NieuwsTips

Doe mee met de Live les voor meer vrede en innerlijke rust, als actie van € 60,00 voor € 30,00

Aartsengel Chamuël haar Symbool van Vrede is de ‘witte duif’, welke zij als boodschapper van de liefde inzet om naar mensen toe te sturen, om vrede te brengen in de betreffende situatie van diegene die onvrede hebben met zichzelf, zoals door gevoelens van minderwaardigheid en daardoor in conflict zijn met anderen of een bepaald onderwerp.

Deze les bestaat uit een leerzame E-map, geleverd in een pdf-bestand, waarin de volgende thema`s aan bod komen:

* Informatie over hoe en waarbij je de witte duif van Aartsengel Chamuël kunt toepassen in het leven.
* Mensen kunnen de witte duif van Aartsengel Chamuël aanroepen, als ze onvrede met iets of iemand ervaren, geschillen met elkaar hebben of grote moeite ondervinden om een ruzie bij te leggen.
* Laat Aartsengel Chamuël je helpen om met haar vredesduif de vrede te bewaren, als bepaalde personen op je tenen zijn gaan staan en het bloed onder je nagels vandaan halen.
* Het witte licht van de duif zorgt voor een directe herkenning van het diepste deel van wie jij bent en helpt om alles te reinigen en los te laten wat jij niet bent, bijvoorbeeld als je andermans energieën hebt overgenomen, waardoor je negatief wordt beïnvloed.
* Tevens zal het witte licht van de duif je bescherming bieden tegen energetische aanvallen van buitenaf, zodat het je makkelijker wordt gemaakt om met liefde boven een situatie te gaan staan en je jezelf niet in verleiding laat brengen om negatief op een voorval te reageren.
* De witte duif van Aartsengel Chamuël kan ons in noodsituaties weer tot onszelf laten komen, zodat je innerlijke vrede ervaart met jezelf en je omgeving. Je kunt het voor jezelf gebruiken wanneer je maar wilt, maar ook bij iemand anders die overstuur is geraakt en de gebeurtenissen om zich heen benadert vanuit het bange ego, in plaats van het hogere liefdevolle zelf, waardoor diegene later spijt zou kunnen krijgen van zijn of haar liefdeloze gedrag.
* Je ontvangt uitleg over hoe je Aartsengel Chamuël haar Symbool van Vrede kunt gewaarworden.
* De symboliek over de witte duif, wat tevens nieuwe inzichten geeft over de betekenis van deze kaart wanneer je deze voor jezelf of iemand anders hebt getrokken.
* Je leert diverse healingtechnieken die je kunt gebruiken voor jezelf of anderen.
* Er wordt een healing omschreven met de witte duif van Aartsengel Chamuël om vrede te brengen.

In deze les ontvang je tevens een inwijding in de energie van de ‘witte duif’, als Symbool van Vrede, waarmee Aartsengel Chamuël werkt op het gebied van heelwording. De inwijding stelt jou in staat om vanaf dat moment op de juiste wijze met dit energetisch genezingssysteem te werken, omdat je zelf de betreffende energiefrequentie hebt ervaren, waardoor het wordt geactiveerd.

Na de inwijding ontvang je een digitaal certificaat, dat je bent ingewijd en vanaf heden op een professionele manier met Aartsengel Chamuël haar Symbool van Vrede, de ‘witte duif’, kunt samenwerken. Daarnaast krijg je een document met informatie over een inwijding op afstand, zodat je jezelf thuis op de juiste manier kunt voorbereiden om deze te ontvangen.

1. De ‘witte duif’ Symbool van Vrede Aartsengel Chamuël – Maaike Kerstens
* Inwijding + Groepshealings: Woensdag 28 februari 2024 – 19:00 uur
– 1e les Live Creatieve Therapie: Donderdag 29 februari 2024 – 19:30 uur

Stel als je niet kunt en toch graag wilt meedoen, de inwijding/healing kan worden opgehaald op een voor jou passend moment en er wordt een Video opname gemaakt van de Live online les die je dan kunt volgen wanneer het jou past.

Meld jezelf hier aan voor deze les welke onderdeel uitmaakt van de ‘Opleiding tot Engelentherapeut’.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie