NieuwsTips

Doe mee met de Live les voor (innerlijke) reizen, nu als actie van € 60,00 voor € 30,00

Aartsengel Rafaël zijn Symbool van Reizen is de ‘vlieger’, welke hij als instrument bij diverse doeleinden kan inzetten.

Deze les bestaat uit een leerzame E-map, geleverd in een pdf-bestand, waarin de volgende thema`s aan bod komen:

* Informatie over hoe en waarbij je de vlieger van Aartsengel Rafaël kunt toepassen in het leven.
* Als je Aartsengel Rafaël om bescherming vraagt wanneer je op reis gaat, dan zal hij je onderweg duidelijke tekenen geven, bijvoorbeeld waar je het beste naar toe kunt gaan, wat je beter kunt laten of wanneer er gevaar dreigt.
* De vlieger kan eigenlijk gebruikt worden als een energetisch kompas die je de juiste richting wijst, zodat je onderweg dingen meemaakt of nieuwe mensen ontmoet die passen bij je zielsverlangens.
* Je kunt de vlieger ook inzetten als je graag een innerlijke reis wilt maken naar hogere sferen of andere dimensies, zoals in mediatie, als je in trance gaat of wilt channelen om informatie over jouw of andermans leven door te krijgen.
* Aartsengel Rafaël biedt hulp om alles wat niet in het energieveld thuishoort, zoals een aardsgebonden geest, een entiteit, negatieve gedachtes, -emoties en -gevoelens of een energetische blokkade met de vlieger naar het Licht te brengen.
* De vlieger kan tevens ingezet worden om je uit ingesleten gedragspatronen en oude gewoontes te krijgen en een positieve verandering van gedrag te bewerkstelligen.
* Je ontvangt uitleg over hoe je Aartsengel Rafaël zijn Symbool van Reizen kunt gewaarworden.
* De symboliek over de vlieger, wat tevens nieuwe inzichten geeft over de betekenis van deze kaart wanneer je deze voor jezelf of iemand anders hebt getrokken.
* Je leert diverse healingtechnieken die je kunt gebruiken voor jezelf of anderen.
* Er wordt een oefening omschreven over hoe je met de vlieger van Aartsengel Rafaël een innerlijke reis kunt maken om informatie voor jezelf of anderen van hierboven en uit andere sferen doorkrijgen.

In deze les ontvang je tevens een inwijding in de energie van de ‘vlieger’, als Symbool van Reizen, waarmee Aartsengel Rafaël werkt op het gebied van heelwording. De inwijding stelt jou in staat om vanaf dat moment op de juiste wijze met dit energetisch genezingssysteem te werken, omdat je zelf de betreffende energiefrequentie hebt ervaren, waardoor het wordt geactiveerd.

Na de inwijding ontvang je een digitaal certificaat, dat je bent ingewijd en vanaf heden op een professionele manier met Aartsengel Rafaël zijn Symbool van Reizen, de ‘vlieger’, kunt samenwerken. Daarnaast krijg je een document met informatie over een inwijding op afstand, zodat je jezelf thuis op de juiste manier kunt voorbereiden om deze te ontvangen.

03. De ‘vlieger’ Symbool van Reizen Aartsengel Rafaël – Maaike Kerstens
* Inwijding + Groepshealings: Woensdag 10 april 2024 – 19:00 uur
– 3e les Live: Donderdag 11 april 2024 – 19:30 uur

Stel als je niet kunt en toch graag wilt meedoen, de inwijding/healing kan worden opgehaald op een voor jou passend moment en er wordt een Video opname gemaakt van de Live online les die je dan kunt volgen wanneer het jou past.

Meld jezelf hier aan voor deze les welke onderdeel uitmaakt van de ‘Opleiding tot Engelentherapeut’.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie