Nieuws

Vanwege het corona-virus zal de ‘Chakra Flush Empowerment’ les online als Webinar via het programma ‘Zoom’ worden gegeven, hierbij kunnen we elkaar evengoed allemaal via de camera zien en via de audio van de laptop spreken, want in deze periode hebben we allemaal meer tijd voor onszelf. Het is goed om deze tijd zinvol te gaan benutten door jezelf verder te ontwikkelen en je zou het geleerde meteen toe kunnen gaan passen om anderen mee te helpen in hun transformatie- en ontwikkelingsproces.

De Chakra Flush Empowerment is een eenvoudige methode om de chakra`s van vastzittende en negatieve energieën te reinigen. Deze avond biedt je de gelegenheid om op een ontspannende manier kennis te maken met dit energetisch genezingssysteem, je ontvangt tevens een inwijding in ‘Chakra Flush Empowerment’ en gaat leren hoe je ermee kunt werken op het gebied van heelwording. Deze les zal tevens bijdragen om aan jezelf te werken, je rugzakje te legen en weer met een schone lei verder te gaan op het voor jouw bedoelde levenspad, omdat er vastzittende blokkades bij je worden losgemaakt, de levensenergie weer goed en vrijelijk kan gaan doorstromen en door de gezamenlijke gesprekken er puzzelstukjes op zijn plek zullen vallen over wat jouw mogelijk in een sleur houdt en wat je kunt doen om hieruit te komen en positieve veranderingen in jouw leven aan te brengen.

Chakra Flush is een reinigende energie. Het verwijdert op een zachte wijze oude blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten uit de chakra’s. Door het voorzichtig verwijderen van de energetische wonden uit het verleden, wordt het mogelijk dat nieuwe positieve energie gaat stromen.

Het Chakra Flush Empowerment systeem is eenvoudig in gebruik en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan op locatie, alsook op afstand, worden toegepast.

Enkele voordelen van de Chakra Flush zijn:
• Loslaten van oude lasten en emotionele bagage.
• Vrijmaken van de oude vastgelopen energie in de chakra’s.
• Het voorkomen dat energetische toxines en negatieve energie gaat vastzitten.

Je ontvangt bij jouw bestelling op voorhand een E-map over ‘Chakra Flush Empowerment’, zodat je de theorie thuis alvast op je gemak kunt doorlezen voordat de Online les aanvangt en naderhand een digitaal certificaat dat je bent ingewijd in deze energie, waarna je anderen een healing kunt geven om de chakra`s te reinigen, maar ook anderen zou mogen inwijden.

Vermeld alsjeblieft bij de aanvraag jouw namen, zoals je deze graag op het certificaat ziet staan.

Als jij Chakra Flush Empowerment inmiddels al op afstand als thuisstudie hebt gevolgd, maar je vindt het leuk om ook deel te nemen aan de online les, kun je Maaike hier een mail over sturen en zal ze het bedrag wat je inmiddels hebt betaald verrekenen.

Maaike Kerstens
Binnenkort zal de Chakra Flush Empowerment Online les op vrijdag 8 mei 2020 om 19:00 uur worden gegeven. Van te voren om 18:30 uur ontvang je de inwijding/healing heerlijk thuis in je eigen vertrouwde omgeving, waarna je om 19:00 uur mag inloggen bij het programma ‘Zoom’ om het Webinar te volgen, waarvan je van te voren de inloggegevens ontvangt.

De online les duurt minimaal 1 uur tot maximaal 2 uur en bedraagt € 30,00 per les inclusief btw.

Chakra Flush Empowerment – Online les

 30.00 incl. btw

De Chakra Flush Empowerment is een eenvoudige methode om de chakra`s van vastzittende en negatieve energieën te reinigen. Deze avond biedt je de gelegenheid om op een ontspannende manier kennis te maken met dit energetisch genezingssysteem, je ontvangt tevens een inwijding in ‘Chakra Flush Empowerment’ en gaat leren hoe je ermee kunt werken op het gebied van heelwording.

Chakra badset – Vitaliserend

 25.00 incl. btw

Badwater edelstenen set. Deze edelsteencombinatie activeert de vitale levensstromen in je lichaam, ook wel Prana genoemd. Ze staan in verbinding met de 7 hoofdchakra’s welke door de edelstenen worden gestimuleerd en of gereinigd.

Chakra kaars

 14.95 incl. btw

Deze schitterende ‘Chakra kaars’ heeft 100 branduren. Elke chakra laag bevat ook zijn eigen chakrasteentje. Brand de kaars helemaal op om aan het eind de steentjes te kunnen verzamelen.

Chakra oorbellen

 14.95 incl. btw

Deze prachtige ‘Chakra oorbellen’ zijn verkrijgbaar in zilver- of goudkleurig metaal en bevatten 7 halfedelstenen die corresponderen met de chakra’s: Rode Jaspis, Carneool, Gele Calciet, Aventurijn, Turkoois, Lapis Lazuli en Amethist.

7 Chakra`s wierook

 1.50 incl. btw

De Green Tree wierook is een Indiaans op kleine schaal handgemaakte wierook merk welke wordt gekenmerkt door zijn zachte geursoorten. Diverse kruiden, harsen en specerijen zijn zorgvuldig en vakkundig geselecteerd tot deze heerlijke geur.

Meer gezondheid