Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spirituele beurs Parascoop Dendermonde

3 juni 2018 @ 10:00 - 17:30

€7,50

– Openingstijden: zondag: 10.00 – 17.30 uur
– https://www.para-astro.be/spirituele-beurs

Deze dag staat Maaike Kerstens met een stand op de Parascoop beurs, waar je onder andere kunt langskomen om het boek ‘De Geschenken van de Aartsengelen’, ‘De Symbolen van de Aartsengelen’, ‘De Kaartencombinaties van de Symbolen van de Aartsengelen’ en ‘Engelen Hulp Bij Ongemakken’ te laten signeren.

Ook zal Maaike weer Engelen Readings, Engelen Healings en Engelen Kaartleggingen doen en er zijn diverse speciale spirituele artikelen te koop tegen een goedkopere prijs als beursaanbieding.

Parascoop heeft een ‘prijzenpot’ waar je tevens kans maakt om een Engelen Consult te winnen!

– Tevens zal Maaike om 14.15 uur een lezing over de ‘Boodschappen van de Engelen en de Aartsengelen’ geven.

Maaike Kerstens is energetisch genezeres en auteur van boeken en kaartspellen over engelen en aartsengelen met de titels: ‘De Geschenken van de Aartsengelen’, ‘De Symbolen van de Aartsengelen’, ‘De Kaartencombinaties van de Symbolen van de Aartsengelen’ en ‘Engelen Hulp Bij Ongemakken’. Zij werkt intensief samen met de engelen als positieve energieën, die zij kan waarnemen, aanvoelen en vertalen naar de materiële Wereld waardoor ze een spreekbuis vormt om mensen te helpen bij het oplossen van hun problemen in het dagelijkse leven en als doorgeefluik fungeert bij het laten verdwijnen van geestelijke en lichamelijke aandoeningen.

Ze zal je op deze spirituele Expo, tijdens een lezing die voor eenieder gratis toegankelijk is, leren hoe je geestelijk de overledenen, gidsen, je beschermengelen en de aartsengelen kan onderscheiden van elkaar zodat je erachter komt wat engelen voor jou kunnen doen om je leven aangenaam te maken. Iedereen heeft naast z’n zintuigen ook heldere kanalen waarmee boodschappen worden opgepikt waarover je tijdens deze lezing kennis opdoet en kan uittesten welk kanaal bij jou het beste is ontwikkeld om informatie van gene zijde door te krijgen via helder zien, helder horen, helder voelen en/of helder weten. Daarnaast zal Maaike boodschappen van de Engelen en de Aartsengelen doorgeven die voor de toehoorders bestemd zijn en mag je na de lezing een kaart komen trekken voor een persoonlijke boodschap van een aartsengel.

Gegevens

Datum:
3 juni 2018
Tijd:
10:00 - 17:30
Kosten:
€7,50
Site:
https://www.para-astro.be/spirituele-beurs

Locatie

Hangar 43
Fabriekstraat 43
Dendermonde, Oost-Vlaanderen 9200 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Maaike Kerstens
Para-Astro

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment