Geen categorieNieuws

De engelen hebben doorgegeven dat we met zijn allen nog steeds verder aan het transformeren zijn naar de nieuwe tijd betreffende de Aquarius-energie als ‘Hemel op Aarde’. Dit najaar was het effect daarvan goed te merken doordat er vele zogeheten ‘Poortdagen’ waren, waarbij er verdere veranderingen zijn geweest die ervoor zorgen dat hetgeen wat je niet langer dient kan worden losgelaten, wat tevens gepaard kan gaan met ontgiftingsklachten, zoals griep, verkoudheid, koorts, hoofdpijn, spierpijn, vermoeidheid, huiduitslag et cetera.

Om dit proces van transformatie te versnellen en te vergemakkelijken wordt er wederom een unieke ‘Engelen Kerst Special’ als workshop georganiseerd via Whatsapp, wat als prettig communicatiemiddel wordt ervaren waarbij we met zijn allen dagelijks in contact kunnen staan om ervaringen te delen.

Adventskalender Engelen Boodschappen & Groepshealings

Maaike zal iedere dag van de ‘Adventskalender’, welke start op 1 december en eindigt op de dag van Kerstavond op 24 december, aan het begin van de dag de boodschappen van de engelen doorsturen in combinatie met de getrokken ‘Aartsengelen Kaarten’ waarbij je dan in de avond een healing zult ontvangen om 19:00 uur (welke tevens nog op een later moment opgehaald kan worden wanneer je om dat tijdstip niet kunt), waarbij tevens een ‘Poortdagen Aartsengelen Beschermkring’ wordt opgezet. Omdat deze periode een magisch moment is waarbij de ‘sluiers’ tussen Hemel en Aarde dunner zijn, zal het je helpen om bewust te worden van wat je in de maand december nog mag doen om jouw jaar goed af te sluiten, door de dagelijkse ondersteuning van de engelen zul je zo fris, geheeld en met nieuwe levensenergie het nieuwe jaar 2023 ingaan.

Nieuwjaars Engelen Boodschappen & Groepshealings

Tevens zal er een nieuwe ‘Poortdagen Aartsengelen Beschermkring’ worden opgezet welke start op Nieuwjaardag, op 1 januari en eindigt op 12 januari. De eerste 12 dagen van januari werken namelijk voort in de toekomst op micro- en macroniveau, wat wil zeggen dat wat jij de eerste 12 dagen van januari meemaakt een spiegel is voor hoe jouw jaar iedere maand verder gaat verlopen, dag 1 staat bijvoorbeeld in verbinding met de maand ‘januari’, dag 2 met de maand ‘februari’, dag 3 met de maand ‘maart’, enzovoort. Je zult dan wederom aan het begin van de dag een boodschap van de engelen ontvangen in combinatie met de ‘Aartsengelen Kaarten’ en ’s avonds om 19:00 uur kunnen deelnemen aan de groepshealings, zodat je blokkades los kunt gaan laten die in de weg staan om een ‘Sprankelend Nieuwjaar’ tegemoet te gaan, waardoor je zult kunnen gaan schitteren in het jaar 2023 en je de nodige ‘Innerlijke Kracht’ zult verkrijgen om jouw leven van wat nog negatief op je overkomt om te vormen naar jouw zielsverlangens en hartenwensen, waarbij je inspiratie zult ontvangen welke volgende stappen je in jouw leven mag gaan zetten om jouw doelen te bereiken.

De maand december staat traditioneel bekend om de engelen, zij zijn dan heel dicht bij ons waardoor het contact gemakkelijker en intensief is.

Deze workshop via Whatsapp is geschikt voor iedereen die in contact met de engelen is geïnteresseerd, ook al is dit je eerste keer of ben je inmiddels vergevorderd in het vertalen van hun subtiele aanwijzingen. Je zult zeker genieten van deze bijzondere ervaringen waarbij je van harte welkom bent.

Vanwege deze speciale tijd met ‘Kerst en Nieuwjaar’, kun je al deelnemen aan de Engelen Kerst Special 2022 voor € 50,00 waarbij je dan in totaal 36 dagen boodschappen van de engelen en ondersteuning op het gebied van healing ontvangt, ook is het mogelijk om je voor één onderdeel op te geven, voor de ‘Adventskalender’ of ‘Nieuwjaars’ Groepshealings & Engelen Boodschappen wat dan € 30,00 per onderdeel bedraagt.

Het is aan te raden om dagelijks ook pen, papier en kleurtjes/stiften en een klein boekje/schriftje bij de hand te hebben, zodat je aantekeningen kunt maken of doorgekregen informatie kunt opschrijven en uitbeelden.

We gaan er samen een bijzondere, gezellige en helende dagen van maken die in het teken van de engelen en het aankomende jaar 2023 zal staan.

Verder kun je wanneer gewenst iedere dinsdagavond om 20:00 uur vrijblijvend Online deelnemen via het programma ‘Zoom’, om vragen te stellen, ervaringen te delen zoals met de ‘Engelen Healings’ en gaan we tevens contact maken met een aartsengel om boodschappen te mogen ontvangen. Aankomend jaar 2023 zal wederom iedere laatste dinsdag van de maand in het teken staan om samen verdere boodschappen te ontvangen voor die nieuwe maand.

Klik hier om in te loggen op Zoom. Meeting ID: 322 616 377 / Passcode: 997475

Poortdagen

Poortdagen zijn energetisch gezien speciale dagen, waarvan er iedere maand meerdere zijn, omdat op die momenten in de tijd de ‘sluier’ tussen Hemel en Aarde dunner is, waarmee de ‘energetische scheiding’ tussen onze Wereld en de rest van het Universum wordt bedoeld. Het zijn kruispunten van tijdgolven die het ontvangen van de Kosmische kennis, als je hiervoor open staat, makkelijker maken. Op deze dagen is de spirituele energie dan ook extra voelbaar en waarneembaar, je kunt hierdoor gemakkelijker met andere Werelden als dimensies in contact komen, waardoor het uitstekende momenten vormen om spiritueel werk te verrichten, zoals het opzetten van een ‘Poortdagen Aartsengelen Beschermkring’ en het ontvangen en doorgeven van healings en/of boodschappen, die meestal overeenkomen met wat er gaande is op collectief niveau en zo ook een wisselwerking geven tussen een individu, zoals een ‘Lichtwerker’ en zijn of haar omgeving en zelfs de planeet, omdat alles met elkaar in verbinding staat als Goddelijk geheel.

Het doel van de Poortdagen is om het bewustzijn van de mens te verhogen, het versnellen van het transformatieproces op Aarde en innerlijke groei te stimuleren. Want hoe meer jouw frequentie, ofwel trilling, van het energetische lichaam verhoogd, des te beter kun je vanuit jouw hart als ziel gaan leven. Het kan zijn dat je op de Poortdagen veel last ondervindt van de doorkomende energie, dit komt doordat jouw lichaam zich betreffende bepaalde thema’s nog op een lager trillingsniveau begeeft dan je ziel, wat dan als het ware wordt losgetrild en aangeraakt om mee aan de slag te gaan als te leren levenslessen en zo kunnen ook oude onverwerkte emoties of onderdrukte lichamelijke klachten weer bovenkomen om verder te helen.

Meer gezondheid