NieuwsTips

Dit najaar starten de Online lessen

Het begrip ‘Akasha kronieken’ komt uit het Oosterse en refereert aan een collectief geheugen, een opslagplaats, waar alle gedachten, emoties en gebeurtenissen van alle tijden op Aarde tot op heden en in de toekomst zijn opgeslagen. Door middel van het ontvangen van een inwijding in de energie van de Akasha kroniek is deze bibliotheek voor iedereen toegankelijk. Het is een waardevolle bron omdat je kan kijken wat voor jou de eigenlijke bedoeling is van dit leven, waarom bepaalde dingen gebeuren of juist niet en wat eraan te doen is, hetgeen bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens deze opleiding ontvang je alle handvatten die nodig zijn om in dit bijzondere levensboek te lezen. Je kunt ermee werken in je privésituatie of toepassen om andere mensen te begeleiden en te helen.

Datums

Zodra de startdatum is gepland, kun je jezelf in de tussentijd nog aanmelden en zodra de les is gestart instromen op een later moment, je ontvangt dan de opname van de voorgaande les(sen) die je thuis op je gemak kunt kijken:

– 1e les: woensdag 11 oktober – 10:00 uur
– 2e les: donderdag 26 oktober – 10:00 uur
– 3e les: zaterdag 28 oktober – 10:00 uur
– 4e les: woensdag 1 november – 10:00 uur
– 5e les: woensdag 8 november – 10:00 uur
– 6e les: woensdag 15 november – 10:00 uur
– 7e les: donderdag 30 november– 10:00 uur
– 8e les: donderdag 7 december – 10:00 uur
– 9e les: woensdag 13 december – 10:00 uur
– 10e les: zaterdag 16 december – 10:00 uur

Bij interesse kun je jezelf aanmelden voor de 10 lessen, zet jouw voor- en achternaam bij jouw bestelling zoals je deze graag op de certificaten ziet staan. Geef ook een geldig mobiele telefoonnummer op, je wordt toegevoegd aan een gezamenlijke WhatsApp groep.

Er wordt een WhatsApp groep aangemaakt, speciaal bedoeld om samen te oefenen met medestudenten en ervaringen te delen, deze groep blijft ook na de opleiding nog intact, zodat jullie altijd samen nog kunnen overleggen over bepaalde kwesties.

Informatie

Je ontvangt per les een mooi opgemaakt pdf-bestand als lesmateriaal, 2 digitale certificaten van behaalde onderdelen en een digitaal eindcertificaat dat je bent opgeleid tot Akasha kroniek Therapeut.

Nadat je jezelf ingeschreven hebt, ontvang je alvast de theorie van de lessen op voorhand, die je dan thuis op je gemak kunt doornemen voordat de online lessen starten.

Tijdens de online lessen ontvang je aanvullende informatie die doorkomt per onderdeel. Daarom is het goed om tijdens de online lessen ook papier en kleurtjes/stiften bij de hand te hebben, zodat je aantekeningen kunt maken en ooit een tekening bijvoorbeeld van een ervaring met een inwijding.

De online lessen duren minimaal 1 uur tot maximaal 2,5 uur per keer en bedragen € 60,00 per les inclusief btw.

Stel als de lessen al zijn gestart en je wilt evengoed nog deelnemen, iedere les wordt opgenomen, zo kun je de gemiste lessen toch nog volgen en live meedoen met de volgende lessen. Als het ooit niet lukt er live bij te zijn tijdens de les is geen probleem, iedere deelnemer ontvangt de opname van alle lessen waardoor je deze voor altijd hebt en terug kunt kijken en luisteren.

Ga hier naar de inhoud van de 10 lessen en meld jezelf aan voor de Akasha Kronieken.

Wil je toch liever per les betalen?

Nu als actie kun je via deze link ook per les betalen en bij de notitie zetten dat het om de Life Online lessen via Zoom gaat, dan zal jouw aanmelding worden opgenomen en kun je deelnemen aan de groep.

Binnenkort volgen de Engelen Boodschappen weer

In de zomerperiode is er wederom veel mogen gebeuren op collectief niveau betreffende transformaties, waarover ik jullie nog zal schrijven in een volgende nieuwsbrief.

In Liefde & Licht, 💝 Maaike

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie