Nieuws

Lieve Allemaal,

In het najaar van 2022 zal de volgende groep weer van start gaan om live de online lessen van de ‘Opleiding tot Akasha kroniek Therapeut’ te volgen. 

Inmiddels heeft de eerste persoon zich aangemeld voor de nieuwe groep, al vanaf gemiddeld 5 personen zal de startdatum worden geprikt 🙏

Je kunt jezelf opgeven voor de opleiding tot Akasha kroniek Therapeut door de lessen te bestellen, dan kom jij op de deelnemerslijst te staan en zodra er genoeg aanmeldingen zijn om te starten ontvang je een bericht om gezamenlijk met de groep de startdatum vast te stellen. Vanaf 5 inschrijvingen gaan we een startdatum prikken. We zullen vervolgens gemiddeld 1 keer per week een online les gaan doen.Opleiding tot Akasha kroniek Therapeut – Online lessen – Maaike Kerstens

Er wordt een WhatsApp groep aangemaakt, speciaal bedoeld om samen te oefenen met medestudenten en ervaringen te delen, deze groep blijft ook na de opleiding nog intact, zodat jullie altijd samen nog kunnen overleggen over bepaalde kwesties.

Zodra de startdatum is gepland, kun je jezelf in de tussentijd nog aanmelden en zodra de les is gestart instromen op een later moment, je ontvangt dan de opname van de voorgaande les(sen) die je thuis op je gemak kunt kijken.

Sinds de corona-periode zijn de lessen van de ‘Opleiding tot Akasha kroniek Therapeut’ ook online als Webinar te volgen via het programma ‘Zoom’, hierbij kunnen we elkaar evengoed allemaal via de camera zien en via de audio van de laptop spreken.

Het begrip ‘Akasha kronieken’ komt uit het Oosterse en refereert aan een collectief geheugen, een opslagplaats, waar alle gedachten, emoties en gebeurtenissen van alle tijden op Aarde tot op heden en in de toekomst zijn opgeslagen. Door middel van het ontvangen van een inwijding in de energie van de Akasha kroniek is deze bibliotheek voor iedereen toegankelijk. Het is een waardevolle bron omdat je kan kijken wat voor jou de eigenlijke bedoeling is van dit leven, waarom bepaalde dingen gebeuren of juist niet en wat eraan te doen is, hetgeen bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens deze opleiding ontvang je alle handvatten die nodig zijn om in dit bijzondere levensboek te lezen. Je kunt ermee werken in je privésituatie of toepassen om andere mensen te begeleiden en te helen.

Hieronder de thema`s die aan bod zullen komen weergegeven:

1e les:* Kennismaking.* Je ontvangt informatie over de Akasha kroniek.* Je leert hoe je jezelf kunt reinigen, aarden en beschermen.* Contact maken met je intuïtie.* Aura oefening om sneller informatie door te krijgen.

2e les: * Zintuig oefening om te ervaren bij welk kanaal jouw informatie binnenkomt.* Iedereen heeft heldere kanalen waarmee boodschappen worden opgepikt waarover je tijdens deze les kennis opdoet en kan uittesten welk kanaal bij jou het beste is ontwikkeld om informatie van gene zijde door te krijgen via helderzien, helderhoren, heldervoelen en/of helderweten, waarbij je uitleg over de werking van de verschillende kanalen ontvangt.

3e les: * Toegang verkrijgen tot de Akasha kroniek.* Je wordt ingewijd in de energie van de Akasha kroniek, zodat je ermee kunt werken om te lezen in het levensboek, wat je tevens in staat stelt om behandelingen vanuit een hogere orde te geven.* Na het ontvangen van de inwijding in de energie van de Akasha kroniek gaan we samen onze ervaringen bespreken.

4e les:Akasha kroniek Kleurentherapie Consult: Je leert werken met kleurentherapie, door met pastelkrijt (of kleurtjes/stiften) tekeningen te maken, wat een rustgevende en helende werking heeft en waarmee je emotionele blokkades kunt ontdekken, zoals in de chakra`s of aura.

5e les:* Het doel van het lezen in de Akasha kroniek.* Informatie over waarom het nuttig is om in de Akasha kroniek te lezen.* Welke vragen je kunt stellen en hoe je een vraag het beste kunt formuleren.* Gebed om toegang te verkrijgen tot de Akasha kroniek.* Je leert lezen in jouw levensboek.

6e les:* Er wordt informatie gegeven over de aartsengel van de Akasha kroniek.* Je gaat leren lezen in het levensboek van een ander, zodat je een consult kunt geven met de informatie die je uit de Akasha kroniek hebt verkregen.

7e les:* Je ontvangt een inwijding in de energie van de ‘merkaba’, het Symbool van Bewustzijnsverruiming, van Aartsengel Metatron welke wordt gebruikt om naar andere dimensies, zoals de Akasha kroniek, te reizen.* Na het ontvangen van de inwijding in de energie van de merkaba gaan we samen onze ervaringen bespreken.

8e les:* We gaan een groepsmeditatie doen om met zijn allen tegelijkertijd in de Akasha kroniek te lezen wat als bijzonder kan worden ervaren vanwege de nieuwe inzichten die je erdoor mag ontvangen.

9e les: * Je gaat healings leren geven vanuit de Akasha kroniek (regressietherapie + traumaverwerking): Deel 1.

10e les:* Je gaat healings leren geven vanuit de Akasha kroniek (regressietherapie + traumaverwerking): Deel 2.

Je ontvangt per les een mooi opgemaakt pdf-bestand als lesmateriaal, 2 digitale certificaten van behaalde onderdelen en een digitaal eindcertificaat dat je bent opgeleid tot Akasha kroniek Therapeut.

Nadat je jezelf ingeschreven hebt, ontvang je alvast de theorie van de lessen op voorhand, die je dan thuis op je gemak kunt doornemen voordat de online lessen starten. 

Tijdens de online lessen ontvang je aanvullende informatie die doorkomt per onderdeel. Daarom is het goed om tijdens de online lessen ook papier en kleurtjes/stiften bij de hand te hebben, zodat je aantekeningen kunt maken en ooit een tekening bijvoorbeeld van een ervaring met een inwijding.

De online lessen duren minimaal 1 uur tot maximaal 2,5 uur per keer en bedragen € 60,00 per les inclusief btw.

Stel als de lessen al zijn gestart en je wilt evengoed nog deelnemen, iedere les wordt opgenomen, zo kun je de gemiste lessen toch nog volgen en live meedoen met de volgende lessen. Als het ooit niet lukt er live bij te zijn tijdens de les is geen probleem, iedere deelnemer ontvangt de opname van alle lessen waardoor je deze voor altijd hebt en terug kunt kijken en luisteren.

Bij interesse kun je jezelf aanmelden voor de 10 lessen, zet jouw voor- en achternaam bij jouw bestelling zoals je deze graag op de certificaten ziet staan. Geef ook een geldig mobiele telefoonnummer op, je wordt toegevoegd aan een gezamenlijke WhatsApp groep, waar je de melding ontvangt om de startdatum af te spreken.

Opleiding tot Akasha kroniek Therapeut – Online lessen – Maaike Kerstens

Een fijne zomerperiode toegewenst! 🌞
Maaike

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie