding tot Engelenmedium – Online lessen

 600.00 1,200.00

Wil jij ook een Engelenexpert worden? Dan is dit je kans om een opleiding op locatie te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen. Laat de engelen je assisteren om het leven aangenaam te maken en je mooiste dromen te laten uitkomen.

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Chakra Flush Empowerment – Online les

 60.00

De Chakra Flush Empowerment is een eenvoudige methode om de chakra`s van vastzittende en negatieve energieën te reinigen. Deze avond biedt je de gelegenheid om op een ontspannende manier kennis te maken met dit energetisch genezingssysteem, je ontvangt tevens een inwijding in ‘Chakra Flush Empowerment’ en gaat leren hoe je ermee kunt werken op het gebied van heelwording.

Meer gezondheid

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie