Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opleiding tot Medium

7 januari 2018 @ 11:00 - 17:00

€250,00

De 3-daagse opleiding tot Medium wordt één keer per maand gegeven, zodat er voldoende tijd is om thuis te oefenen en het geleerde in de praktijk te brengen. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het Mediumschap en wordt gegeven op verschillende locaties in Nederland en België. De opleiding kan ook per lesdag worden betaald, dan wordt er op voorhand bij de aanmelding een aanbetaling gevraagd. Bij je bestelling kun je aangeven naar welke locatie je toe wilt komen om de opleiding te volgen.

Iedereen beschikt over zogenoemde ‘mediumsschapskwaliteiten’ om met zijn of haar ‘heldere’ kanalen te werken. Van nature is bij elk mens zeker één kanaal goed ontwikkeld, welk kanaal dit is heeft te maken met welk levensdoel je op Aarde bent gekomen. Zo hebben mensen die hooggevoelig zijn een levenstaak om anderen te helpen, wat je op verschillende gebieden zou kunnen doen, zoals het geven van readings of healings, maar ook gewoon in het dagelijkse leven door een voorbeeld en steun voor anderen te zijn.

Als je jezelf afstemt op je gevoel maak je onmiddellijk gebruik van de kanalen die bij je actief zijn, dit kunnen er ook meerdere zijn zoals helderzien, heldervoelen en helderhoren. Bij de meeste mensen gebeurt dit zelfs onbewust, denk hierbij ook aan kunstenaars of ontwerpers die hun inspiratie van ‘Hierboven’ ontvangen maar zichzelf dat niet bewust zijn. Eigenlijk is paranormaal zijn juist normaal voor mensen die vanuit hun gevoel leven en weinig of niet vanuit hun hoofd. Daarom kan iedereen de opleiding Mediumschap volgen, als er maar interesse is om aan jezelf te werken en open te staan voor de wonderen van het leven om jou behulpzaam te zijn. Tijdens de opleiding ontvang je handvatten waar je thuis verder mee aan de slag kunt gaan, zoals de oefeningen om jezelf verder te bekwamen. Ik heb mijn cursisten in de maand tijd die tussen de lessen zit echt zien groeien en uit hun reacties kunnen opmaken dat ze zelfverzekerder zijn geworden en met een positieve blik naar het leven kijken.

Witch Shop White Magic in Ieper
Eind dit jaar zal Maaike wederom de opleiding in België geven bij de spirituele winkel ‘Witch Shop White Magic’ gelegen in het prachtige historische centrum van Ieper. Bij interesse kun je een bericht sturen om jezelf in te schrijven:

– 1e les: zondag 7 januari 2018
– 2e les: zondag 4 februari 2018
– 3e les: zondag 4 maart 2018

Vlakbij ligt het ‘Minneplein’ waar je gratis kunt parkeren. Je kunt ook met de trein en de bus in Ieper komen.

Adres:
Diksmuidsestraat 40
8900 Ieper (B)

Vanaf 11.00 uur tot ongeveer 16.00 / 17.00 uur.

Wil je graag dat Maaike de ‘Opleiding tot Medium’ bij jou in de buurt komt organiseren en weet je hiervoor een geschikte locatie, dit kan zelfs bij jou thuis zijn, stuur dan een e-mail om samen de mogelijkheden te bespreken.

Je hoeft niet per se ervaring te hebben om deel te nemen, ieder mens beschikt over intuïtieve zintuigen die je tijdens de les zult ontdekken. Je leert wat jouw sterkste kanalen zijn, waar de informatie binnenkomt en hoe je deze kunt gaan gebruiken bij het geven van readings voor anderen en als richting voor jezelf. Je zult de verschillen tussen diverse ‘subtiele energieën’ gaan ervaren en ontdekken hoe je deze zelf kunt vertalen naar de stoffelijke Wereld.

1e les:
* Je leert hoe je jezelf kunt reinigen, aarden en beschermen.
* Het leren om onderscheid te maken tussen je hoofd (denken) en buik (gevoel), waarbij we onze gedachtes tot rust gaan brengen en een buikademhaling gaan doen zodat we zuiver vanuit ons gevoel informatie kunnen ontvangen.
* Zintuig oefening om te ervaren bij welk kanaal jouw informatie binnenkomt.
* Aura oefening om sneller informatie door te krijgen.
* 1e channeling sessie, je gaat leren hoe je een reading geeft.
* Ontmoeting met je gids(en) en beschermengel(en).

2e les:
* Je ontvangt een inwijding in Psychic Reiki, waarbij jouw kanalen worden geopend, zodat je eerder informatie van ‘Hierboven’ ontvangt.
* We gaan voorwerpen en foto`s lezen (Psychometrie).
* Een Aartsengel en overleden persoon leren channelen.
* Oefening op welke manier je een aura kunt reinigen.

3e les:
* Open channeling in groep.
* Beoefenen van automatisch schrift.
* We gaan leren hoe je een bloemenseance kunt geven.
* Het leren van hoe je overledenen naar het licht kunt brengen.

Aan het einde van de opleiding ontvang je een gedrukt certificaat als Medium. Ook krijg je tijdens de les een inwijding in Psychic Reiki, waarbij je van dit behaald onderdeel een digitaal certificaat ontvangt. De lessen zijn inclusief koffie, thee, water en wat lekkers.

Gegevens

Datum:
7 januari 2018
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
€250,00
Site:
https://maaikekerstens.nl/product/736/

Locatie

Witch Shop
Diksmuidsestraat 40
Ieper, West-Vlaanderen 8900 België
Telefoon:
(0477) 98.06.17
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Maaike Kerstens
Arianne Viane

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment