NieuwsTips

Vandaag tijdens de Online les van de ‘Opleiding tot Encaustic Art Kleurentherapeut‘ gingen we contact maken met de aartsengel die op dit moment bij ons is ter ondersteuning op ons levenspad en vroegen we om een boodschap, een helende aanroeping en om ons te begeleiden bij het schilderen met de bijenwasstaafjes op de hotplate.

De volgende boodschap en helende aanroeping heeft Maaike voor Pinksteren mogen ontvangen:

Er is een heelwordingsproces bij jou en je naaste dierbaren gaande, oude stukken uit het verre verleden en vorige levens komen omhoog, wat nodig is om opnieuw te verwerken. Daarom is het goed voldoende rust en ontspanning te nemen, zodat je het ‘oude’, wat je niet meer nodig hebt en wat niet langer bij je past, kunt loslaten en zodra het juiste moment daar is met een schone lei kunt beginnen aan al het mooie en ‘nieuwe’ wat voor jou in de toekomst in petto ligt. Waarschijnlijk heb je hier al bepaalde beelden en gevoelens over mogen ontvangen, die te maken hebben met jouw hartenwensen, weet dat er een sterke uitzuivering op Aarde plaats vindt die de nodige tijd kost om al het negatieve en de lagere energieën op te ruimen. We dienen geduldig te zijn in dit transformatieproces, door met de stroom mee te gaan, wat je kunt doen door steeds voor ‘liefde en vrede’ te kiezen in plaats van te blijven stilstaan in angst, boosheid en oordelen.

Je verlost jezelf van het kwaad door jezelf en anderen te vergeven voor al het negatieve wat jou of anderen heeft gekwetst en pijn gedaan, wat je kunt doen door jouw lessen hieruit te trekken en het vanaf nu anders te gaan doen, door niet meer mee te doen aan het machtsspel ‘dader of slachtoffer’ als wiel van karma wat zich altijd zal herhalen, maar vanaf nu besluiten al deze trauma herinneringen los te laten en opnieuw te beginnen door vanaf nu voortaan zo liefdevol mogelijk op situaties en personen te reageren, dan zal het negatieve als vloek geen vat meer op je hebben en jouw innerlijk Licht vanuit jouw hart als ziel alle schaduwen en wolken doen laten verdwijnen. In het begin zou je nog negatieve aanvallen kunnen krijgen, weet dan dat deze persoon die zo tegen je doet op dat punt nog onbewust staat ingesteld en eventjes bezeten wordt door een entiteit die jou probeert uit je kern te trekken, zodat je ook weer gevangen zit achter slot en grendel van de duisternis.

Leer je hart te volgen, de beste richtingaanwijzer die er bestaat, door steeds te kiezen voor datgene wat jou het allergelukkist maakt en je de meeste energie geeft, dan bevind je jezelf op het voor jouw bedoelde pad en komen je dromen uit. Als jij jezelf bent, dan tril je op het ritme van jouw hart, dat aangesloten is op het Goddelijke netwerk en zullen de juiste situaties en personen op jouw pad verschijnen die passen bij jouw zielsverlangens. Als iedereen zijn hart gaat volgen zal er altijd vrede zijn, want dan doet iedereen wie die diep vanbinnen vanuit zijn hart werkelijk is en vibreren we met zijn allen op het hart van het Universum en gaan we het leven ervaren als een dans.

Geef jezelf en je naasten de ruimte om ons hart te helen en uiteindelijk gezamenlijk met zijn allen in éénheid vrolijk, blij en liefdevol met en naast elkaar te kunnen leven in de ‘Hemel op Aarde’ die we met zijn allen gaan opbouwen 🙂

Helende aanroeping van Aartsengel Rafaël:

“Lieve Aartsengel Rafaël,
Help mij alsjeblieft om mijn hart te helen,
zuiver mij volledig met het Licht van de ‘groene ruit‘,
zodat ik het verleden loslaat en begin om mijn werkelijke leven vorm te geven.”

Ik wens iedereen nog een fijne verdere Pinksterendagen toe!

Een hartsknuffel,
Maaike

05. De ‘groene ruit’ Symbool van Genezing Aartsengel Rafaël

 30.00 incl. btw

De ‘groene ruit’ is Aartsengel Rafaël zijn Symbool van Genezing, welke bij iedere klacht ingezet kan worden om lichaam, ziel en geest te harmoniseren en terug in balans te brengen. Het brengt je bij je centrum, terug in je eigen midden en weg van de dualistische Wereld van daders en slachtoffers.

Opleiding tot Lichtwerker – Vervolgopleiding tot Transformatie Healer Akasha kroniek Therapeut – Online lessen

 100.00 999.00 incl. btw

“Hooggevoelig, je bent een Lichtwerker, ofwel Engel op Aarde.”

Wil jij ook goed leren omgaan met jouw hooggevoelige gave en een Lichtwerker worden?
Dan is dit je kans om een unieke opleiding te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren over HSP en wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen.

Opleiding tot Encaustic Art Kleurentherapeut – Online lessen

 100.00 800.00 incl. btw

Altijd al meer willen leren over de chakra`s, de helende werking van kleuren en de hieraan gekoppelde aartsengelen? Door middel van Encaustic Art ga je op een eenvoudige en speelse manier met kleurentherapie leren werken, niet alleen saaie theorie, maar door het opdoen van praktijkervaring echt de trilling van een bepaalde kleur en de helende werking ervan leren voelen.

Opleiding tot Engelenmedium – Online lessen

 600.00 1,200.00 incl. btw

Wil jij ook een Engelenexpert worden? Dan is dit je kans om een opleiding op locatie te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen. Laat de engelen je assisteren om het leven aangenaam te maken en je mooiste dromen te laten uitkomen.

Meer gezondheid