Woninginrichting

Dit prachtige ‘Edelsteen kistje’ met Agaatschijf heeft Maaike als inspiratie doorgekregen om te maken, ze heeft het kistje opgeladen met positieve energie en de Agaat geprogrammeerd, zodat er continue ‘licht en liefde’ vanaf zal stromen voor een aardende, beschermende en helende werking.

Een leuk en speciaal cadeautje als traktatie aan jezelf of een geliefd persoon die van edelstenen houdt en/of wel wat extra positieve energie kan gebruiken. In de ruimte waar het Edelsteen kistje wordt neergezet zal een harmonieuze sfeer ontstaan waar je jezelf fijn kunt ontspannen en opladen.

Ook mooi ter decoratie van je badkamer, je kunt dan bijvoorbeeld ook watten- schijfjes of staafjes erin bewaren of je sieraden er veilig in opbergen als je gaat douchen.

Edelsteen kistje

 14.95 incl. btw

Dit prachtige ‘Edelsteen kistje’ met Agaatschijf heeft Maaike als inspiratie doorgekregen om te maken, ze heeft het kistje opgeladen met positieve energie en de Agaat geprogrammeerd, zodat er continue ‘licht en liefde’ vanaf zal stromen voor een aardende, beschermende en helende werking.

Artist: Maaike Kerstens

Agaat geel

 7.50 incl. btw

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. Hij komt voor in de kleuren rood, groen, blauw, geel, transparant en zwart. De Agaat zal helpen bij de geestelijke ontwikkeling en bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding

Agaatschijf

 8.50 incl. btw

Agaat beschermt de aura, heeft de kracht om yin en yang te harmoniseren en elimineert en transformeert negatieve energieën. Het reinigende effect is krachtig op fysiek en emotioneel niveau. Op het hart gelegd geneest het de emotionele aandoening die het accepteren van liefde verhindert.

Agaat

 4.95 incl. btw

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. Hij komt voor in de kleuren rood, groen, blauw, geel, transparant en zwart. De Agaat zal helpen bij de geestelijke ontwikkeling en bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding.

Agaat blauwe Vlinder hanger

 12.50 incl. btw

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. Hij komt voor in de kleuren rood, groen, blauw, geel, transparant en zwart. De Agaat zal helpen bij de geestelijke ontwikkeling en bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding.

Meer mode

Werking Agaat

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. Hij komt voor in de kleuren rood, groen, blauw, geel, transparant en zwart. De Agaat zal helpen bij de geestelijke ontwikkeling en bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Agaat beschermt de aura, heeft de kracht om yin en yang te harmoniseren en elimineert en transformeert negatieve energieën.

Het reinigende effect is krachtig op fysiek en emotioneel niveau. Op het hart gelegd geneest het de emotionele aandoening die het accepteren van liefde verhindert. Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Het geneest innerlijke woede door liefde te koesteren en de moed te geven om opnieuw te beginnen. Tevens schept het een gevoel van veiligheid en zekerheid bij het opheffen van innerlijke spanning. Agaat maakt de acceptatie van uzelf mogelijk, wat uw zelfvertrouwen vergroot. De liefde van Agaat voor oprechtheid moedigt het spreken van de waarheid aan.

Het is een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Op de buik gelegd stimuleert Agaat de spijsvertering. Het heeft een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling. Het heelt de ogen, de maag en de baarmoeder, het reinigt het lymfestelsel en de alvleesklier, het verstevigt de bloedvaten en helpt bij huidaandoeningen.

Voor sombere mensen is het belangrijk om te weten dat zij geen Agaat moeten kiezen met een open kern, zoals vaak bij Agaatplakken en Agaat geodes het geval is. Zij moeten juist op zoek gaan naar een Agaat met een dichte, lichte kern. Voor rustzoekers is een rustig gelijnde Agaat, die zacht van kleur is, de beste keuze. Die steen zal hen rustig en evenwichtig maken en helpen rustig op hun doel af te gaan. Voor verstarde, kortzichtige mensen, die vastgelopen zijn in hun eigen systeem, is het goed te kiezen voor een veelkleurige en grillige Agaat. Die zal helpen die rechtlijnigheid te doorbreken en weer vernieuwingen teweeg te brengen.

De Mosagaten zijn vooral geschikt tegen oorsuizingen en die waar ook wat oranje in zit zijn uitstekend om de vitaliteit van ouderen te verhogen. Alle Agaten versterken het hart. Een rustige Agaat is voor drukke, overactieve kinderen een veilige helper om hen wat rustiger te maken.

Reinigen, opladen & verzorgen

– Ontlaad de Agaat een keer per maand onder stromend warm water. Laad de steen vervolgens op door deze in de zon te leggen.

Sterrenbeeld

Stier, Schorpioen, Steenbok en Tweelingen.

Chakra

Agaat werkt goed in op het basischakra (1e) en het heiligbeenchakra (2e).

 

Agaat versterkt het contact met Aartsengel Sandalphon, de engel die van alle aartsengelen het dichtst bij de Aarde staat en daardoor het gemakkelijkst is te gewaarworden qua energie.

 

Als je jezelf met Aartsengel Sandalphon verbindt word je op natuurlijke wijze geaard, je voelt meteen een gevoel van geaard zijn:

“Ik (voornaam en achternaam) verbind mij nu met Aartsengel Sandalphon.”

Meer mode