Engelen Healing

Een ‘Engelen Healing’ brengt beweging in vastzittende blokkades, waardoor de levensenergie van je lichaam weer goed en vrijelijk kan gaan doorstromen en psychische en/of lichamelijke klachten worden aangepakt. Door beweging in bestaande blokkades te brengen kan er veel bij je worden losgemaakt, wat nodig is om te voelen wie je werkelijk bent en wat jouw levensdoel op Aarde inhoudt. De levenslessen die je als mens dient te leren staan in verbinding met de (energetische) blokkades, die uiteindelijk ook naar het fysieke gedeelte doordringen en lichamelijke klachten kunnen veroorzaken als je ze niet meer herkent. Doordat deze blokkades in beweging komen doet dat de energie die als het ware vastzat, stilstond of verdicht is weer in beweging zetten, waardoor de levensles die ermee in verbinding staat ook wordt geactiveerd, zodat je verder groeit en steeds gelukkiger zult worden. Soms kun je na een healing ervaren alsof alles dan tegelijk op je pad komt, dit komt omdat al deze thema`s eerder onderdrukt waren en blokkades hadden gevormd en nu opgelost mogen worden met de reden om weer zo snel als mogelijk ‘heel’ te worden. Door een healing kunnen ook onderdrukte emoties of pijnen weer aan het licht komen, waar je eerder mee hebt leren leven als beschermingsmechanisme, waardoor de blokkade eigenlijk nooit weg is geweest maar onder het tapijt gemoffeld was en je tegenhield in je ontwikkeling.

Een Engelen Healing kan ook op afstand ontvangen worden en maakt het mogelijk dat je geheeld kunt worden in je eigen vertrouwde omgeving. Er zijn dan geen externe invloeden aanwezig die voor eventuele afleiding zorgen, zodat de aandacht volledig gericht is op jezelf en de te ontvangen energie van de betreffende engelen waarmee wordt samengewerkt, waardoor je jezelf goed kunt ontspannen en het benodigde loslatingsproces wordt bevorderd.

Een ander voordeel is dat je zelf het tijdstip kunt bepalen wanneer je de Engelen Healing wenst te ontvangen en je bent niet langer afhankelijk van vervoer en bijkomende kosten.

Als Maaike een healing geeft gebeurt dit in samenwerking met verschillende engelen als positieve energieën waarbij zij als een doorgeefluik fungeert om vastzittende blokkades los te maken en helende energie door te sturen. Engelen en aartsengelen bevinden zich niet in de dualistische Wereld van verleden en toekomst maar in de zogeheten transcendente Wereld van het ‘nu’ en bestaan daarom buiten ons begrip van ‘ruimte en tijd’ waardoor ze voor eenieder op elk moment kunnen klaarstaan.

Healings op afstand zijn net zo effectief als een persoonlijke behandeling op locatie, omdat er tijdens een healing altijd gewerkt wordt aan het zogenaamde fijnstoffelijke lichaam bestaande uit een aura en chakra’s. Geestelijk zijn we niet gebonden aan afstand en tijd, zoals het fysieke lichaam wel lokaal aanwezig moet zijn om te kunnen behandelen. Wanneer de blokkades in de geest vrij worden gemaakt van negatieve energie heeft dat vervolgens een positieve uitwerking op het grofstoffelijke niveau van het lichaam. Ook als je ver weg woont kan Maaike jou behandelen en zul je op datzelfde moment de kracht van de healing ervaren, bijvoorbeeld door het gewaarworden van lichamelijke sensaties, zoals het voelen van warmte en tintels of het zien van kleuren licht.

Tijdens een healing kan er gewerkt worden aan alle thema`s die negatief op jou overkomen, zoals bepaalde problemen, lichamelijke klachten of geestelijk jezelf niet goed voelen wat een alarmsignaal is dat er verandering gebracht dient te worden in je leven waarbij de healing je zal  helpen om datgene wat je blokkeert los te maken. Hierdoor zal de levensenergie weer gaan stromen wat ervoor zorgt dat je je uiteindelijk weer beter zult voelen en fysieke hindernissen helpt verdwijnen.

Een Engelen Healing op afstand kan ook aangevraagd worden voor je kind. De mensen uit je directe omgeving waarmee het niet goed gaat kunnen worden behandeld, zelfs als diegene niet gelooft in de heilzame werking ervan. Zo kan Maaike mensen op afstand kalmeren die onrustig zijn vanwege een examen, operatie of naderend sterven. Ook een dier kan kracht en positieve energie gegeven worden, stuur hiervoor jouw gegevens en de naam alsmede de soort van je huisdier op om contact ermee te maken.

Om de werking van de healing zo maximaal mogelijk te laten zijn kun je bij de aanvraag alles aan Maaike doorgeven wat momenteel in jouw leven onhemels op jou overkomt, zoals ook bepaalde thema`s waaraan je wilt werken en graag verbeterd ziet worden. Met de engelen kan aan ieder gebied gewerkt worden, om negativiteit om te buigen naar positiviteit, waarop de healing zal worden afgestemd in combinatie met wat zij doorkrijgt wat belangrijk voor jou is op dit moment.

Vermeld tevens de dag en het tijdstip van wanneer je de (afstands)healing wenst te ontvangen met de bijbehorende gegevens zoals je voornaam en achternaam, je woonplaats en geboortedatum, zodat de engelen en de aartsengelen precies weet om wie het gaat.

Het volstaat om jouw klachten en problemen door te geven voor deze healing.

Engelen Healing

 30.00 60.00 incl. btw

Tijdens een healing kan er gewerkt worden aan alle thema`s die negatief op jou overkomen, zoals bepaalde problemen, lichamelijke klachten of geestelijk jezelf niet goed voelen wat een alarmsignaal is dat er verandering gebracht dient te worden in je leven waarbij de healing je zal helpen om datgene wat je blokkeert los te maken.

Hieronder staan nog andere Specifieke Healings weergegeven:

Pasen Special 2024 – Engelen Boodschappen & Groepshealings+Inwijding

 88.00 incl. btw

De engelen hebben doorgegeven dat ‘Pasen’ een ideaal moment als ‘Poortdag van een nieuw begin’ is om oude deuren in jouw bewustzijn te sluiten, waarna het makkelijker zal zijn om het ‘oude’ wat niet meer bij je past en je niet langer dient los te laten en er nieuwe poorten als deuren in je bewustzijn open zullen gaan met nieuwe mogelijkheden en kansen die voor jou zijn voorbestemd.

‘Transformatie Healing’ met Aartsengel Zadkiël

 30.00 60.00 incl. btw

Deze healing met de ‘violette vlam’ heeft een zogeheten ‘regeneratieve werking’ wat betekent dat het vastzittende blokkades, waaruit ziektes ontstaan, in beweging zet, waardoor de natuurlijke energiedoorstroming van het lichaam weer wordt hersteld.

“Aarden” met Aartsengel Sandalphon

 30.00 60.00 incl. btw

Aartsengel Sandalphon staat van alle aartsengelen het dichtste bij de Aarde, één van zijn belangrijkste taken is dan ook het helpen aarden van mensen, waarvan de energie niet meer gelijkmatig is verdeeld over het lichaam.

“Silent Power” met Aartsengel Rafaël

 30.00 60.00 incl. btw

Deze healing in `Silent Power` is geschikt voor mensen die uit balans zijn geraakt door bijvoorbeeld haast of stress en zich hierdoor vanbinnen onrustig voelen. Naast Aartsengel Rafaël werken ook onze beschermengelen, gidsen en ieder lichtwezen samen die de healing op een waardevolle manier kunnen ondersteunen.

Aartsengelen Healing voor mens en dier

 30.00 60.00 incl. btw

Voorafgaand aan de Aartsengelen Healing leg ik contact met onze (bescherm)engelen en gidsen. Deze tonen aan mij welke lichamelijke of emotionele blokkades op het moment bij jou aanwezig zijn. Ook ontvang ik informatie over welke aartsengel(en) het dichtste bij je staan en de healing zullen gaan begeleiden en ondersteunen.

Blokkades van Liefde verwijderen met Aartsengel Zadkiël

 30.00 60.00 incl. btw

Voorafgaand aan deze healing leg ik contact met Aartsengel Zadkiël en onze (bescherm)engelen en gidsen. Deze tonen aan mij waar zich in jouw energieveld (de aura en de chakra`s) blokkades van liefde bevinden, die de oorzaak zijn van lichamelijke of emotionele blokkades.

Chakra`s reinigen

 30.00 60.00 incl. btw

In de energiecentra van het subtiele lichaam, de zogeheten chakra`s, kunnen na verloop van tijd door diverse omstandigheden energieblokkades ontstaan waardoor ze minder goed gaan functioneren. Je kunt de chakra`s voorstellen als wielen die naar buiten en binnen draaien met de klok mee en tegen de klok in.

Engelen Healing

 30.00 60.00 incl. btw

Tijdens een healing kan er gewerkt worden aan alle thema`s die negatief op jou overkomen, zoals bepaalde problemen, lichamelijke klachten of geestelijk jezelf niet goed voelen wat een alarmsignaal is dat er verandering gebracht dient te worden in je leven waarbij de healing je zal helpen om datgene wat je blokkeert los te maken.

Healing in Full Spectrum

 30.00 60.00 incl. btw

Full Spectrum Healing werkt uiterst effectief en wordt gebruikt om problemen die in het verleden zijn ontstaan, te neutraliseren. Over het algemeen kunnen bestaande blokkades of negatieve emotionele patronen opgelost worden maar het welslagen hiervan is afhankelijk van het vermogen en de wilskracht om onderwerpen of personen los te kunnen laten.

Healing met de golven van Aartsengel Metatron

 30.00 60.00 incl. btw

Aartsengel Metatron is de begeleider van de alomvattende vooruitgang als geestelijke evolutie en staat van alle aartsengelen het dichtste bij de Goddelijke bron. De golven van Aartsengel Metatron helpen onder andere om je trillingsgetal te verhogen, je bewustzijn te vergroten, om je energiereserves op te laden, innerlijke rust te vinden en energetisch in balans te komen.

Negatieve banden verbreken met Aartsengel Michaël

 30.00 60.00 incl. btw

Aartsengel Michaël draagt een ‘zwaard’ bij zich, als instrument om negatieve bindingen, die je in het leven of in relaties vasthouden, door te snijden. Vaak ervaar je stressgeoriënteerde klachten, zoals jezelf uitgeput voelen, als je op een negatieve manier energetisch bent verbonden met bepaalde personen.