Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Chakra Flush Empowerment

2 december 2019 @ 10:00 - 13:00

€90,00

Sinds dat de ‘Chakra Flush Empowerment’ als thuisstudie te volgen is, is Maaike diverse keren gevraagd of zij deze les ook op locatie wil gaan geven, daarom heeft ze datums geprikt voor in Nederland en in België.

De Chakra Flush Empowerment is een eenvoudige methode om de chakra`s van vastzittende en negatieve energieën te reinigen. Deze avond biedt je de gelegenheid om op een ontspannende manier kennis te maken met dit energetisch genezingssysteem, je ontvangt tevens een inwijding in ‘Chakra Flush Empowerment’ en gaat leren hoe je ermee kunt werken op het gebied van heelwording. Deze les zal tevens bijdragen om aan jezelf te werken, je rugzakje te legen en weer met een schone lei verder te gaan op het voor jouw bedoelde levenspad, omdat er vastzittende blokkades bij je worden losgemaakt, de levensenergie weer goed en vrijelijk kan gaan doorstromen en door de gezamenlijke gesprekken er puzzelstukjes op zijn plek zullen vallen over wat jouw mogelijk in een sleur houdt en wat je kunt doen om hieruit te komen en positieve veranderingen in jouw leven aan te brengen.

Chakra Flush is een reinigende energie. Het verwijdert op een zachte wijze oude blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten uit de chakra’s. Door het voorzichtig verwijderen van de energetische wonden uit het verleden, wordt het mogelijk dat nieuwe positieve energie gaat stromen.

Het Chakra Flush Empowerment systeem is eenvoudig in gebruik en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan op locatie, alsook op afstand, worden toegepast.

Enkele voordelen van de Chakra Flush zijn:
• Loslaten van oude lasten en emotionele bagage.
• Vrijmaken van de oude vastgelopen energie in de chakra’s.
• Het voorkomen dat energetische toxines en negatieve energie gaat vastzitten.

Je ontvangt een E-map over ‘Chakra Flush Empowerment’ en een digitaal certificaat dat je bent ingewijd in deze energie, waarna je anderen een healing kunt geven om de chakra`s te reinigen, maar ook anderen zou mogen inwijden. Vermeld alsjeblieft bij de aanvraag jouw namen, zoals je deze graag op het certificaat ziet staan. Inclusief koffie, thee, water en wat lekkers.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar gesteld, zodat iedereen een goede persoonlijke begeleiding ontvangt, nadat de aanvraag is ontvangen wordt je op de deelnemerslijst genoteerd en ben je verzekerd van jouw plek.

Als jij Chakra Flush Empowerment inmiddels al op afstand als thuisstudie hebt gevolgd, maar je vindt het leuk om ook deel te nemen aan de praktijkavond op locatie, kun je Maaike hier een mail over sturen en zal ze het bedrag wat je inmiddels hebt betaald verrekenen.

Witch Shop White Magic in Ieper
Bij de spirituele winkel ‘Witch Shop White Magic’ gelegen in het prachtige historische centrum van Ieper geeft Maaike Kerstens dit najaar op maandag 2 december 2019 van 10:00 tot ongeveer 13:00 uur de Chakra Flush Empowerment cursus.

Vlakbij ligt het ‘Minneplein’ waar je gratis kunt parkeren. Je kunt ook met de trein en de bus in Ieper komen.

Adres:
Diksmuidsestraat 40
8900 Ieper (B)

De ‘Chakra Flush Empowerment’ cursus bedraagt in totaal € 65,00, als je de les bij Maaike haar opleidingsruimte in Ospel in Nederland komt volgen. Omdat Maaike op locatie in Ieper komt bij de spirituele winkel ‘Witch Shop White Magic’, waar koffie, thee, water en wat lekkers voor je klaar staat en ze enkel bijna 3 uur ernaar toe dient te rijden, heeft ze besloten een bijdrage van € 25,00 extra op de totale opleidingsprijs te vragen om de kosten wat meer te kunnen dekken, om jezelf in te schrijven kun je dit bedrag voldoen (via de website of in de winkel bij Arianne Viane), waarmee je op de deelnemerslijst staat genoteerd.

Gegevens

Datum:
2 december 2019
Tijd:
10:00 - 13:00
Kosten:
€90,00
Site:
https://maaikekerstens.nl/product/chakra-flush-empowerment-2/

Locatie

Witch Shop
Diksmuidsestraat 40
Ieper, West-Vlaanderen 8900 België
+ Google Maps
Telefoon:
(0477) 98.06.17
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Maaike Kerstens
Arianne Viane

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment