Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Chakra Flush Empowerment – Online les

14 augustus 2020 @ 19:00 - 21:00

€30,00

Vanwege het corona-virus zal de ‘Chakra Flush Empowerment’ les online als Webinar via het programma ‘Zoom’ worden gegeven, hierbij kunnen we elkaar evengoed allemaal via de camera zien en via de audio van de laptop spreken, want in deze periode hebben we allemaal meer tijd voor onszelf. Het is goed om deze tijd zinvol te gaan benutten door jezelf verder te ontwikkelen en je zou het geleerde meteen toe kunnen gaan passen om anderen mee te helpen in hun transformatie- en ontwikkelingsproces.

De Chakra Flush Empowerment is een eenvoudige methode om de chakra`s van vastzittende en negatieve energieën te reinigen. Deze avond biedt je de gelegenheid om op een ontspannende manier kennis te maken met dit energetisch genezingssysteem, je ontvangt tevens een inwijding in ‘Chakra Flush Empowerment’ en gaat leren hoe je ermee kunt werken op het gebied van heelwording. Deze les zal tevens bijdragen om aan jezelf te werken, je rugzakje te legen en weer met een schone lei verder te gaan op het voor jouw bedoelde levenspad, omdat er vastzittende blokkades bij je worden losgemaakt, de levensenergie weer goed en vrijelijk kan gaan doorstromen en door de gezamenlijke gesprekken er puzzelstukjes op zijn plek zullen vallen over wat jouw mogelijk in een sleur houdt en wat je kunt doen om hieruit te komen en positieve veranderingen in jouw leven aan te brengen.

Chakra Flush is een reinigende energie. Het verwijdert op een zachte wijze oude blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten uit de chakra’s. Door het voorzichtig verwijderen van de energetische wonden uit het verleden, wordt het mogelijk dat nieuwe positieve energie gaat stromen.

Het Chakra Flush Empowerment systeem is eenvoudig in gebruik en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan op locatie, alsook op afstand, worden toegepast.

Enkele voordelen van de Chakra Flush zijn:
• Loslaten van oude lasten en emotionele bagage.
• Vrijmaken van de oude vastgelopen energie in de chakra’s.
• Het voorkomen dat energetische toxines en negatieve energie gaat vastzitten.

Je ontvangt bij jouw bestelling op voorhand een E-map over ‘Chakra Flush Empowerment’, zodat je de theorie thuis alvast op je gemak kunt doorlezen voordat de Online les aanvangt en naderhand een digitaal certificaat dat je bent ingewijd in deze energie, waarna je anderen een healing kunt geven om de chakra`s te reinigen, maar ook anderen zou mogen inwijden.

Vermeld alsjeblieft bij de aanvraag jouw namen, zoals je deze graag op het certificaat ziet staan.

Als jij Chakra Flush Empowerment inmiddels al op afstand als thuisstudie hebt gevolgd, maar je vindt het leuk om ook deel te nemen aan de online les, kun je Maaike hier een mail over sturen en zal ze het bedrag wat je inmiddels hebt betaald verrekenen.

Maaike Kerstens
Binnenkort zal de Chakra Flush Empowerment Online les op vrijdag 14 augustus om 19:00 uur worden gegeven. De inwijding/healing zal 1 week van te voren al plaatsvinden op vrijdag 7 augustus om 2020 om 19:00 uur, zodat we naderhand meteen kunnen zien wat het bij je in beweging heeft gezet.

Tevens ontvang je een document met informatie hoe je jezelf thuis het beste kunt voorbereiden op de inwijding, die zal worden gecombineerd met een op jou afgestemde healing.

De online les duurt minimaal 1 uur tot maximaal 2 uur en bedraagt € 30,00 per les inclusief btw.

Het is goed om een notitieblok en schrijfwaren bij de hand te hebben, zoals ook verschillende kleurpotloden, zodat je jouw ervaring na het ontvangen van de inwijding/healing kunt opschrijven en/of uit kunt beelden door te tekenen. Zo ook voor de online les om aantekeningen te maken en de ervaringen met bepaalde oefeningen op kunt schrijven of de beelden die je hebt gezien kunt vormgeven op papier.

Gegevens

Datum:
14 augustus 2020
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
€30,00
Site:
https://maaikekerstens.nl/product/chakra-flush-empowerment-online-les/

Organisator

Maaike Kerstens
Telefoon:
0031-(0)650971267
E-mail:
maaikekerstens@hotmail.com
Bekijk de site van Organisator

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment