NieuwsTips

Per symbool ontvang je een uitgebreid en mooi opgemaakt pdf-bestand als lesmateriaal en mag je een dag en tijdstip doorgeven wanneer je de betreffende inwijding wenst te ontvangen die zal worden gecombineerd met een speciaal op jou afgestemde healing, waarvan je een certificaat ontvangt en ook kunt werken met het betreffende symbool op het gebied van heelwording.

Maaike Kerstens: “De Symbolen van de Aartsengelen kun je gaan toepassen om jezelf en anderen te helen. Nadat ik m’n eerste boek en kaartspel, wat al een soort minicursus over de engelen en de aartsengelen is, ‘De Geschenken van de Aartsengelen‘ had doorgekregen kwamen daarna de symbolen door, hier heb ik toen boekjes en een kaartspel van mogen maken ‘De Symbolen van de Aartsengelen‘, maar ik had niet gedacht dat het ook de bedoeling was dat ik hier lesmateriaal over ging schrijven, maar dat gebeurde, vervolgens 4 jaar iedere ochtend 4 uur aan de 36 symbolen geschreven. Dat was een lang project, waar ik veel van heb mogen leren van de aartsengelen, waar ik heel dankbaar voor ben.” 🙏

Het resultaat van de uitwerking van de Symbolen van de Aartsengelen is super op het gebied van heelwording, ze werken diep en krachtig, alleen hebben we als mens zijnde tijd nodig om alles wat los komt opnieuw te verwerken en daarmee wordt het geheeld. De bewust te ervaren energiestroom tijdens de behandeling duurt gemiddeld zo’n 20 tot 60 minuten, waarna de levensenergie weer gaat stromen en er een ontgiftingsfase van gemiddeld 21 dagen volgt en in deze tijd onderdrukte klachten en emoties los kunnen komen en de levensles die ermee in verbinding staat wordt geactiveerd, zo kom je weer in je kracht en in verbinding met wie je diep vanbinnen echt bent. 

De Symbolen van de Aartsengelen werken heel krachtig, sommige personen doen geregeld een inwijding/healing, bijvoorbeeld 1 per maand, om aan zichzelf te blijven werken om vastzittende blokkades los te maken, je hebt namelijk bepaalde diepe blokkades die in het verre verleden of vorige levens zijn ontstaan en dan verwerk je steeds één laag per behandeling om uiteindelijk bij de kern te komen, je kunt het jezelf voorstellen als een ui die ook uit meerdere lagen bestaat en die je kunt afpellen. Je krijgt namelijk nooit meer dan wat je aan kunt om te verwerken, daar houden de engelen rekening mee, sommige blokkades die niet zo diep zitten kunnen wel al na één behandeling opgelost worden, het is goed om naar je eigen gevoel en lichaam te luisteren die aangeeft wat voor jou het beste werkt.

Iedere inwijding en/of healing zet vastzittende blokkades in beweging, vaak is het goed om het symbool te kiezen waar je aandacht op dat moment naar toe wordt getrokken, bijvoorbeeld de ‘fakkel met het goudrode vuur’, Symbool van Eigenwaarde, van Aartsengel Uriël als je merkt dat je nog een tekort aan eigenwaarde hebt. Naast de behandeling ontvang je lesmateriaal met nuttige informatie over het betreffende thema, waar tevens healingtechnieken in omschreven staan, die je later dan ook bij anderen kunt toepassen als je dat leuk vindt om te helpen helen.

Meer gezondheid

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie