Nieuws

Energetisch genezeres Maaike Kerstens trekt voor elke maand van 2024 kaarten uit haar deck ‘De Symbolen van de Aartsengelen’.

๐—๐—”๐—ก๐—จ๐—”๐—ฅ๐—œ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ โ€ข ๐——๐—ฒ ๐—ฆ๐˜†๐—บ๐—ฏ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—”๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป

Aartsengel Ariรซl stuurt de kaart โ€˜๐—ข๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐˜‚๐˜€๐˜๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ปโ€™ als teken dat er in januari waardevolle informatie vanuit je onderbewuste verder omhoog zal komen naar je bewustzijn over welke volgende stappen je in jouw leven mag zetten. Je zal ook ontdekken/beseffen hoe je bepaalde zaken beter kunt gaan aanpakken en het wordt je steeds duidelijker wat je niet meer nodig hebt in je leven en wat je mag loslaten om ruimte te creรซren voor al het moois dat het Universum in dit nieuwe jaar voor je in petto heeft. (๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ช๐˜ด๐˜ถ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ต ‘๐˜–๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ถ๐˜ด๐˜ต๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ’.)

Aartsengel Zadkiรซl zal met de โ€˜h๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ๐˜€ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—น๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ๐˜€โ€™, het Symbool van Overvloed, zegeningen brengen door eenieder te laten inzien waarvoor hij of zij daadwerkelijk op Aarde is gekomen. Daardoor vormt deze tijd een uitstekend moment voor zelfreflectie en kunnen er zelfs talenten vanuit het verre verleden en vorige levens weer bij je naar de oppervlakte komen.

Daarom is het goed om vanaf nu een dagboekje bij te houden waarin je al jouw ingevingen en ideeรซn noteert. Weet dat ze door het Goddelijke zijn geรฏnspireerd en vertrouw hierbij steeds op datgene wat als eerste in je gedachten opkomt.

Laat je gaandeweg dit jaar verder begeleiden door de engelen die altijd liefdevol tot je zullen spreken en er alles aan doen om je hartenwensen in vervulling te laten gaan.

Weet dat alles wat nog negatief op je overkomt een te leren levensles is en alles wat goed gaat een uitkomend verlangen omdat je de les aangaande het thema al hebt geleerd. Zo zul je in 2024 steeds verder groeien en meer in je eigen kracht komen, waarbij dit jaar in het teken staat van balans opmaken en overzicht creรซren.

Benieuwd naar het deck? Je vindt het hierย ๐Ÿ‘‰ย https://www.bloom.be/…/de-symbolen-van-de-aartsengelen…

Voor meer boeken & kaartspellen van Maaike Kerstens klink hier: Boeken & kaartspellen โ€“ Maaike Kerstens

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie