NieuwsTipsWoninginrichting

Je kunt met deze kleurrijke Adventskalender, die Maaike Kerstens heeft gevuld met verschillende spirituele artikelen, gaan aftellen naar Kerst. In ieder zakje of achter elk luikje schuilt een leuk product welke jou ondersteunt op het gebied van heelwording. Ook ontvang je per dag een boodschap van de engelen, een aartsengel of een tekst bij een edelsteen waarvoor je deze kunt gebruiken. De stenen zijn uitgezocht op basis van het transformatieproces wat momenteel gaande is op Aarde, zodat je de juiste steen per thema of klacht bij je kunt dragen.

Adventskalender 1: Zakjes

Zoals afgelopen jaar ontvang je 24 leuke spirituele cadeautjes, ieder verpakt in een ander formaat zakje gewikkeld in mooi papier, zodat je vooraf niet kunt zien wat erin zit. Speciaal afgestemd op jouw energie, het blijft een verrassing wat je ontvangt, denk hierbij bijvoorbeeld aan edelstenen, wierook, kaarsjes, een hanger en Engelenbeeldje. Maar je kunt ook andere bijzondere artikelen vinden.

Adventskalender 2: Doosjes

Deze Adventskalender bevat 24 verschillende healingproducten met een waarde van € 73,45 en een online les van € 30,00.

Omdat Maaike iets speciaals wil organiseren, voor onder andere haar leerlingen, om samen een bijzondere Kerst te vieren ontvang je de Advent Box met 24 cadeautjes en de online les samen voor € 50,00 inclusief btw en exclusief verzendkosten. Het is een speciale editie met beperkte voorraad, wees er daarom snel bij om deel te kunnen nemen.

Inhoud:
* 14 verschillende edelstenen van € 3,00 per stuk

* 1 Engelenbeeldje ter waarde van circa € 4,50

* 1 Engelenbeeldje ter waarde van € 2,50

* 1 Engel op Aarde sleutelhanger van € 9,95

* 4 Speciale Theelichtjes, waaronder Eenhoorns van € 5,00

* 1 Edelsteen Engel hanger van € 5,00

* 1 Doosje Engelenwierookkegeltjes van € 1,50

* 1 Zakje witte Salie van ongeveer € 3,00

Online les ‘Engelen Kerst Special’ 2021:

Naast het thuis ontvangen van de Adventskalender van jouw keuze met nuttige en verrassende inhoud ben je uitgenodigd om tussen Kerst en nieuwjaar deel te nemen op een nader te bepalen avond vanaf 19:00 uur aan een unieke ‘Engelen Kerst Special’ als workshop via Zoom, in een videobijeenkomst wat als prettig communicatiemiddel wordt ervaren waarbij je alle anderen kunt zien en horen alsof je bij elkaar zit. We zullen samen in overleg een geschikte datum prikken, zodat iedereen kan deelnemen. 

We gaan er samen een bijzondere en gezellige avond van maken die in het teken van de engelen en het aankomende jaar 2022 zal staan.

Omdat het fysieke samenzijn in deze tijd nog steeds lastig is kunnen we online toch dicht bij elkaar zijn omringd door de engelen op deze speciale avond.

De maand december staat traditioneel bekend om de engelen, zij zijn dan heel dicht bij ons waardoor het contact gemakkelijker en intensief is.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die in contact met de engelen is geïnteresseerd, ook al is dit je eerste keer of ben je inmiddels vergevorderd in het vertalen van hun subtiele aanwijzingen. Je zult zeker genieten van deze bijzondere online les waarbij je van harte welkom bent.

Het is aan te raden om tijdens de online les ook pen, papier en kleurtjes/stiften bij de hand te hebben, zodat je aantekeningen kunt maken of doorgekregen informatie kunt opschrijven en uitbeelden.

De online les duurt minimaal 2 uur. De les wordt voor jou opgenomen, waardoor je deze voor altijd hebt en terug kunt kijken en luisteren.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie