Nieuws

Energetisch genezeres Maaike Kerstens trekt voor elke maand van 2024 kaarten uit haar deck ‘De Symbolen van de Aartsengelen’.

๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ โ€ข ๐——๐—ฒ ๐—ฆ๐˜†๐—บ๐—ฏ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—”๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป

Aartsengel Sandalphon geeft jou met de kaart โ€˜Aardenโ€™ de boodschap dat maart een perfecte tijd is om al je plannen op aards niveau verder tot werkelijkheid te manifesteren. Laat jezelf hierbij niet afleiden door anderen en gebruik deze aardende energie om vooruitgang te boeken in het vormgeven van je hartenwensen.

Als je in deze tijd merkt dat je soms nog te veel in je hoofd zit, maak dan bewust contact met de Aarde door te wandelen, geregeld met je voeten op de grond stampen, op blote voeten door het gras lopen of koud water over je dijbenen laten stromen.

Daarnaast is het goed om vaker de natuur in te gaan of om een boom vast te pakken omdat deze via zijn wortels en stam jou kan verbinden met de energie uit de Aarde. Tuinieren en met aarde bezig zijn heeft een positief effect, zoals ook het boetseren met klei en knutselen in het algemeen.

De Aarde, de natuur en bomen bezitten de kracht om energie die zich voornamelijk rondom je hoofd heeft verzameld weer omlaag te trekken en gelijkmatig over het lichaam te verdelen, waardoor je beter in contact staat met jezelf en je lichaam. De Aarde heeft ook het vermogen om negatieve energieรซn op te nemen. Je zult makkelijker angsten, zorgen, onzekerheid en woede kunnen loslaten en het helpt je te concentreren en je aandacht te focussen.

Aartsengel Michaรซl ondersteunt je in deze tijd met zijn Symbool van Vertrouwen, de โ€˜Gouden Muntโ€™, om alles in goede banen te geleiden en je het nodige vertrouwen in jezelf te geven. Hij vraagt jou om positief te blijven en vertrouwen te hebben in elke situatie.

Je kunt met een gerust hart kalm en blij zijn, want alles wat je momenteel doormaakt is goed en dient een hoger plan, ook al lijkt het aan de buitenkant nog een chaos. Iedereen maakt tegenslagen mee die bedoeld zijn om de nodige levenslessen mee te leren en fouten van eerder te herstellen, ook dient elke vorm van pech als signaal dat je een andere kant in je leven op mag gaan.

#wearebloom #maaikekerstens #desymbolenvandeaartsengelen #kaartendeck #boeken #aartsengelen #boodschap #maart2024 #balans #Levenslessen #universum #persoonlijkegroei #vertrouwen #aarden #aartsengelmichaรซl #aartsengelsandalphon

Ga hier naar de website om meer te leren over de ‘Symbolen van de Aartsengelen‘: Opleidingen > De Symbolen van de Aartsengelen – Maaike Kerstens

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie