Je vindt hier een verzameling van speciaal uitgezochte en zelf vervaardigde producten om jezelf of anderen een plezier mee te doen. Ter ondersteuning van het helen van lichaam en geest staan op deze website een aantal edelstenen, edelsteenhangertjes en Bach bloesem remedies vermeld die je per exemplaar of flesje kunt bestellen. Verder tref je andere producten aan die spiritueel geïnspireerd zijn en behulpzaam om dichterbij de liefdevolle essentie van ons bestaan te komen.

In het dagelijkse leven worden mensen met negativiteit geconfronteerd wat spanningen geeft en het levensgenot doet afnemen. Color Me zal je opmonteren en biedt boeken en opleidingen aan ter bewustwording van de positieve energieën binnenin ons om ook jouw bestaan ten goede te veranderen. We hebben allemaal de mogelijkheid om ons leven te veraangenamen door onvoorwaardelijke liefde te geven waarna je oprechte liefde zult ontvangen.

Je bent nooit te verdrietig om weer gelukkig te kunnen zijn, het is nooit te laat om je leven te beteren door voortaan je eigenwaarde te baseren op je liefdevolle houding naar anderen toe waardoor je een Hemelse uitstraling krijgt. Het hebben van goede bedoelingen is voldoende om hindernissen naar je eigen geluk te laten verdwijnen door voortaan bij iedere confrontatie ermee erop te reageren als een liefdevol persoon. We zijn op Aarde om lief te hebben en geliefd te worden, wanneer jij open en eerlijk bent tijdens je ontmoetingen met anderen ga je merken dat God en de engelen echt bestaan en jouw verdere pad zullen verlichten, waardoor je veilig bent, er ontknopingen van problemen volgen en jij met steeds minder inspanning je liefdevolle doelen bereikt.