NieuwsTips

Dit najaar starten de Online lessen

Wil jij ook een Engelenexpert worden? Dan is dit je kans om een opleiding Life via Zoom te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen.

Laat de engelen je assisteren om het leven aangenaam te maken en je mooiste dromen te laten uitkomen. Wanneer je zelf in de problemen zit, eenzaam bent of andere mensen graag helpt is er naast het boek en kaartspel ‘De geschenken van de Aartsengelen’ een opleiding beschikbaar voor mensen die zich verder willen verdiepen in de wonderbaarlijke Wereld van de engelen. Deze opleiding is een verlengstuk van het boek en bevat aanvullende informatie over hoe je met engelen en andere positieve krachten kunt samenwerken om je eigen leven en dat van anderen in het liefdevolle licht te plaatsen.

“In de lessen worden ook inwijdingen gegeven in de energie van bepaalde engelen, waarmee je geestkracht direct toeneemt en het je handvatten geeft anderen te helen met verschillende door mijzelf succesvol beproefde technieken. Ook ontvang je een aantal healings die een gezonde uitwerking zullen hebben op je lichaam, zodat bepaalde pijnen of andere ongemakken naar de achtergrond verschuiven, omdat oude stagnerende energieën worden vervangen voor geneeskrachtige en weldadige energieën.”

Maaike Kerstens is de auteur van boeken en kaartspellen over engelen en aartsengelen en werkt al jaren actief als Engelenmedium. Zij geeft dagelijks engelen healings, inwijdingen en readings in samenwerking met de engelen en wil haar uitgebreide kennis verder overdragen in de praktijk op anderen, zodat jij net als zij een echte Engelenexpert wordt, wat iedereen kan leren.

Deze opleiding is al langere tijd als thuisstudie te volgen en heeft een extra dimensie gekregen omdat je per les precies gaat leren hoe je een healing opbouwt en kunt oefenen met andere deelnemers zoals het geven van healings aan elkaar op afstand in verschillende ruimtes, met stoelbehandelingen en op een behandelbank maar ook hoe je inwijdingen, accurate readings en kaartleggingen geeft aan personen. Deze opleiding is interessant voor mensen die graag anderen vooruit helpen, zowel privé als voor therapeuten in een praktijk, en de kennis willen toepassen op zichzelf om steeds meer steun te ervaren in het dagelijkse leven.

Engelen communiceren met mensen op subtiele wijze wat betekent dat de boodschappen door sommigen niet altijd goed of direct begrepen worden. Dat komt omdat mensen veelal in het hoofd bezig zijn, veel piekeren en problemen willen oplossen waardoor er veel nuttige informatie gemist wordt en men onnodig bezorgd is. Door het volgen van deze opleiding zul je kennismaken met de manier waarop engelen jou inspireren en richting wijzen waardoor je voortaan gemakkelijker tot de juiste keuzes komt en het leven steeds meer vanzelf goed verloopt.

Vanwege het grote enthousiasme van de cursisten die de thuisstudie hebben gevolgd is aan Maaike verschillende keren gevraagd om de ‘Opleiding tot Engelenmedium’ ook op locatie te gaan geven. Voordat dit kon worden gerealiseerd heeft ze de opleiding aangevuld met allerlei oefeningen die speciaal bedoeld zijn voor de cursisten om te leren hoe je een healing geeft en nu i.v.m. het corona-virus zullen de lessen online worden gegeven, zodat er een nieuwe mogelijkheid is voor de leerlingen om de leerstof zo optimaal mogelijk tot zich te nemen waarbij Maaike alles wat ze weet en heeft doorgekregen alsmede haar eigen praktijkervaringen met de deelnemers zal delen.

“Ik heb enkele leerlingen die de ‘Opleiding tot Engelenmedium’ als thuisstudie volgen, die eerder nog nooit iets met engelen hebben gedaan, en bij iedere les steeds meer vorderen en verwonderd zijn dat zij dat ook kunnen. In principe kan iedereen met de engelen leren samenwerken, als de motivatie maar aanwezig is.”

Om goed met de engelen te leren samenwerken heeft tijd nodig zodat je tussendoor praktijkervaring opbouwt waarbij je steeds een puzzelstukje met informatie van ‘Hierboven’ ontvangt waardoor jouw eigen puzzel alsmaar completer wordt. Want ieder mens is anders en je zult daardoor een eigen unieke methode ontwikkelen om met de engelen te werken waarbij goede begeleiding noodzakelijk is. Daarom zijn er diverse lessen samengesteld, zoals in de thuisstudie, waarbij je jezelf in iedere les stap voor stap verder gaat ontwikkelen. Na het volgen van de eerste les kun je de aanwezigheid van de engelen al bij je ervaren en beschik je over diverse instrumenten om met hun samen te werken.

Voor deze opleiding kun je alleen maar slagen, omdat alles wat je leert en eruit oppikt ertoe zal bijdragen dat je bestaan positief verandert, zowel in je contacten met anderen als ook het toenemen van het geloof in eigen kunnen, waardoor je het leven naar je liefdevolle hand kunt zetten.

Je ontvangt per les een uitgebreide E-map (opgemaakt PDF-document met afbeeldingen van de Aartsengelen). Tijdens de opleiding krijg je op verschillende momenten 6 aparte digitale certificaten voor inwijdingen, healings en geleerde technieken en bij de voltooiing ontvang je een digitaal eindcertificaat dat je door Maaike bent opgeleid als Engelenmedium.

Datums

Zodra de startdatum is gepland, kun je jezelf in de tussentijd nog aanmelden en zodra de les is gestart instromen op een later moment, je ontvangt dan de opname van de voorgaande les(sen) die je thuis op je gemak kunt kijken:

– 1e les: Maandag 30 oktober – 19:30 uur
– 2e les: Maandag 6 november – 19:30 uur
– 3e les: Maandag 27 november – 19:30 uur
– 4e les: Maandag 4 december – 19:30 uur
– 5e les: Maandag 11 december – 19:30 uur
– 6e les: Maandag 18 december – 19:30 uur
– 7e les: Maandag 8 januari – 19:30 uur
– 8e les: Maandag 15 januari – 19:30 uur
– 9e les: Maandag 29 januari – 19:30 uur
– 10e les: Maandag 5 februari – 19:30 uur

Bij interesse kun je jezelf aanmelden voor de lessen, zet jouw voor- en achternaam bij jouw bestelling zoals je deze graag op de certificaten ziet staan. Geef ook een geldig mobiele telefoonnummer op, je wordt toegevoegd aan een gezamenlijke WhatsApp groep.

Er wordt een WhatsApp groep aangemaakt, speciaal bedoeld om samen te oefenen met medestudenten en ervaringen te delen, deze groep blijft ook na de opleiding nog intact, zodat jullie altijd samen nog kunnen overleggen over bepaalde kwesties.

Informatie

Stel als de lessen al zijn gestart en je wilt evengoed nog deelnemen, iedere les wordt opgenomen, zo kun je de gemiste lessen toch nog volgen en live meedoen met de volgende lessen. Als het ooit niet lukt er live bij te zijn tijdens de les is geen probleem, iedere deelnemer ontvangt de opname van alle lessen waardoor je deze voor altijd hebt en terug kunt kijken en luisteren. Als je een inwijding mist, dan spreken we een dag en tijdstip af, zodat je deze evengoed nog kunt ontvangen en bij bent met de volgende les.

De online lessen duren minimaal 1 uur tot maximaal 2,5 uur per keer en bedragen € 60,00 per les inclusief btw.

Nadat je jezelf ingeschreven hebt, ontvang je alvast de theorie van de lessen van de opleiding tot Engelenmedium op voorhand, die je dan thuis alvast op je gemak zou kunnen doornemen voordat de online lessen starten.

Tijdens de online lessen ontvang je aanvullende informatie die doorkomt per onderdeel. Daarom is het goed om tijdens de online lessen ook papier en kleurtjes/stiften bij de hand te hebben, zodat je aantekeningen kunt maken en ooit een tekening bijvoorbeeld van een ervaring met een inwijding.

Ga hier naar de inhoud van de 10 lessen en meld jezelf aan voor het Engelenmediumschap.

Wil je toch liever per les betalen?

Nu als actie kun je via deze link ook per les betalen en bij de notitie zetten dat het om de Life Online lessen via Zoom gaat, dan zal jouw aanmelding worden opgenomen en kun je deelnemen aan de groep.

Binnenkort volgen de Engelen Boodschappen weer

In de zomerperiode is er wederom veel mogen gebeuren op collectief niveau betreffende transformaties, waarover ik jullie nog zal schrijven in een volgende nieuwsbrief.

In Liefde & Licht, 💝 Maaike

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie