ModeNieuwsTipsWoninginrichting

Er is weer een nieuwe voorraad ‘Angel Love Stones’ die Maaike gemaakt heeft, je ontvangt inclusief een gebruiksaanwijzing hoe je de steen kunt opladen met Engelenenergie ??

De kracht van deze Engelensteen is tot stand gekomen door een 999-daags durend inwijdingsproces.

Ingebruikname: leg je wijsvinger op deze steen en zeg “Angel Servant Stone” waarna een engel als dienaar van God aan de steen wordt gebonden en continue ‘Licht en Liefde’ er doorheen zal laten stromen. Alleen al door het meedragen van de steen, vloeit hoog trillend licht van onvoorwaardelijke liefde, genezing en bescherming in de aura, wat je een stralend uiterlijk zal geven. Leg het op een regio van je lichaam om klachten te verminderen of onder het hoofdkussen voor positieve dromen. In een ruimte gelegd straalt het rustgevende krachten uit die de atmosfeer oplicht. Je hoeft deze steen niet te reinigen, omdat het geen negatieve energie kan opnemen. De engel zal de steen voortdurend voorzien van nieuwe levensenergie.

Je ontvangt tevens een gratis E-map over de Engel Dienaar Steen.

Een mooi zakje inclusief een kaartje met de gebruiksaanwijzing worden bijgeleverd.

Artist: Maaike Kerstens

Angel Love Stone

 9.95 incl. btw

Leg je wijsvinger op deze steen en zeg “Angel Servant Stone” waarna een engel als dienaar van God aan de steen wordt gebonden en continue ‘Licht en Liefde’ er doorheen zal laten stromen.

Artist: Maaike Kerstens

Opleiding tot Engelenmedium – Online lessen

 600.00 1,200.00 incl. btw

Wil jij ook een Engelenexpert worden? Dan is dit je kans om een opleiding op locatie te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen. Laat de engelen je assisteren om het leven aangenaam te maken en je mooiste dromen te laten uitkomen.

Meer gezondheid