Pakketpost met een vast tarief, deze wordt niet opgeteld.

Showing 1–12 of 19 results

Amethist cluster armband

 59.99 incl. btw

Amethist draagt bij verslavingen en trauma’s te overwinnen en biedt innerlijke rust en herstel. Het bevordert de productie van hormonen en is daarom goed te gebruiken bij een droge of schrale huid en vermindert huid- en haarklachten, het helpt tegen puistjes, uitslag en eczeem.

Deze prachtige vormgegeven armband van Maaike Kerstens haar merk ‘MK’ wordt geleverd met een mooi zakje.

Armband met groene Aventurijn, Parel en Adamantine

 76.00 120.00 incl. btw

Vergulde zilveren armband met macramé-afwerking, een mooie gekweekte Parel met een groene Aventurijn cabochon omringd door kleine fuchsia kleurige Adamantine-kwarts en andere details van diamant-kwarts in groen en roze tinten. Hier heb je je perfecte match, ideaal om te combineren met de andere bijpassende sieraden.

Elk sieraad van het merk ‘LineArgent’ wordt geleverd in een prachtig sieradendoosje.

Basispakket Encaustic Art

 42.95 incl. btw

Als je thuis wilt staren met Encaustic Art, volstaat het om te beginnen met een basispakket. Tot de basisuitrusting voor het maken van bijenwastekeningen behoren het ijzertje, een metalen stijlleerstaafje, diverse basiskleuren wasstaafjes en witte schilderkaarten in verschillende maten.

Basispakket Encaustic Art Deel 2

 60.00 incl. btw

Maaike heeft een ‘Basispakket Encaustic Art Deel 2’ samengesteld met korting, met de belangrijkste tools geselecteerd om je vaardigheden in Encaustic Art verder te ontwikkelen, waaronder het werken op de Hotplate, waarbij je jouw strijkijzer van het eerste ‘Basispakket Encaustic Art’ kunt ombouwen tot ‘Mini Hotplate’.

Bloemenketting met Amethist en Adamantine

 84.00 120.00 incl. btw

Een prachtige vergulde zilveren ketting met meerdere bloemmotieven, in het midden een groene Amethist cabochon, omringd door kleine lichtblauwe Adamantine-kwarts, overwegend groene tinten gecombineerd met robijn, oranje en paars. Laat je fantasie de vrije loop en daag uit met deze mooie hanger.

Elk sieraad van het merk ‘LineArgent’ wordt geleverd in een prachtig sieradendoosje.

Bloemenketting met groene Aventurijn en Adamantine

 76.00 120.00 incl. btw

Een prachtige vergulde zilveren ketting met meerdere bloemmotieven, in het midden een groene Aventurijn cabochon, omringd door kleine amethistkleurige Adamantine-kwarts, overwegend groene tinten gecombineerd met robijn en paars. Een discrete hanger, op hetzelfde moment elegant en met persoonlijkheid.

Elk sieraad van het merk ‘LineArgent’ wordt geleverd in een prachtig sieradendoosje.

Chakra badset – Vitaliserend

 25.00 incl. btw

Badwater edelstenen set. Deze edelsteencombinatie activeert de vitale levensstromen in je lichaam, ook wel Prana genoemd. Ze staan in verbinding met de 7 hoofdchakra’s welke door de edelstenen worden gestimuleerd en of gereinigd.

Chakra kaars

 14.95 incl. btw

Deze schitterende ‘Chakra kaars’ heeft 100 branduren. Elke chakra laag bevat ook zijn eigen chakrasteentje. Brand de kaars helemaal op om aan het eind de steentjes te kunnen verzamelen.

Cherubijn Sneeuwbol

 7.50 incl. btw

Deze Cherubijn zit in een sneeuwbol omhuld met engelenvleugels. Het beeldje is gemaakt van kunsthars, de bol van glas, de vloeistof die erin zit is niet giftig.

Cirkelvormige ketting met Amethist en Adamantine

 76.00 102.00 incl. btw

Vergulde zilveren ketting met een cirkelvormig motief in het midden, samengesteld uit een combinatie van een Amethist cabochon omringd door meerdere Adamantine-kwarts in de kleuren; lichtblauw, groen, amethist, robijn en oranje. Een absoluut onweerstaanbare hanger.

Elk sieraad van het merk ‘LineArgent’ wordt geleverd in een prachtig sieradendoosje.

Cirkelvormige ketting met groene Aventurijn en Adamantine

 76.00 102.00 incl. btw

Vergulde zilveren ketting met een cirkelvormig motief in het midden, samengesteld uit een combinatie van een groene Aventurijn cabochon omringd door meerdere Adamantine-kwarts in de kleuren: geel, groen, amethist en fuchsia. Als je deze prachtige ketting eenmaal hebt, wil je deze graag vaak dragen.

Elk sieraad van het merk ‘LineArgent’ wordt geleverd in een prachtig sieradendoosje.