Nieuws

Tijdens de Paasdagen is het een goed moment om Lichtwerk uit te voeren, waarbij je kunt fungeren als kanaal om de Hemel op Aarde te activeren en de natuur en Moeder Aarde te helpen helen.

Bomen blijken een positief netwerk van communicatie te vormen, de bomen registreren overal alles wat er in de Wereld gebeurt en verspreiden met al hun takken en wortels de energieën verder over de Aarde. Alle bomen samen hebben een grote reikwijdte en communiceren onderling met elkaar. Het is niet voor niets dat de laatste jaren vele bomen ziek waren, zij hebben ook de negatieve energieën van de drukke mens en maatschappij opgepikt. Nu in 2020 een groot transformatie- en zuiveringsproces gaande is vraagt de natuur meer dan ooit onze aandacht. We dienen weer in contact te komen met wie we diep vanbinnen werkelijk zijn, vanuit ons hart wat je verbindt met alles wat leeft, zoals andere mensen, de dieren, bomen, bloemen, planten, struiken, maar ook bijvoorbeeld de rivieren en stenen waarmee je ook kunt leren communiceren.

Door je los te maken van alle drukke toestanden waarin we vastgeketend zitten, zijn er al velen die dagelijks een heerlijke wandeling in het bos gaan maken. Dit heeft een positief effect om weer in contact te komen met de natuur en daarmee tevens met je ware zelf, omdat bomen en planten, voornamelijk met groene bladeren, over de kracht beschikken om ons te ontdoen van negatieve energieën en alles wat niet bij ons hoort, zoals energieën die we van anderen hebben opgepikt te zuiveren. Bomen voorzien iedereen van de nodige zuurstof en hebben een krachtige aardende werking. Omdat de balans tussen ‘geven en nemen’ in de gehele natuur verstoord is geraakt door de mensheid, die uit eigenbelang Moeder Aarde heeft uitgeput, is het nu van belang om de harmonie te herstellen door liefde te tonen wat je kunt doen door op een natuurvriendelijke manier te tuinieren, goed te zorgen voor alle planten en dieren die om jou heen zijn en het liefste iedere dag een natuurwandeling te maken waarbij jij liefde geeft aan de Aarde door ervan te genieten en bijvoorbeeld een mooie bloem, vogel of vlinder te bewonderen. Je heelt jezelf hiermee door weer op het natuurlijke ritme van de Schepping te komen door niet meer dingen van jezelf te moeten en te jagen, maar voortaan in overgave gaat door alleen datgene te doen wat steeds spontaan als eerste in je opkomt en je een blij en goed gevoel geeft.

Zoek tijdens Pasen een van jouw lievelingsbomen op en ga ermee in contact door deze aan te raken op de manier die goed voelt voor jou en als eerste in je opkomt. Vertel de boom jouw naam en spreek vervolgens al jouw wensen voor de nieuwe Wereld uit. Denk hierbij eraan dat je alleen datgene zegt wat je wilt bereiken en gebruik niet de woorden ‘niet, nooit, geen, kwijt of slecht’ omdat deze negatieve taal in de werkelijkheid niet bestaat. Vraag aan de boom om de Hemel op Aarde te brengen, waarbij je de ‘infinity’, Symbool van Oneindigheid, van Aartsengel Raziël kunt visualiseren. Jouw hart dient dan als schakel en vormt het middelpunt van de infinity terwijl je tegen de boom staat en stel je voor dat de ene kant van de infinity als ‘8’ om de kruin van de boom komt en de andere kant om de wortels waarbij de energie van boven naar beneden op en neer gaat bewegen, waardoor de mannelijke energie (geven) en de vrouwelijke energie (ontvangen) met elkaar in balans zullen worden gebracht. Weet dat jouw liefdevolle intentie het belangrijkste is, zodat het altijd goed gaat zoals jij het uitvoert waarbij je Aartsengel Raziël om hulp kunt vragen om je te begeleiden.

Meer gezondheid

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

18. De ‘infinity’ Symbool van Oneindigheid Aartsengel Raziël

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00.

Het Symbool van Oneindigheid van Aartsengel Raziël is de ‘infinity’, welke het positieve teken vormt van een oneindige vriendschap of liefde, ‘samen één’ in een altijddurende beweging tussen Hemel en Aarde.