Engelen Consult

Maaike Kerstens is werkzaam in Nederland en België om ‘Engelen Consulten’ te geven, zij is energetisch genezeres en auteur van boeken en kaartspellen over engelen en aartsengelen. Zij werkt intensief samen met deze positieve energieën, die zij kan waarnemen, aanvoelen en vertalen naar de materiële Wereld waardoor ze een spreekbuis vormt om mensen te helpen bij het oplossen van hun problemen in het dagelijkse leven en als doorgeefluik fungeert bij het laten verdwijnen van geestelijke en lichamelijke aandoeningen.

Maaike zorgt er met haar readings en healings voor dat er beweging gebracht wordt in blokkades binnen het bewustzijn, waarbij onderdrukte emoties bovenkomen en de levenslessen die hiermee in verbinding staan worden geactiveerd: “Door je houding positief te veranderen ten opzichte van hetgeen jou dwarszit zal het leven zich van haar zonnige kant laten zien”.

Haar ervaringen met cliënten en het veelvuldige contact met engelen hebben Maaike tot diepere inzichten gebracht op het gebied van genezing en de Hemelse kracht als beste medicijn die in elk mens aanwezig is om zichzelf te helen en ontdoen van negatieve aspecten binnen het bestaan.

Tijdens een ‘Engelen Consult’ legt Maaike contact met jouw (bescherm)engelen, gidsen en de aartsengelen die op dit moment bij je zijn, waarbij zij ook met haar eigen ontworpen engelenkaarten werkt. Gedurende de consultatie krijgt ze boodschappen vanuit de Lichtwereld door die altijd liefdevol en opbouwend van aard zijn en advies geven inzake persoonlijke kwesties. Wanneer gewenst zal ze jou in samenwerking met de engelen een healing geven om datgene wat je blokkeert los te maken waardoor de levensenergie weer gaat stromen wat ervoor zorgt dat je je beter voelt en fysieke hindernissen helpt verdwijnen.

Engelengetallen Reading

 60.00 incl. btw

Een engel heeft als Goddelijke taak het begeleiden en beschermen van jou en je dierbaren. De engelen willen alleen het allerbeste voor ons en geven op velerlei manieren tekenen door om je te ondersteunen tijdens het bewandelen van je levenspad. Deze worden kenbaar gemaakt als ingevingen, gevoelens en indrukken in woord en beeld.

Alles wat in jouw bestaan negatief op jou overkomt is een te leren levensles, alles wat goed gaat in je leven is een uitkomend verlangen omdat je de les aangaande het thema al hebt geleerd. Alles wat je als onhemels ervaart, zoals bepaalde problemen, lichamelijke klachten of geestelijk jezelf niet goed voelen is een alarmsignaal dat er verandering gebracht dient te worden in je leven waarbij de boodschappen van de aartsengelen je zullen helpen om het negatieve om te gaan buigen naar positiviteit. Iedere aartsengel heeft een specifieke taak waarvoor hij of zij staat, je zult erachter komen welke aartsengelen op het moment dichtbij je zijn om je te helpen je levenslessen te leren waardoor je leven weer leuker en lichter zal worden.

Tevens ontvang je de naam van jouw beschermengel en de aartsengel die al vanaf de geboorte bij je aanwezig zijn, inclusief een zogeheten ‘helende aanroeping’ die je thuis kunt gebruiken om de engelen bewust uit te nodigen in je bestaan, zodat je ondersteuning ontvangt bij datgene wat je op dat moment negatief bezighoudt.

Maaike haar praktijkruimte is gevestigd in Nederland, aan de Onze Lieve Vrouwestraat 30 in Ospel, voor het maken van een afspraak kun je een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen.

Neem een kijkje in de agenda om te zien op welke dagen Maaike Engelen Consulten geeft op andere locaties.