NieuwsTipsWoninginrichting

Je kunt met deze kleurrijke Adventskalender, die Maaike Kerstens heeft gevuld met verschillende spirituele artikelen, gaan aftellen naar Kerst. Achter elk luikje schuilt een leuk product welke jou ondersteunt op het gebied van heelwording.

Deze Adventskalender bevat 24 verschillende healingproducten met een waarde van € 73,45 en een online les van circa € 30,00.

Omdat Maaike iets speciaals wil organiseren, voor onder andere haar leerlingen, om samen een bijzondere Kerst te vieren ontvang je de Advent Box met 24 cadeautjes en de online les samen voor € 50,00 inclusief btw en exclusief verzendkosten. Het is een speciale editie met beperkte voorraad, wees er daarom snel bij om deel te kunnen nemen.

Inhoud:
* 14 verschillende edelstenen van € 3,00 per stuk

* 1 Engelenbeeldje ter waarde van circa € 4,50

* 1 Engelenbeeldje ter waarde van € 2,50

* 1 Engel op Aarde sleutelhanger van € 9,95

* 4 Speciale Theelichtjes, waaronder Eenhoorns van € 5,00

* 1 Edelsteen Engel hanger van € 5,00

* 1 Doosje Engelenwierookkegeltjes van € 1,50

* 1 Zakje witte Salie van ongeveer € 3,00

Naast het thuis ontvangen van deze Adventskalender met nuttige en verrassende inhoud ben je uitgenodigd op de laatste dag van de Adventskalender om op Kerstavond donderdag 24 december 2020 deel te nemen vanaf 19:00 uur aan een unieke ‘Engelen Kerst Special’ als workshop via Zoom, wat als prettig communicatiemiddel wordt ervaren waarbij je alle anderen kunt zien alsof je bij elkaar zit. Als de datum en/of het tijdstip toch niet goed past, zullen we in overleg met de groep een moment rond deze tijd kiezen, zodat iedereen kan deelnemen. 

We gaan er samen een bijzondere en gezellige avond van maken die in het teken van de engelen en het aankomende jaar 2021 zal staan. We zullen starten met een ‘Engelen Kerst geleidemeditatie’, waarna we ieder voor zich boodschappen gaan doorkrijgen die daarna symbolisch worden uitgedrukt met een kaartlegging voor het nieuwe jaar waarbij je de Engelenkaarten van Maaike Kerstens gebruikt (De Geschenken van de Aartsengelen en/of De Symbolen van de Aartsengelen) of Maaike deze voor jou legt waardoor voor jou duidelijk wordt wat je kunt verwachten en waarop je dient te letten om vooruitgang te kunnen blijven boeken op je spirituele groeipad zodat je leven steeds leuker en lichter wordt.

Omdat het fysieke samenzijn in deze tijd lastig is kunnen we online toch dicht bij elkaar zijn omringd door de engelen op deze speciale avond.

De maand december staat traditioneel bekend om de engelen, zij zijn dan heel dicht bij ons waardoor het contact gemakkelijker en intensief is.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die in contact met de engelen is geïnteresseerd, ook al is dit je eerste keer of ben je inmiddels vergevorderd in het vertalen van hun subtiele aanwijzingen. Je zult zeker genieten van deze bijzondere online les waarbij je van harte welkom bent.

Het is aan te raden om tijdens de online les ook pen, papier en kleurtjes/stiften bij de hand te hebben, zodat je aantekeningen kunt maken of doorgekregen informatie kunt opschrijven en uitbeelden.

De online les duurt minimaal 2 uurDe les wordt voor jou opgenomen, waardoor je deze voor altijd hebt en terug kunt kijken en luisteren.

Hartvormig Cherubijn doosje

 4.50 incl. btw

Een hartvormig doosje met op de deksel een sierlijke Cherubijn. Het bewaardoosje is gemaakt van kunsthars, mooi afgewerkt met een strass steentje op het dekseltje en op de vleugeltjes van het Cherubijntje zitten glittertjes.

Rozenkwarts Engel hanger

 5.00 8.50 incl. btw

Rozenkwarts dankt zijn naam aan z’n rozenrode kleur en is bij uitstek de steen van het hart, liefde en oneindige vrede. Het beschermt alles wat kwetsbaar en zuiver is, het dient dan ook als beschermengeltje van jonge kinderen. Rozenkwarts versterkt het contact met Aartsengel Chamuël en Aartsengel Ariël.

Meer gezondheid