Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opleiding tot Akasha kroniek Therapeut

16 februari 2020 @ 12:00 - 18:00

€600,00

Het begrip ‘Akasha kronieken’ komt uit het Oosterse en refereert aan een collectief geheugen, een opslagplaats, waar alle gedachten, emoties en gebeurtenissen van alle tijden op Aarde tot op heden en in de toekomst zijn opgeslagen. Door middel van het ontvangen van een inwijding in de energie van de Akasha kroniek is deze bibliotheek voor iedereen toegankelijk. Het is een waardevolle bron omdat je kan kijken wat voor jou de eigenlijke bedoeling is van dit leven, waarom bepaalde dingen gebeuren of juist niet en wat eraan te doen is, hetgeen bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens deze opleiding ontvang je alle handvatten die nodig zijn om in dit bijzondere levensboek te lezen. Je kunt ermee werken in je privésituatie of toepassen om andere mensen te begeleiden en te helen.

Hieronder de thema`s die aan bod zullen komen weergegeven:

1e les:
* Je ontvangt informatie over de Akasha kroniek.
* Je leert hoe je jezelf kunt reinigen, aarden en beschermen.
* Contact maken met je intuïtie.
* Aura oefening om sneller informatie door te krijgen.
* Zintuig oefening om te ervaren bij welk kanaal jouw informatie binnenkomt.
* Toegang verkrijgen tot de Akasha kroniek.
* Je wordt ingewijd in de energie van de Akasha kroniek, zodat je ermee kunt werken om te lezen in het levensboek, wat je tevens in staat stelt om behandelingen vanuit een hogere orde te geven.
* Akasha kroniek Kleurentherapie Consult: Je leert werken met kleurentherapie, door met pastelkrijt tekeningen te maken, wat een rustgevende en helende werking heeft en waarmee je emotionele blokkades kunt ontdekken, zoals in de chakra`s of aura.

2e les:
* Het doel van het lezen in de Akasha kroniek.
* Informatie over waarom het nuttig is om in de Akasha kroniek te lezen.
* Welke vragen je kunt stellen en hoe je een vraag het beste kunt formuleren.
* Gebed om toegang te verkrijgen tot de Akasha kroniek.
* Er wordt informatie gegeven over de aartsengel van de Akasha kroniek.
* Je leert lezen in jouw levensboek.
* Je gaat leren lezen in het levensboek van een ander, zodat je een consult kunt geven met de informatie die je uit de Akasha kroniek hebt verkregen.
* Je ontvangt een inwijding in de energie van de ‘merkaba’, het Symbool van Bewustzijnsverruiming, van Aartsengel Metatron welke wordt gebruikt om naar andere dimensies, zoals de Akasha kroniek, te reizen.

3e les:
* We gaan een groepsmeditatie doen om met zijn allen tegelijkertijd in de Akasha kroniek te lezen wat als bijzonder kan worden ervaren vanwege de nieuwe inzichten die je erdoor mag ontvangen.
* Je gaat healings leren geven vanuit de Akasha kroniek (regressietherapie + traumaverwerking).

Je ontvangt per les een mooi opgemaakt pdf-bestand als lesmateriaal, 2 digitale certificaten van behaalde onderdelen en een gedrukt certificaat dat je bent opgeleid tot Akasha kroniek Therapeut. Inclusief koffie, thee, water en wat lekkers.

Locatie in Waregem in België
In het voorjaar van 2020 zal de opleiding tot Akasha kroniek Therapeut voor het eerst op locatie in Waregem in België worden gegeven. De lessen zullen starten om 12.00 uur en duren tot ongeveer 17.00 – 18.00 uur. Het is goed om je tijdig aan te melden omdat er maar een beperkt aantal plaatsen ter beschikking zijn gesteld:

– 1e les: zondag 16 februari 2020
– 2e les: zondag 22 maart 2020
– 3e les: zondag 3 mei 2020

In de straat van de locatie kun je gratis parkeren.

Adres:
Wollestraat 15
8790 Waregem (B)

De 3-daagse opleiding tot ‘Akasha kroniek Therapeut’ bedraagt in totaal € 600,00, er bestaat ook de mogelijkheid om per les te betalen. Omdat Maaike gemiddeld 2,5 uur enkel dient te rijden naar Waregem, heeft ze besloten een bijdrage van € 25,00 extra op de totale opleidingsprijs te vragen om de kosten wat meer te kunnen dekken, om jezelf in te schrijven kun je dit bedrag voldoen, waarmee je op de deelnemerslijst staat genoteerd. 

Gegevens

Datum:
16 februari 2020
Tijd:
12:00 - 18:00
Kosten:
€600,00
Site:
https://maaikekerstens.nl/product/opleiding-tot-akasha-kroniek-therapeut/

Locatie

Waregem
Wollestraat 15
Waregem, 8790 België
+ Google Maps

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment