Nieuws

Beste allemaal,

De laatste jaren is er een grote toestroom ontstaan van e-mails, berichten via social media en de telefoon, zodat het niet meer lukt om tijdig te reageren op de vele privéberichten. We leven in een gejaagde Wereld waarin je soms veel bezig bent met anderen, waardoor je niet meer toekomt aan de dingen die voor onszelf belangrijk zijn. Om onder meer te kunnen blijven schrijven aan nieuwe opleidingen is het nodig dat ik vanwege mijn hooggevoeligheid op bepaalde momenten even geen prikkels ontvang, om met een helder hoofd mijn gevoel en creatieve energie tot expressie te brengen, wat ik nodig heb om in balans te blijven.

Door de veelheid van berichten via Whatsapp en Messenger lukt het niet meer om alles te beantwoorden. Ik heb op Whatsapp groepen gemaakt per opleiding, waar je samen met andere studenten informatie uit kunt wisselen. Helaas kan ik niet meer alle berichten bijhouden, hoe graag ik het ook zou willen. Mochten er vragen naar voren komen dan kun je mij het beste bereiken op onderstaande manieren en momenten.

Je kunt met mij in contact komen:
– Om vragen te stellen over opleidingen, readings, healings en producten
– Om ervaringen te delen nadat je een healing of inwijding van mij hebt ontvangen
– Als je een mooie spirituele ervaring aan mij wilt vertellen
– Wanneer je benieuwd bent hoe het met me gaat en mij graag nog eens wilt zien en spreken

Elke dinsdag om 20:00 uur op Zoom. Je kunt inloggen met de volgende link:
https://us02web.zoom.us/j/322616377?pwd=RDRpYUJabFlUVTlTWmdGQ2JKT0RBZz09

Meeting ID: 322 616 377
Passcode: 997475

Zoom is een Cloud dienst waarmee je elkaar kunt zien en spreken als virtuele bijeenkomst waarop ik veel positieve reacties heb gekregen vanwege prettige ervaringen en het gebruiksgemak. Soms in een één op één gesprek voor een consult of samen met een groep om les te geven en ervaringen uit te wisselen. Iets uitleggen in een videogesprek gaat beter dan in een e-mail, omdat ik dan direct de respons zie en hoor van diegene. Je kunt de sessies opnemen, zodat je later nog eens naar het gesprek kunt kijken en luisteren.

Je kunt natuurlijk ook je vragen stellen tijdens de Online lessen van de opleiding die je volgt, zodat medestudenten er meteen ook van kunnen leren.

Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen, om vragen te stellen over opleidingen, readings, healings en producten. Op een doordeweekse dag tussen 18:00 en 19.00 uur kun je me bereiken via het telefoonnummer 0031-6 5097 1267.

Voor persoonlijke vragen of persoonlijke begeleiding inzake privésituaties kun je een Engelen Consult aanvragen via de website: 

Engelen Consult – Maaike Kerstens

Je kunt e-mail blijven gebruiken om advies te vragen over welke opleiding je het beste kan volgen voor jou op dit moment van je spirituele ontwikkeling, afspraken vast te leggen en voor het afronden van bestellingen.

Ik hoop op jullie begrip en kijk uit naar ons contact via de hierboven staande manieren.

Hartelijke groetjes,
Maaike

1 Reactie

  1. Afgelopen dinsdag heb ik voor het eerst een vragenuur bijgewoond van Maaike. Ik vond het heel bijzonder: allerlei mensen die ik niet ken met diverse vragen en iedereen die elkaar tips geeft, leerde ik ook veel van. Maaike geeft ook natuurlijk haar input. Daarnaast koos Maaike na de vragenronde iemand uit de groep die mocht dan vertellen met welke Aardsengel we verbinding zullen maken. Die koos Aartsengel Uriël in dit geval. Daarna hebben we verbinding gemaakt en iedereen mocht vertellen wat hij/zij voelde. Maaike legde dat dan uit. En daarna mochten we ook een boodschap voor onszelf ontvangen. Het mooie was ook weer hier dat iedereen echt soortgelijke boodschappen kreeg, heel mooi. Ik heb geen idee of ze dit elke keer doet, maar het voelde echt als een cadeautje aan!! Ik heb me voorgenomen om wat vaker naar deze meeting van dinsdag 20:00 uur te gaan, want ook al heb ik geen vraag, maar ik leer zo veel van de vragen die er gesteld worden en de antwoorden die gegeven worden. Ik raad jullie het ook aan! Je kunt altijd weg als je niet meer wilt natuurlijk. Maar was een mooie vragenuurtje. Complimenten voor Maaike Kerstens, die doet dit echt vanuit haar hart en neemt de tijd!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie