Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opleiding tot Akasha kroniek Therapeut

20 oktober 2019 @ 12:00 - 18:00

€600,00

Het begrip ‘Akasha kronieken’ komt uit het Oosterse en refereert aan een collectief geheugen, een opslagplaats, waar alle gedachten, emoties en gebeurtenissen van alle tijden op Aarde tot op heden en in de toekomst zijn opgeslagen. Door middel van het ontvangen van een inwijding in de energie van de Akasha kroniek is deze bibliotheek voor iedereen toegankelijk. Het is een waardevolle bron omdat je kan kijken wat voor jou de eigenlijke bedoeling is van dit leven, waarom bepaalde dingen gebeuren of juist niet en wat eraan te doen is, hetgeen bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens deze opleiding ontvang je alle handvatten die nodig zijn om in dit bijzondere levensboek te lezen. Je kunt ermee werken in je privésituatie of toepassen om andere mensen te begeleiden en te helen.

Hieronder de thema`s die aan bod zullen komen weergegeven:

1e les:
* Je ontvangt informatie over de Akasha kroniek.
* Je leert hoe je jezelf kunt reinigen, aarden en beschermen.
* Contact maken met je intuïtie.
* Aura oefening om sneller informatie door te krijgen.
* Zintuig oefening om te ervaren bij welk kanaal jouw informatie binnenkomt.
* Toegang verkrijgen tot de Akasha kroniek.
* Je wordt ingewijd in de energie van de Akasha kroniek, zodat je ermee kunt werken om te lezen in het levensboek, wat je tevens in staat stelt om behandelingen vanuit een hogere orde te geven.
* Akasha kroniek Kleurentherapie Consult: Je leert werken met kleurentherapie, door met pastelkrijt tekeningen te maken, wat een rustgevende en helende werking heeft en waarmee je emotionele blokkades kunt ontdekken, zoals in de chakra`s of aura.

2e les:
* Het doel van het lezen in de Akasha kroniek.
* Informatie over waarom het nuttig is om in de Akasha kroniek te lezen.
* Welke vragen je kunt stellen en hoe je een vraag het beste kunt formuleren.
* Gebed om toegang te verkrijgen tot de Akasha kroniek.
* Er wordt informatie gegeven over de aartsengel van de Akasha kroniek.
* Je leert lezen in jouw levensboek.
* Je gaat leren lezen in het levensboek van een ander, zodat je een consult kunt geven met de informatie die je uit de Akasha kroniek hebt verkregen.
* Je ontvangt een inwijding in de energie van de ‘merkaba’, het Symbool van Bewustzijnsverruiming, van Aartsengel Metatron welke wordt gebruikt om naar andere dimensies, zoals de Akasha kroniek, te reizen.

3e les:
* We gaan een groepsmeditatie doen om met zijn allen tegelijkertijd in de Akasha kroniek te lezen wat als bijzonder kan worden ervaren vanwege de nieuwe inzichten die je erdoor mag ontvangen.
* Je gaat healings leren geven vanuit de Akasha kroniek (regressietherapie + traumaverwerking).

Je ontvangt per les een mooi opgemaakt pdf-bestand als lesmateriaal, 2 digitale certificaten van behaalde onderdelen en een gedrukt certificaat dat je bent opgeleid tot Akasha kroniek Therapeut. Inclusief koffie, thee, water en wat lekkers.

Best Western Premier Keizershof Hotel in Aalst
In het najaar van 2019 zal de opleiding tot Akasha kroniek Therapeut voor de tweede keer in Aalst bij het Best Western Premier Keizershof Hotel worden gegeven, het is een gezellig hotel mét internationale uitstraling. We zijn vanaf 11.30 uur welkom, de lessen zullen starten om 12.00 uur en duren tot ongeveer 17.00 – 18.00 uur. Het is goed om je tijdig aan te melden omdat er maar een beperkt aantal plaatsen ter beschikking zijn gesteld:

– 1e les: zondag 20 oktober 2019
– 2e les: zondag 17 november 2019
– 3e les: zondag 15 december 2019

Openbaar vervoer / ligging: het hotel ligt vlakbij het treinstation van Aalst en op wandelafstand (ongeveer vijf minuten) van het gezellige stadscentrum, dat gekenmerkt wordt door vier grote winkelstraten en de Grote Markt. Het hotel heeft een eigen parkeergarage waar je gratis kunt parkeren.

Adres:
Best Western Premier Keizershof Hotel
Korte Nieuwstraat 15
9300 Aalst (B)

De 3-daagse opleiding tot ‘Akasha kroniek Therapeut’ bedraagt in totaal € 600,00, er bestaat ook de mogelijkheid om per les te betalen. Omdat Maaike bij het Best Western Hotel een zaal huurt voor de groep en een drankenbuffet erbij dient te reserveren en de locatie in Aalst voor haar enkel 1 uur en 45 minuten rijden is, heeft ze besloten een bijdrage van € 66,25 extra op de totale opleidingsprijs te vragen om de kosten wat meer te kunnen dekken, om jezelf in te schrijven kun je dit bedrag voldoen, waarmee je op de deelnemerslijst staat genoteerd.

Gegevens

Datum:
20 oktober 2019
Tijd:
12:00 - 18:00
Kosten:
€600,00
Site:
https://maaikekerstens.nl/product/opleiding-tot-akasha-kroniek-therapeut/

Locatie

Best Western Premier Keizershof Hotel
Korte Nieuwstraat 15
Aalst, Oost-Vlaanderen 9300 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 (0)53 77 44 11
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Maaike Kerstens
Telefoon:
0031-(0)650971267
E-mail:
maaikekerstens@hotmail.com
Bekijk de site van Organisator

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment