Nieuws
Lieve Allemaal,

In het najaar van 2022 zal de volgende groep weer van start gaan om live de online lessen van de ‘Beschermengel Ontmoetingdagen’ te volgen, dit jaar nog voor de prijs van € 25,00 inclusief btw per les van gemiddeld 1 tot 2 uur 😇

Inmiddels hebben de eerste 3 personen zich aangemeld voor de nieuwe groep. Al vanaf 5 aanmeldingen zal gezamenlijk met de groep de startdatum worden geprikt 🙏

Maaike is van plan om in het najaar van 2022 weer te starten met de volgende groep om live de online lessen van de ‘Beschermengel Ontmoetingsdagen’ te geven. Je kunt bijvoorbeeld alvast een les bestellen, dan kom jij op de deelnemerslijst te staan en zodra er genoeg aanmeldingen zijn om te starten ontvang je een bericht om gezamenlijk met de groep de startdatum vast te stellen. We zullen vervolgens gemiddeld 1 keer per week een online les gaan doen.

Beschermengel Ontmoetingsdagen – Online lessen – Maaike Kerstens

Weinig mensen zijn nog bekend met het positieve netwerk van Lichtwezens, achter de schermen van het dagelijkse leven, die ons begeleiden. Op deze ‘Beschermengel Ontmoetingsdagen’ leer je de energie van je beschermengel beter kennen waardoor het leven gemakkelijker en lichter wordt. Deze ontmoetingsdagen bieden je de gelegenheid om op een ontspannende manier kennis te maken met je beschermengelen.

God heeft jou op je tocht door de donkere nacht voorzien van persoonlijke helpers welke verschillende taken hebben, zoals het geven van advies en bevestiging, maar ook richting door je te wijzen op een boek of artikel wat interessant voor jou is. Engelen zijn erg handig want je kunt ze werkelijk overal voor inzetten zolang hetgeen je wilt bereiken liefdevol is door zuivere intenties te hebben waardoor elk plan gezegend is en gegarandeerd zal slagen.

Tussen alle engelen die jou dagelijks behulpzaam zijn bestaat ook jouw beschermengel, deze kun je beschouwen als reddende engel in tijden van nood. Engelen bestaan net als God buiten tijd en ruimte, ze hebben daardoor de mogelijkheid om vooruit te kunnen schouwen, weten wat er komen gaat, zodat ze onheil zien aankomen. Ze kunnen je daarom waarschuwen om iets niet te doen en ergens niet heen te gaan wat je merkt aan bepaalde tekenen die je hieraan koppelt. Als je deze boodschappen niet goed verstaat en toch doorgaat kan een beschermengel jou evengoed redden uit een levensbedreigende situatie, als je tijd nog niet gekomen is. Engelen zijn over het algemeen subtiel aanwezig maar soms kunnen ze jouw besturing overnemen en je van koers laten veranderen om jou het noodlot te besparen, wat ook geldt voor bepaalde afspraken met mensen die geen goede bedoelingen hebben en niet door kunnen gaan of keuzes die jou onnodig in de problemen brengen en terug worden gedraaid.

Bepaalde boodschappen van engelen kunnen jou alleen bereiken door te stoppen met nadenken en je oogkleppen af te zetten zodat het ‘onderbuikgevoel’ als Goddelijke intuïtie weer doordringt in je bestaan en je geleid wordt op het goede pad. Een beschermengel legt je ook woorden in de mond wanneer dat goed is om een bedreigende sfeer om te buigen naar neutraal en positief. Een beschermengel zal alles doen wat in het vermogen ligt om bepaalde moeilijkheden af te wenden en verzachten. Een lekke band bij slijtage kan niet worden voorkomen, maar wel kan ervoor worden gezorgd dat het je overkomt op een plek waar hulp voorhanden is en je snel geholpen wordt door vriendelijke mensen om je weer op weg te helpen.

Je ontvangt een uitgebreide E-map genaamd ‘Ontmoeting met je Beschermengel’, een opgemaakt pdf-bestand als lesmateriaal, waarin staat wie de beschermengelen zijn, wat ze voor je kunnen betekenen en hoe je jullie samenwerking kunt versterken.

Hieronder de thema`s die aan bod zullen komen weergegeven:

1e les:* Kennismaking.* Inleiding over jouw persoonlijke beschermengel.* Informatie over wie de beschermengelen zijn.* Je komt erachter op welke manier jij je beschermengel kunt gewaarworden.* Je ontvangt de naam van jouw beschermengel en de aartsengel die al vanaf de geboorte bij je aanwezig zijn.* Je ontvangt inzicht in hoe de Wereld van de engelen functioneert, je leert de subtiele tekenen van de engelen kennen en op welke wijze ze met jou communiceren.

2e les:* Je ontvangt een inwijding in de energie van jouw persoonlijke beschermengelen zodat je zijn of haar presentie bewust bij je kunt ervaren, jullie samenwerking zal worden versterkt waardoor je hun aanwezigheid in het dagelijkse leven voortaan beter zult herkennen. Deze inwijding zorgt ervoor dat je afgestemd wordt op het trillingsniveau van jouw beschermengelen, de vibratie van je energieveld wordt verhoogd, waardoor het makkelijker voor je wordt om met hen in contact te treden en de subtiele tekenen die dagelijks aan je worden gegeven op te merken.* Na het ontvangen van de inwijding ga je jouw ervaring opschrijven en/of uitbeelden met kleurpotloden of pastelkrijt op papier.

3e les:* Beschermengelen meditatie.* Tips over wat je allemaal aan je engelbewaarder kunt vragen, waarbij je leert hoe je het beste ertegen kunt spreken.* Het branden van een kaars waarbij je jouw wensen aan je beschermengelen gaat afgeven (zorg dat je een kaars of theelichtje klaar hebt staan.)* Je zult contact maken met jouw beschermengelen.

4e les:* Een geleide meditatie “Reizen naar de hogere dimensies”, gechanneld door Maaike Kerstens en afkomstig van Aartsengel Rafaël. Door het gebruik van deze meditatie kun je samen met je beschermengel leren reizen naar andere dimensies. Op deze plek kun je in contact komen met de Lichtwereld, zoals met geestelijke begeleiders, waaronder je gidsen of helpers.* Na de ontmoeting met je beschermengel(en) zul je de beelden en indrukken tekenen, die je tijdens de meditatie hebt ervaren, met pastelkrijt als mooie herinnering en wat je helpt om in het dagelijkse leven snel met hen in contact te treden. Tijdens het tekenen vraag ik je beschermengel om een persoonlijke boodschap voor jou. Als afronding van deze middag bespreken we de tekeningen en wat de ontvangen boodschappen voor jou betekenen.

Tussendoor ontvang je een digitaal certificaat van de deelname aan de inwijding in de energie van je persoonlijke Beschermengelen met je voor- en achternaam, welke je op voorhand bij de aanmelding met jouw geboortedatum mag doorgeven.

Je mag de Beschermengel Ontmoetingsdagen gerust steeds per les bestellen of per enkele lessen, je zult dan alvast de theorie van de bestelde lessen op voorhand ontvangen, die je dan thuis op je gemak kunt doornemen voordat de online lessen starten. 

Tijdens de online lessen ontvang je aanvullende informatie die doorkomt per onderdeel. Daarom is het goed om tijdens de online lessen ook papier en kleurtjes/stiften bij de hand te hebben, zodat je aantekeningen kunt maken en ooit een tekening bijvoorbeeld van een ervaring met een inwijding.

De online lessen duren minimaal 1 uur tot maximaal 2 uur per keer en bedragen € 25,00 per les inclusief btw.

Stel als de lessen al zijn gestart en je wilt evengoed nog deelnemen, iedere les wordt opgenomen, zo kun je de gemiste lessen toch nog volgen en live meedoen met de volgende lessen. Als het ooit niet lukt er live bij te zijn tijdens de les is geen probleem, iedere deelnemer ontvangt de opname van alle lessen waardoor je deze voor altijd hebt en terug kunt kijken en luisteren.

Er wordt een WhatsApp groep aangemaakt, speciaal bedoeld om samen te oefenen met medestudenten en ervaringen te delen, deze groep blijft ook na de opleiding nog intact, zodat jullie altijd samen nog kunnen overleggen over bepaalde kwesties.

Maaike Kerstens

Bij interesse kun je jezelf aanmelden voor de 4 lessen, zet jouw voor- en achternaam bij jouw bestelling zoals je deze graag op de certificaten ziet staan en zet ook jouw geboortedatum erbij bij ‘notities’. Geef tevens een geldig mobiele telefoonnummer op, je wordt toegevoegd aan een gezamenlijke WhatsApp groep, waar je de melding ontvangt om de startdatum af te spreken.

Beschermengel Ontmoetingsdagen – Online lessen – Maaike Kerstens

Een fijn weekend toegewenst! 🍀
Maaike

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie