Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

09. De ‘slingers van geluid en kleur’ Symbool van Wensen Vervullen Aartsengel Sandalphon – Online les

1 juli 2020 @ 19:00 - 21:00

€30,00

Er zijn diverse manieren om met de Symbolen van de Aartsengelen te werken, waarop in de lessen uitgebreid wordt ingegaan. Per les wordt een symbool behandeld en staan diverse manieren van healing op een eenvoudige manier omschreven, zodat iedereen ermee kan werken. Je kunt het toepassen bij jezelf, maar ook bij anderen zoals familie of als therapeut bij je cliënten in de vorm van engelentherapie. Het kan ook gebruikt worden bij kinderen, dieren, planten et cetera.

Maaike gaat starten om maandelijks de lessen van de Symbolen van de Aartsengelen ook als online les via het programma ‘Zoom’ te gaan geven, zodat je op een ontspannende manier kennis kunt maken met dit energetisch genezingssysteem, je ontvangt per symbool steeds een inwijding die zal worden gecombineerd met een speciaal op jou afgestemde healing.

De lessen dragen bij om aan jezelf te werken aangaande het thema van het symbool (die weer verbonden is met andere onderwerpen die hieraan gekoppeld zijn), je rugzakje te legen en weer met een schone lei verder te gaan op het voor jouw bedoelde levenspad, omdat er vastzittende blokkades bij je worden losgemaakt en de levensenergie weer goed en vrijelijk kan gaan doorstromen. Door de gezamenlijke gesprekken zullen er puzzelstukjes op zijn plek vallen over wat jouw mogelijk in een sleur houdt en wat je kunt doen om hieruit te komen en positieve veranderingen in jouw leven aan te brengen. Je leert gelijkgestemde personen kennen, want de ervaring leert dat het niet voor niets is welke groep samenkomt en door gezamenlijk ervaringen te delen en bewust met het onderwerp van het betreffende symbool aan de slag te gaan, merk je dat er een verwerkings- bewustwording- en heelwordingsproces bij je zal worden gestart waardoor je zal groeien en steeds meer in je eigen kracht komt.

De lessen van de ‘Symbolen van de Aartsengelen‘ zijn ook individueel zonder online les te volgen, omdat Maaike in het verleden ongeveer 4 jaar lang iedere ochtend zo’n 4 uur aan de lessen heeft geschreven en hierdoor alle benodigde informatie prachtig uitgedrukt is in een mooi opgemaakt Pdf-bestand. Naast dit werk wat je bij jouw aanvraag zult ontvangen, zal Maaike per les in contact gaan met de engelen om invulling te geven aan de online les, zodat we volledig in overgave kunnen gaan en ons laten leiden door de Lichtwereld, hetgeen wat mag gebeuren die dag zal dan plaatsvinden voor ieders hoogste goed.

Je ontvangt bij jouw bestelling op voorhand een E-map over het ‘betreffende symbool’, zodat je de theorie thuis alvast op je gemak kunt doorlezen voordat de Online les aanvangt, hierbij krijg je ook de link waarmee je kunt inloggen bij Zoom en naderhand een digitaal certificaat dat je bent ingewijd in deze energie, waarna je anderen er ook mee kunt gaan helpen op het gebied van heelwording.

De online les duurt minimaal 1 uur tot maximaal 2 uur en bedraagt € 30,00 per les inclusief btw.

Maaike Kerstens
Binnenkort zal de eerste ‘Online Symbolen van de Aartsengelen les’ op woensdag 1 juli 2020 om 19:00 uur worden gegeven. De inwijding in de energie van de ‘slingers van geluid en kleur’, Symbool van Wensen Vervullen’,  zal 1 week van te voren al plaatsvinden op woensdag 24 juni 2020 om 19:00 uur, zodat we meteen kunnen zien wat het bij je in beweging heeft gezet.

Het is goed om een notitieblok en schrijfwaren bij de hand te hebben, zoals ook verschillende kleurpotloden, zodat je jouw ervaring na het ontvangen van de inwijding/healing kunt opschrijven en/of uit kunt beelden door te tekenen. Zo ook voor de online les om aantekeningen te maken en de ervaringen met bepaalde oefeningen en meditaties op kunt schrijven of de beelden die je hebt gezien kunt vormgeven op papier.

Hieronder staat de eerste Symbolen van de Aartsengelen online les die gegeven zal worden: 

De ‘slingers van geluid en kleur’ zijn Aartsengel Sandalphons Symbool van Wensen Vervullen, hij verzamelt al jouw wensen en gebeden, wat je ten diepste vanuit je hart verlangt en neemt de goede gedachtes en woorden hierover als vibraties op.

Deze les bestaat uit een leerzame E-map, geleverd in een pdf-bestand, waarin de volgende thema`s aan bod komen:

* Informatie over hoe en waarbij je de slingers van geluid en kleur van Aartsengel Sandalphon kunt toepassen in het leven.
* Wanneer je Aartsengel Sandalphon om hulp hebt gevraagd om je gebeden te verhoren en je wensen in vervulling te laten gaan, dan verzamelt hij alle positieve gedachtes en de liefdevolle intenties over wat je zielsgraag wilt bereiken en brengt deze bij elkaar waar de ‘slingers van geluid en kleur’ uit ontstaan, die hij dan overbrengt naar het Universum om in behandeling te nemen.
* Aartsengel Sandalphon zal bepaalde situaties creëren om je wens ineens of in delen in vervulling te laten gaan. Soms zal je wens anders uitkomen dan verwacht, maar je krijgt altijd wat het beste is voor jou als volgende stap op je levenspad.
* Je verlangens zullen op het uitgerekende moment worden gematerialiseerd als jij er niet meer negatief mee bezig bent en het loslaat zodat de engelen de ruimte krijgen om je leven positief te beïnvloeden.
* Aartsengel Sandalphon maakt de romantiek in ons wakker en verwezenlijkt je eigen verlangens op een speelse manier. Hij kan je leiden naar plekken waar spontane ontmoetingen plaatsvinden waaraan alle betrokkenen veel plezier beleven vanwege de positieve aandacht voor elkaar en elkaar liefhebben.
* Aartsengel Sandalphon stimuleert het geloof in jezelf als eigen kunnen omdat jij met een liefdevolle instelling alles kan bereiken wat je wilt en jou niets in de weg kan worden gelegd om je eigen geluk te treffen op een onverwacht moment.
* Je ontvangt uitleg over hoe je Aartsengel Sandalphon zijn Symbool van Wensen Vervullen kunt gewaarworden.
* De symboliek over de slingers van geluid en kleur, wat tevens nieuwe inzichten geeft over de betekenis van deze kaart wanneer je deze voor jezelf of iemand anders hebt getrokken.
* Je leert diverse healingtechnieken die je kunt gebruiken voor jezelf of anderen.
* Er wordt omschreven hoe je met de slingers van geluid en kleur van Aartsengel Sandalphon wensen kunt vervullen.

In deze les ontvang je tevens een inwijding in de energie van de ‘slingers van geluid en kleur’, als Symbool van Wensen Vervullen, waarmee Aartsengel Sandalphon werkt op het gebied van heelwording. De inwijding stelt jou in staat om vanaf dat moment op de juiste wijze met dit energetisch genezingssysteem te werken, omdat je zelf de betreffende energiefrequentie hebt ervaren, waardoor het wordt geactiveerd.

Na de inwijding ontvang je een digitaal certificaat, dat je bent ingewijd en vanaf heden op een professionele manier met Aartsengel Sandalphon zijn Symbool van Wensen Vervullen, de ‘slingers van geluid en kleur’, kunt samenwerken. Daarnaast krijg je een document met informatie over een inwijding op afstand, zodat je jezelf thuis op de juiste manier kunt voorbereiden om deze te ontvangen.

Geef bij de aanvraag tevens de dag en het tijdstip door van wanneer je de inwijding wenst te ondergaan met de bijbehorende gegevens zoals je voornaam en achternaam, je woonplaats en geboortedatum, zodat Aartsengel Sandalphon precies weet om wie het gaat. Deze inwijding zal worden gecombineerd met een speciaal op jou afgestemde healing.

Organisator

Maaike Kerstens
Telefoon:
0031-(0)650971267
E-mail:
maaikekerstens@hotmail.com
Bekijk de site van Organisator

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment