Nieuws

Aartsengel Ariël deelt je de boodschap dat het antwoord op je vraag waar je naar zoekt al in je onderbewustzijn aanwezig is doordat je het eerder al onbewust hebt gezien of gehoord.

Zo kun je je opeens weer herinneren wat iemand zei of bedoelde en wat er gebeurde op een bepaald moment of wat je ooit hebt gelezen en toen niet begreep. Dan zie je ineens de ontbrekende puzzelstukjes en heb je een raadsel opgelost wat je zal opluchten. Dagelijks doen we vele indrukken op en alleen waarop we ons richten nemen we bewust waar, toch gebeuren er veel meer dingen om ons heen die wel worden geregistreerd maar niet tot ons bewustzijn doordringen.

Het antwoord op je vraag staat op het punt om boven water te komen zodat je jezelf op het juiste moment bewust wordt van de oplossing voor de kwestie waarmee je zit of nog een vraag over hebt. Neem wat meer tijd vrij om je hoofd van storende gedachtes te ontdoen. De ideale plek hiervoor en waar je met Aartsengel Ariël in contact kunt komen is in de natuur waar je jezelf op je gemak voelt, zoals een mooi bos met water en verschillende bomen en planten of je kunt een rustgevende wandeling in het maanlicht gaan maken. Hierdoor zul je weer herenigt worden met je innerlijke zelf. Denk op dat moment niet meer aan alledaagse bezigheden, probeer het uit je hoofd te zetten.

Als je hier moeite mee hebt controleer dan jouw ademhaling. Wanneer we ademhalen via de borst dan zijn we voornamelijk aan het (na)denken en met ons hoofd bezig. Dit blokkeert de natuurlijke energiedoorstroming van het lichaam waardoor we niet in staat zijn om ons gevoel en het onderbewustzijn te laten spreken. Leg je handen op je buik en adem rustig diep in en uit. Je voelt en ziet je handen op en neer gaan wanneer je door je buik ademt. De buikademhaling staat in verbinding met je intuïtie en is het medium om met je hogere zelf en de engelen te communiceren. Je zult merken dat nieuwe beelden en ingevingen in je opkomen, die je eerder niet herkende en waarvan je nog niet bewust was. Deze gevoelens en gedachtes zijn puur en komen direct uit jouw onderbewustzijn. Het is jouw innerlijke waarheid die helpt de juiste weg te vinden.

Verdere betekenissen van deze kaart:

– Deze kaart kan ook betekenen dat hetgeen waarnaar je verlangt verwezenlijkt kan worden door het duidelijk te visualiseren, zodat de wens helemaal in het diepe van je onderbewustzijn terecht komt. Het moeten wel zielsverlangens zijn, gebaseerd op liefde. Aartsengel Ariël zal dan achter de schermen het een en ander gaan voorbereiden. Het is wel de bedoeling dat je er zelf ook actief mee aan de slag gaat en niet thuis blijft afwachten. Je kan (nieuwe) mensen tegenkomen die onderdeel uitmaken van het plan. Je zal het kunnen ervaren als een samenloop van ‘toevallige’ gebeurtenissen. Sta open voor advies en hulp van anderen. Het is een manier van de engelen om jou te kunnen helpen.

– Hypnotherapie kan jou helpen bij het oplossen van blokkades zoals; gewoonten en verslavingen af te leren (nagelbijten, overdadig eten, alcohol, roken, drugs), angsten en fobieën te verhelpen (hoogtevrees, angstaanvallen, hyperventilatie, claustrofobie, etc.), om meer zelfvertrouwen te krijgen, beter om te kunnen gaan met stress en spanningen, trauma verwerking, slaapproblemen of klachten in verband met de seksualiteit te verhelpen.

– De beelden die spontaan in je opkomen via visualisaties of in dromen hebben een persoonlijke betekenis. Jouw onderbewustzijn wil je iets mededelen. Dit proces gaat niet in woorden maar in beelden. Die beelden zijn symbolen die je kunt vertalen naar de boodschap die je onderbewuste jou wil geven. Welk gevoel komt bij je op als je denkt aan het beeld, dit kan zowel positief als negatief zijn. Schrijf alle gevoelens hieromtrent op om meer inzicht in jezelf te verwerven. Het zal ook goed voor je zijn om een dromendagboek bij te houden.

“Lieve Aartsengel Ariël,
Open alsjeblieft mijn onderbewustzijn, zodat het antwoord op mijn vraag naar boven komt.”

Omhul jezelf met de zachtroze straal van aartsengel Ariëls licht en voel wat voor rustgevende werking dit op je heeft. Laat het licht doorwerken tot in het diepste van je wezen. Al je cellen worden gevuld met het zachtroze licht, wat onzuiverheden wegneemt. Nu ben je klaar om contact te maken met je innerlijke zelf.

Vind hier alle kaarten en uitleg in het boek ‘De Geschenken van de Aartsengelen’.

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

15. De ‘leeuw’ Symbool van Moed Aartsengel Ariël

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00. incl. btw

Als je hulp van Aartsengel Ariël nodig hebt om moedig te zijn in een moeilijke situatie kun je haar aanroepen om jou te laten begeleiden door de ‘leeuw’, het Symbool van Moed, zodat je de nodige geestkracht krijgt om de situatie te doorstaan en wat je zal aanmoedigen om op te komen voor je eigen overtuigingen, ook al zijn andere mensen het onterecht niet met je eens wat op dat moment jouw zelfvertrouwen niet aantast. Aartsengel Ariël haar leeuw zal je beschermen tegen onrecht, zodat het je niet raakt en jij in je eigen kracht blijft staan.

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

02. Het ‘klavertje vier’ Symbool van Geluk Aartsengel Ariël

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00.

Het ‘klavertje vier’ is Aartsengel Ariël haar Symbool van Geluk, welke zij als instrument toepast om hindernissen te verwijderen op weg naar je eigen geluk en waarmee zij jou een teken kan geven dat je een gelukkige periode tegemoet gaat.

Engelen Kaartlegging

 120.00 incl. btw

Tijdens deze reading legt Maaike Kerstens via engelen orakelkaarten contact met jouw (bescherm)engelen en gidsen. De engelenkaarten zijn een uitstekend middel om met de engelen te communiceren. Gedurende het kaartleggen komt er een rechtstreekse verbinding met de engelen tot stand, waarbij Maaike boodschappen doorkrijgt die altijd liefdevol van aard zijn en advies geven inzake persoonlijke kwesties.

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Tijgerijzer

 1.50 5.00 incl. btw

Tijgerijzer is een natuurlijke combinatie in één steen van Hematiet, Jaspis en Tijgeroog. Het verbindt het geestelijk afstand houden van Tijgeroog met het doorzettingsvermogen van Jaspis en de lichamelijke vitaliteit en veerkracht van Hematiet. Tijgerijzer geeft energie en vitaliteit en is daarom een goede steen om te dragen bij lichamelijke en geestelijke uitputting of energiegebrek.

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Opleiding tot Engelenmedium – Online lessen

 600.00 1,200.00

Wil jij ook een Engelenexpert worden? Dan is dit je kans om een opleiding op locatie te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen. Laat de engelen je assisteren om het leven aangenaam te maken en je mooiste dromen te laten uitkomen.

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Aartsengelen inwijdingen EHBO

 20.00

Wil je graag in contact komen met een bepaalde aartsengel door zijn of haar kracht bewust bij je te ervaren? Dat kan door middel van een inwijding in de energie van de aartsengel waarmee jij een intenser contact wenst te verkrijgen. Inwijdingen dienen er mede voor om bewust contact te maken met een positieve energie, zoals die van de engelen.

Meer gezondheid