NieuwsTips

Doe mee met de Live les voor meer geluk, nu als actie van € 60,00 voor € 30,00

Het ‘klavertje vier’ is Aartsengel Ariël haar Symbool van Geluk, welke zij als instrument toepast om hindernissen te verwijderen op weg naar je eigen geluk en waarmee zij jou een teken kan geven dat je een gelukkige periode tegemoet gaat.

Deze les bestaat uit een leerzame E-map, geleverd in een pdf-bestand, waarin de volgende thema`s aan bod komen:

* Informatie over hoe en waarbij je het klavertje vier van Aartsengel Ariël kunt toepassen in het leven.
* Het klavertje vier kan toegepast worden bij negatieve gedachtes en emoties, veroorzaakt door het angstige en onzekere ego, ofwel je lagere zelf, door deze om te buigen naar positieve gedachten en emoties en om beter in verbinding te staan met je hogere zelf waardoor je je steeds minder zorgen maakt zodat het geluksgevoel weer kan doorkomen.
* Aartsengel Ariël vraagt je om je rug te rechten, jij bent degene die bepalend is voor de kwaliteit van je leven, waarvoor je het klavertje vier kunt toepassen om beweging te brengen in vastzittende blokkades die jouw geluk in de weg staan.
* Een klavertje vier is van oorsprong groen van kleur, die de verbinding met het hartchakra vertegenwoordigt. Op deze plek kun je heelheid ervaren, het evenwicht in je levensgevoel, vrede in je hart. Het hart vormt het centrum van de liefde en als je je hart volgt en vanuit onvoorwaardelijke liefde handelt jegens anderen en jezelf zal het geluk je toelachen.
* Je ontvangt uitleg over hoe je Aartsengel Ariël haar Symbool van Geluk kunt gewaarworden.
* De symboliek over het klavertje vier, wat tevens nieuwe inzichten geeft over de betekenis van deze kaart wanneer je deze voor jezelf of iemand anders hebt getrokken.
* Je leert diverse healingtechnieken die je kunt gebruiken voor jezelf of anderen.
* Er wordt een healing omschreven met het klavertje vier van Aartsengel Ariël om in contact te komen met je ziel als hogere zelf en geluk te bewerkstelligen.

In deze les ontvang je tevens een inwijding in de energie van het ‘klavertje vier’, als Symbool van Geluk, waarmee Aartsengel Ariël werkt op het gebied van heelwording. De inwijding stelt jou in staat om vanaf dat moment op de juiste wijze met dit energetisch genezingssysteem te werken, omdat je zelf de betreffende energiefrequentie hebt ervaren, waardoor het wordt geactiveerd.

Na de inwijding ontvang je een digitaal certificaat, dat je bent ingewijd en vanaf heden op een professionele manier met Aartsengel Ariël haar Symbool van Geluk, het ‘klavertje vier’, kunt samenwerken. Daarnaast krijg je een document met informatie over een inwijding op afstand, zodat je jezelf thuis op de juiste manier kunt voorbereiden om deze te ontvangen.

02. Het ‘klavertje vier’ Symbool van Geluk Aartsengel Ariël – Maaike Kerstens
* Inwijding + Groepshealings: Woensdag 20 maart 2024 – 19:00 uur
– 2e les Live: Donderdag 21 maart 2024 – 19:30 uur

Stel als je niet kunt en toch graag wilt meedoen, de inwijding/healing kan worden opgehaald op een voor jou passend moment en er wordt een Video opname gemaakt van de Live online les die je dan kunt volgen wanneer het jou past.

Meld jezelf hier aan voor deze les welke onderdeel uitmaakt van de ‘Opleiding tot Engelentherapeut’.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie