NieuwsTips

Energetisch genezeres Maaike Kerstens trekt voor elke maand van 2024 kaarten uit haar deck ‘De Symbolen van de Aartsengelen’.

๐—™๐—˜๐—•๐—ฅ๐—จ๐—”๐—ฅ๐—œ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ โ€ข ๐——๐—ฒ ๐—ฆ๐˜†๐—บ๐—ฏ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—”๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป

Aartsengel Zadkiรซl vertelt met de kaart โ€˜๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒโ€™ dat er in februari verdere noodzakelijke veranderingen in je leven zullen plaatsvinden. Je wordt je er steeds meer van bewust wie je werkelijk bent diep vanbinnen in je hart, en wat je echte zielsverlangens zijn.

Het is nu duidelijk voor jou dat je in het verleden sommige keuzes maakte omdat je je aanpaste aan de verwachtingen van anderen. Nu besef je dat bepaalde mensen of situaties eigenlijk niet meer bij je passen, je hebt ze niet meer nodig bij het levensdoel waarvoor je werkelijk op Aarde bent gekomen.

Aartsengel Raguรซl geeft hierbij het Symbool van Oprechtheid, de ‘zwaan‘, met de boodschap dat het belangrijk is om je eigen hart te volgen in wat je werkelijk wilt. Alles wat niet met je ware zielsessentie te maken heeft, zal zich verder in je leven uiten in de vorm van situaties die je aanvoelt als een alarmbel. Een signaal dat je verder verandering mag brengen zodat je je dromen kan manifesteren. Alles wat je nog als negatief ervaart in je leven is een te leren levensles en alles wat al goed gaat een uitkomend verlangen omdat je de les aangaande het thema al hebt geleerd.

Durf te kiezen voor het pad dat je dichter bij je hartenwensen brengt en transformeer je leven op magische wijze. Denk voortaan bij iedere keuze die je in je leven maakt na of het je in de toekomst dichterbij deze hartenwensen brengt, want weet dat er nog veel verleidingen en afleidingen zullen zijn die je van je ware pad afhouden.

Benieuwd naar het deck van Maaike? Je vindt het hier ๐Ÿ‘‰ https://www.bloom.be/…/de-symbolen-van-de-aartsengelen…

Voor meer boeken & kaartspellen van Maaike Kerstens klink hier:ย Boeken & kaartspellen โ€“ Maaike Kerstens

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie