ModetrendsNieuws

Eerder dit jaar had ik (Maaike Kerstens) al doorgekregen dat ‘Duiven’ als teken van vrede en de boodschappers van God dit voorjaar en deze zomer een modetrend vormen in deze tijd dat er op collectief niveau een transformatie van de Aarde gaande is.

Laatst had ik mijn nagels laten doen en op een nagel een witte duif en op een andere nagel een duiven-medaillon gezet, omdat de duif als symbool in deze tijd bij mij binnenkwam.

Vandaag werd deze boodschap wederom bevestigd. Ik kwam van mijn zolderkamertje, waar ik altijd graag schrijf aan nieuwe lessen voor opleidingen, naar beneden en tot mijn verbazing zat er een prachtige duif op de reling, ik moest voor een tweede keer kijken of ik dat wel goed zag. Het gaf me meteen een wonderbaarlijk gevoel, want ik had net een leuk gesprek gehad over een nieuwe ‘Chakra Horizon Nieuwe Tijds Transformatie Healing’ die je helpt transformeren in energie van het oude tijdperk naar de nieuwe tijd die nu op Aarde aan het komen is en goed nieuws ontvangen over een nieuw product wat helpt en beschermt tegen straling.

Ook had ik eerder deze week doorgekregen dat Aartsengel Chamuël een van de aartsengelen is die een goede ondersteuning biedt in deze tijd i.v.m. het corona-virus, bijvoorbeeld door middel van een inwijding/healing om vastzittende blokkades los te maken, zoals aangaande je hart en longen en je energiefrequentie te verhogen. Dit kan door middel van Aartsengel Chamuël haar Symbool van Vrede, de ‘witte duif’, welke zij als boodschapper van de liefde inzet om naar mensen toe te sturen, om bijvoorbeeld vrede te brengen in een betreffende situatie.

Wat een mens dient te bereiken voordat het leven zich van haar mooiste kant kan laten zien is ‘vrede’, zowel met bepaalde omstandigheden, anderen en zichzelf. Door te accepteren en niet langer te vechten, te stoppen met tegenstribbelen en terugslaan wordt bereikt dat er spanning wegvloeit in het leven en het lichaam. Streven naar vrede is een doel in het leven, evenals heelwording en gezondheid.

Wauw, ongelooflijk, wat er nu weer gebeurt, terwijl ik deze tekst aan het schrijven ben komt een soortgelijke duif als die rond 12:00 uur op de reling in ons trappenhuis zat, hier bij het raampje voor mijn bureautje door het glas heen kijken terwijl die een duivengeluid maakt. Ik ervaar vandaag 20-04-2020 als een wonderlijke dag, waarbij ik veel doorkijkjes naar de nieuwe Wereld als Aards Paradijs heb mogen ontvangen.

Symboliek ‘duif’

Op de voorgrond van deze kaart zie je een stralend witte duif, die een olijftakje tussen zijn snavel vasthoudt, als symbool om vrede te brengen in een situatie. Een ontmoeting met een duif wordt als een teken van ‘boven’ beschouwd.

In allegorische tekeningen en schilderijen uit de middeleeuwen staat de witte duif ook vaak horizontaal vliegend afgebeeld, met een olijftakje voor vrede, eenheid en verzoening. Vandaag de dag wordt dit symbool nog steeds gebruikt om de wens naar vrede uit te drukken. De witte duif is daarenboven ook een representatie van eenvoud, reinheid, liefde, trouw, vernieuwing en de Heilige Geest.

Als er in heilige teksten sprake is van een vogel, is dat vaak een verwijzing naar de menselijke ziel. De witte duif die opstijgt kan worden gezien als de gereinigde ziel die zich verheft in de hogere geestelijke gebieden.

In vele culturen, van de oude Grieken tot de Indianen, zijn duiven omgeven met een aureool, zij waren zich er toentertijd al van bewust dat de witte duif, als Symbool van Vrede, een energetische werking op ons bewustzijn heeft. De duif geldt als zinnebeeld van de levensgeest, de adem en de ziel, en staat daarnaast in oude culturen ook voor vrouwelijkheid en moederlijkheid.

In diverse religies wordt de duif als een belangrijk symbool beschouwd. Als voorbeeld het verhaal over de zondvloed waarbij de duif na de eerste vruchteloze poging bij de tweede keer terugkwam met een olijftak als teken dat er weer een stukje Aarde begroeid was. Toen het beestje na de derde keer uitvliegen wegbleef wist Noach dat de Aarde weer bewoonbaar was geworden.

Een neerdalende duif is het symbool van de Heilige Geest, de kracht die de mens kan voeren tot heelwording. Die visie is ontleend aan Johannes 1: 32: En Johannes getuigde en zei: “Ik heb aanschouwd, dat de Geest neerdaalde als een duif uit de Hemel, en Hij bleef op hem.”

Wanneer je door toedoen van je eigen zuivere intenties, doordat je wilt dat wat je onderneemt goed is voor alle betrokkenen bij je plannen, kunt beschikken over de Heilige Geest dan ben je verbonden met de databank van God waarvandaan bepaalde inspiratie tot je komt, in de vorm van zogeheten ‘vurige tongen’, zodat je troostende en Hemelse gevoelens kunt overbrengen bij mensen door je Goddelijke gave om mooi te kunnen zingen, composeren, schrijven, heerlijk eten te maken, appeltaart te bakken, drankjes te mixen of als humor en vele andere vormen van een Hemels talent om anderen kostelijk mee te vermaken en in vervoering te brengen.

In de Islamitische traditie wordt Mohammed ook wel beschreven als een profeet met een duif op zijn schouders. In de Islam bestaat een legende die vertelt hoe een duif ooit Mohammed op zijn vlucht wist te beschermen omdat de duif op korte afstand van hem bleef zitten, terwijl Mohammed zich schuilhield, waardoor ze dachten dat er in die grot als schuilplaats geen mens aanwezig kon zijn. In middeleeuwse voorstellingen worden mensen wel eens afgebeeld met een duif op de schouders om aan te geven dat ze vervuld zijn van Goddelijke inspiratie.

De witte duif is in beweging en onderweg en staat daarom ook voor het brengen van boodschappen naar de mens, zoals alle vogels op een snelle manier berichten kunnen overbrengen.

Wit is de combinatie van alle kleuren en staat voor zuiverheid en onschuld. De kleur wit maakt rustig en vredig en helpt naar zuiverheid in al je bedoelingen te streven.

De achtergrond van de kaart symboliseert Aartsengel Chamuël haar energie, een vredige sfeer, waar alles sereen en in balans is.

Wil je graag de inwijding in de energie van de ‘witte duif’, Symbool van Vrede, van Aartsengel Chamuël ontvangen die zal worden gecombineerd met een speciaal op jouw afgestemde healing? Klik hier voor jouw aanvraag.

Boodschap van Aartsengel Chamuël:

* De witte duif is als boodschapper van de liefde naar jou toegestuurd, als teken, om vrede te brengen in de situatie waar je een vraag over hebt.

* Vrede begint bij het loslaten van negatieve gedachtes die je over jezelf of anderen hebt.

* Hoe meer je oplost aan innerlijke conflicten, hoe vrolijker je Wereld wordt in relatie tot hetgeen waarmee je in gedachte vrede hebt gesloten.

* Dit symbool kan ook betekenen dat je nieuws ontvangt, kijk naar de omliggende kaarten om erachter te komen over welk thema het gaat.

Als je ook graag met de kaarten van de ‘Symbolen van de Aartsengelen‘ wilt leren werken is dit pakket een aanrader.

Aanbieding!
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

01. De ‘witte duif’ Symbool van Vrede Aartsengel Chamuël

Oorspronkelijke prijs was: € 60.00.Huidige prijs is: € 30.00.

Aartsengel Chamuël haar Symbool van Vrede is de ‘witte duif’, welke zij als boodschapper van de liefde inzet om naar mensen toe te sturen, om vrede te brengen in de betreffende situatie van diegene die onvrede hebben met zichzelf, zoals door gevoelens van minderwaardigheid en daardoor in conflict zijn met anderen of een bepaald onderwerp.

Meer mode