Nieuws

 

Aartsengel Raguël heeft je deze kaart in handen gegeven om je op de hoogte te stellen dat hij bezig is met het voorbereiden van een wonder als welkom geschenk voor jou. Spoedig zullen alle puzzelstukjes op zijn plek vallen en zal de situatie waar je een vraag over hebt op een wonderbaarlijke manier duidelijk worden. Laat alle angsten en zorgelijke gedachten over deze situatie los en luister naar je innerlijke leiding, deze wijst je de weg om al het juiste en noodzakelijke te doen.

Momenteel gaat alles goed zoals het loopt, ook al lijkt het in jouw ogen nog een warboel. Er zal zich snel een passende onverwachte oplossing aanbieden die iedereen die bij deze situatie betrokken is ten goede valt. Laat je eigen idee van hoe dat er uit moet zien los, Aartsengel Raguël vraagt je het volste vertrouwen te hebben in het Universum die op de hoogte is van alle details en hierin zal voorzien. Schenk aandacht aan de ingevingen die je ontvangt en handel hier zo veel mogelijk naar. Deze zijn afkomstig van de engelen en houden belangrijke informatie voor je in met betrekking tot je vraag. Door positief te blijven denken en het voeren van gesprekken waarin je het positieve van dingen en mensen benadrukt, zul je snel het wonderlijke resultaat zien wat Aartsengel Raguël heeft voorbereid zodat jouw Hemel op Aarde komt.

Laat de liefde van het Universum zijn werk voor jou doen door niet meer te zoeken naar wat je nodig hebt. Vraag om wat je liefdevol verlangt, leef als de liefde en laat het onderwerp los. Heb geduld en reken nergens op, dan open je jezelf om onverwacht wonderen te mogen meemaken.

Verdere betekenissen van deze kaart:

– Maak je geen zorgen, alles is al goed!

– Je bevindt je op het goede levenspad.

– Je bent veilig in deze situatie en je wordt beschermd.

– Er zal een zeer indrukwekkende en onverklaarbare gebeurtenis plaatsvinden.

– Wacht niet op een wonder maar wees er zelf één voor anderen want dan volgen ze ook op jouw pad.

Alle positieve gedachten en gebeden naar Aartsengel Raguël toe dragen bij tot het creëren van wonderlijke gebeurtenissen:

‘’Lieve Aartsengel Raguël,
Ik ben bereid al mijn angsten en zorgen over (deze situatie) los te laten en geef het Universum en alle engelen toestemming om wonderen in mijn leven tot stand te brengen. Ik vraag je alsjeblieft mij te helpen en begeleiden bij het oplossen van________’’.

Aartsengel Raguëls energie is pastelachtig zachtblauw en helpt ons de wonderen van het leven te herkennen. Hij weet als geen ander dat iedereen verbonden is met de Goddelijke Bron en kan door een snaar in je te raken, hiermee harmonie in zaken, relaties en problemen brengen. Hij lost misverstanden op en vult je met kracht wanneer je energiepeil laag is:

“Lieve Aartsengel Raguël,
Omhul mij alsjeblieft van top tot teen met de zachtblauwe straal van licht, zodat ik afgestemd ben op de onuitputtelijke bron van wonderbaarlijke creaties.”

“Lieve Aartsengel Raguël,
Omhul alsjeblieft mezelf en (de naam van de persoon en de situatie waarover het gaat) geheel met de zachtblauwe straal van licht, zodat deze situatie wordt voorzien van positiviteit en er een wonderbaarlijke oplossing tot stand kan komen.”

Een andere manier om Aartsengel Raguëls energie te ervaren is hem om hulp te vragen en een zachtblauwe straal van licht te visualiseren die bij je kruinchakra binnenkomt en je helemaal omhult met zijn energie die ervoor zorgt dat je afgestemd bent op het Goddelijke geheel en wonderen in je leven tot stand brengt.

Wil je ook graag met de engelen leren samenwerken om anderen te helpen? Tijdens de ‘Opleiding tot Engelenmedium’ leer je precies hoe je een healing dient op te bouwen, welke technieken je toe kunt passen tijdens een behandeling en hoe je iemand een Engelen Consult geeft, de datums voor het nieuwe jaar zijn inmiddels bekend en de lessen zullen waarschijnlijk online worden gegeven i.v.m. het corona-virus. 

Vind hier alle kaarten en uitleg in het boek De Geschenken van de Aartsengelen.

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

21. Het ‘ijskristal’ Symbool van Harmonie Aartsengel Raguël

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00.

Het ‘ijskristal’, Symbool van Harmonie, is het instrument waarmee Aartsengel Raguël evenwicht brengt in de relatie met jezelf, de Goddelijke bron of met andere mensen.

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Aartsengelen inwijdingen EHBO

 20.00

Wil je graag in contact komen met een bepaalde aartsengel door zijn of haar kracht bewust bij je te ervaren? Dat kan door middel van een inwijding in de energie van de aartsengel waarmee jij een intenser contact wenst te verkrijgen. Inwijdingen dienen er mede voor om bewust contact te maken met een positieve energie, zoals die van de engelen.

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

35. De ‘zwaan’ Symbool van Oprechtheid Aartsengel Raguël

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00.

De zwaan is Aartsengel Raguël zijn Symbool van Oprechtheid, welke je kunt aanroepen om je te ondersteunen om zuiver en oprecht te zijn in je bedoelingen en de moed te hebben om anderen op een liefdevolle manier jouw waarheid te verkondigen.

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Opleiding tot Engelenmedium – Online lessen

 600.00 1,200.00

Wil jij ook een Engelenexpert worden? Dan is dit je kans om een opleiding op locatie te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen. Laat de engelen je assisteren om het leven aangenaam te maken en je mooiste dromen te laten uitkomen.

Meer gezondheid